Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Harminccal nyert a ZTE a Sopron ellen

Pitts nélkül 25 percig bírták a vendégek.

Zalakerámia ZTE KK – SKC 93-63 (19-17, 15-18, 28-16, 31-12)

Edzőmeccs
Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok

ZTE: Ubilla 7, Johnson 19/6, Williams 18, Szabó 8, Agafonov 12, csere: Djuric 12/3, Doktor 3/3, Bagó 2, Gulyás 6, Farkas 4, Simó 2, Kovács -.

Sopron: Molnár M. 2, JOHNSON 17/12, Takács 9/9, Rivers 5/3, CARTER 15. Csere: Supola 8/3, Élő 1, Werner 5/3, Fazekas 1, Buzsáki.

A ZTE és a Sopron egymás ellen játszotta első edzőmeccsét.

Az első félidőben fej-fej mellett haladtak a csapatok, a soproni honlap tájékoztatása szerint Johnson és Takács távolról volt veszélyes, az összecsapást 15 pontos és 10 lepattanós dupla-duplával záró Carter pedig a palánkok alatt ügyeskedett a vendégeknél.

A mérkőzés a harmadik negyed közepéig volt kiegyenlített, ezt követően megmutatkozott a hazai csapat létszámbeli fölénye, az utolsó 15 perc elég egyoldalú játékot hozott – írta a sakc.hu.

Fotó: Zsu

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
17 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Portik Tamászete93CinóberBenibenFenyő Recent comment authors
Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Remélem Prisztás névvel senki nem regel,mert őt utáltam!Látom sok a szponzor simán lehetne Potocnik az edző!

zete93
Olvasó

nagyot szóltál 🙂

Fenyő
Vendég
Fenyő

Nem kell ezekből az edzőmeccsekből sokat levonni,bár a 3.negyed közepéig Sopron szépen tartotta magát.Pitts-el és még egy légióssal jó kis csapatotok lesz.Remélem a kis Farkas Attila idén megkapja a lehetőséget,hatalmas tehetség.Sokkal jobban megérdemli,mint Gulyás,aki kölcsönjátékos.Azt viszont valaki mesélje el,hogy ennyi szponzort jelentünk be és Mészáros Lőrinc cége hivatalosan még nem is volt bejelentve,pedig a klubnál van és nagyon sok pénz van a magyar magot miért nem lehetett jobban megerősíteni?Én pl jobban nézném Gulyás helyett Baki Gergőt és a 2 pontos Bagó helyett Tóth Ádit.És ott van Tóth Peti is.Miért nem hozunk volt zalaiakat haza,pedig ez az elnökség ezzel a céllal… Olvass tovább »

Beniben
Olvasó

Kezeltesd magad! Meg vagy keseredve…

Tomika2
Vendég
Tomika2

Megkeseredett, a legjobb szó rá…

Cinóber
Olvasó

Te már tavaj is csak a sz..t hajtottad 10ik hely gratula mit vársz nulla a magyar mag most is!A külföldiek jónak tünnek de kiket hozol fel helyettük mondjuk a 0 Bagót fozalmatlan a gyerek.Nincs centerben csere ha lesz egy sérülés a nyugger Szöszi játsza végig a szezont.Most van pénz miért nem lehet idehozni egy vagy két normális cserét.

Cinóber
Olvasó

Nagyon elfogultak vagy!Jónak tűnik ez a külföldi keret de a magyar az szarra sem való!Nem tudom mit vártok a csapattól nincs cserénk!Bagó meg egy nulla ha kiesik az Agafonov ki fogja helyettesíteni a nyugdíjas Szöszi a ló….t!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Figyeld csak Bagót idén, meg fogsz lepődni!

Cinóber
Olvasó

Nem fogok a gyerek egy 0

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ha nyer a Zete, akkor nem kell messzemenő következtetéseket levonni belőle, ha egyszer kikap, akkor meg mindenkinek a fejét követeled ? Hiteles vagy még mindig. Szerintem keress inkább egy barátnőt, a Zetét meg elngedd el, mielőtt rámegy az egészséged!

Fenyő
Vendég
Fenyő

Ez egy edzőmérkőzés volt felkészülési időszakban az ellenfél három légióssal állt fel ezért gondolom úgy sokat ebből még nem lehet levonni.Azt pedig te is láthatod,hogy a magyar magunkra ráférne az erősítés.Lokálpatriótizmus miatt írtam ezt a három nevet,de Velkey Janinak is örülnék.Egyébként elismerés a vezetőségnek a szponzorokért.Sokat szidtam Tamást az utóbbi időben,de előtte is le a kalappal nagyon jó öt légióst választott első ránézésre.Köszönöm a kedvességed,de van párom ? Én legalább a saját csapatommal foglalkozom,nem mint te aki az összes hírnél provokálsz mindenkit,mindenhova odaböfögsz valami baromságot,azt megfigyeltem neked Falcofóbiád van a Falcoval kelsz és fekszel.Nálad ez már beteges.Az,hogy nem vagy Zete… Olvass tovább »

Tomika2
Vendég
Tomika2

Soha nem írtam, hogy nem szurkolok a Zetének, természetesen szurkolok nekik, de nem vagyok Egerszegi, soha nem is voltam az. Tóth Petit remélem viccnek szántad, Doktor már most sokkal hasznosabb jatékos. Velkeyre sem lenne értelme elcserélni, csak azért mert ő Egerszegi nevelés, ahhoz túl sok munka van Doktorban és Velkey sem lenne nála jobb, ahogy a jóval drágább Baki sem lenne Simonnál. Szép dolog ez a lokálpatriotizmus, de azért nem árt közben a földön maradni sem. Egy Tóth Ádám nyilván brutál erősítés lett volna, de ezek a pénzek sajnos későn jöttek, talán jövőre. Bagó meg iszonyat, hogy mit melózik, aki… Olvass tovább »

Cinóber
Olvasó

Igazad van!Nem értem miért nem lehet normális magyart idehozni!ill értem mert valaki itt van aki miatt nem jönnek ide!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Szerintem erről először magaddal egyezzél meg, hogy most akkor értitek vagy sem. ?

zete93
Olvasó

na aztán ki az a valaki, aki miatt nem jönnek ide, okoska?

KovàcsIstvàn
Olvasó

Nekem ami a legnagyobb pozitivum,(ahogy zalaegerszegi baràtaimtól hallottam)hogy a zetés fiatalok nagyon vagànyul szàlltak be a jàtékba!!! Jó ilyent hallani 😉

lujo
Olvasó

Szép volt srácok, jó szezon körvonalazódik. Három amerikai játékát öröm volt nézni. Első edzőmeccs, közel fél ház a csarnokban. Hajrá ZTE!

SopronKCfan
Olvasó

Atya Úr Isten ?‍♂️? Sürgősen kell az az 5.legios plusz Pitts extrája. Mert a magyarok nem a legjobbak nálunk.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Pitts nem játszott, 3 légiós volt 5 ellen.

SopronKCfan
Olvasó

Tudom, azért írtam, hogy majd kell az Ő extrája

lujo
Olvasó

Pitts-el és még egy légióssal jók lesztek, szerintem.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Kb egy kaliber lesz a két csapat. Mindkét Johnson jó lesz, Ubillát és Pittset meg ismerjük.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés