Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Harminccal múlta felül a TF-et a ZTE

Puskás Artúr: Nehezen pörögtünk fel, fásultság volt felfedezhető a csapaton.:

:

Szombaton a TF Budapest NB I/B csoportos együttesét fogadta a Zalakerámia ZTE KK – írja a klub honlapja. A csapat második felkészülési mérkőzésén több hiányzóval is számolnia kellett Teo Cizmic vezetőedzőnek. A mérkőzést végig vezetve 89-59 arányban nyerte meg a zalai együttes. A találkozót követően Puskás Artúr sportigazgató értékelte a látottakat:

– Megterhelő felkészülési időszak fizikai mélypontján találkoztunk a nagyon lelkes és a mérkőzésen ügyes dolgokat mutató piros csoportos TF-Budapest gárdájával. Nehezen pörögtünk fel, fásultság volt felfedezhető a csapaton. Az elvégzett munkamennyiség ismeretében ezen egyáltalán nem csodálkozhatunk. Igyekeztünk becsülettel, de mindig egy lépéssel, gondolattal később reagáltunk a történtekre. Ettől függetlenül mutattunk pozitív dolgokat, amelyeket erősítenünk kell az elkövetkező hetek során.

Vasárnap az I. ZETE Feszt családi és sportrendezvényen személyesen is találkozhatnak majd szurkolók a játékosokkal és az edzőkkel, valamint a legendákkal is. A program 14 órakor kezdődik az Eötvös iskola udvarán.

Fotó: ztekosar.hu

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
DirectorMinden6óTomikapuskiralySárgaPárna Recent comment authors
Director
Olvasó

Sokan visszasírjuk azt amikor mindenki a csapatért szurkolt és egy volt a cél egy volt az öröm és a bánat!Sajnos itt is mint mindenhol a politika beágyazta magát a klub életébe és olyan emberek hoznak olyan döntéseket akik vagy nem értenek hozzá vagy valamilyen érdekek állnak a döntések mögött.Sajnos mindenki mögött áll egy fajta érdek legyen az pozíció vagy anyagi esetleg családi.Ezt a fajta mocsok áradatot nem egyszerű emberek unalmas perceikben kreálják itt komoly konfliktusok, sérelmek vannak.A baj, hogy ebből jó nem fog kisülni így egy klub nem lehet sikeres főleg nem egy ilyen mélyponton lévő együttes.Erről tehet a klub… Olvass tovább »

kapuskiraly
Olvasó

Cizmic berekedt, hogy nem nyilatkozhatott?

SárgaPárna
Olvasó

Srárics… Látom készülsz a házi barát marketingeseddel a jövőre… B-csoport, stb…

Holló
Olvasó

Három és fél órával meccs után…szép munka. Minden idők legkorrektebb ZTE-je. Kedves urak valaki a kommunikéért fizetést kap? Hát mi történt? Lekésted a buszt? Vagy WC-n voltál te bohóc? TAKARODJ EL STÁRICCSAL EGYÜTT!!!!

KovàcsIstvàn
Olvasó

Biztos azt hiszi még mindíg az “Alsó Klub” -ban hordja a pizzát!!

Holló
Olvasó

Kedves István ez a bohóc a zalaegerszegi “lokálpatrióta” önkormányzat újabb fényes diadala Balaicz úrral a fedélzeten!

Tomi
Olvasó

Számolod a nickneveidet?

Minden6ó
Olvasó

Mikor több tucat ember le van tíltva a ZTE faces oldaláról akkor te úgy gondolod egy ember fejezi ki nemtetszését?Az ügyvezető igazgató Úr vezeti a Nb1 legutálatosabb listáját!Szegény Artúrnak már leeshetne, hogy a főnöke miatt kb egy tucat játékos nem vette fel a Zete mezt és az első lehetséges hibafaktor lesz és mehet vissza Pestre mint anno Doleschal… Dehogy ha szakmázni is akarsz a tegnapi meccs is megmutatta ez a keret amit összeraktak közösen alkalmatlan arra amit Cizmic játszani akar. Ha ebbe a Tf-be aki 11.lett a, B-csoportba van egy jó légiós akkor ez egy ki-ki mecss!

Tomi
Olvasó

Ketten vagytok, tudom ? Én sem vagyok optimista a csapattal kapcsolatban, de megvárnék azért egy-két meccset is mielőtt ilyen markáns véleményt formálok.

Minden6ó
Olvasó

5-en!ne sértsd meg a többieket főleg azokat akik napi szinten a szemedbe néznek?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés