Connect with us
Hirdetés

Utánpótlás

Harmadszor is kikaptak az U16-os lányok

Ezúttal Csehország bizonyult jobbnak.:

:

Harmadik mérkőzését játszotta tegnap a magyar lány U16-os válogatott a franciaországi Poinconnet-ben zajló felkészülési tornán. A mieink sajnos egy 0-10-es szakasszal kezdtek, ami meghatározta a mérkőzés menetét, innen nem tudtak már felállni a mieink. A csehek végül 76-67-re győztek, így a magyar csapat harmadik vereségét szenvedte el – írja a hunbasket.hu.

Nemzetközi U16-os felkészülési torna, Franciaország, Poinconnet

Csehország – Magyarország 76-67 (27-16, 13-12, 16-18, 20-21)

Magyarország: Dúl -, Farkas 2, Telegdy 4, Miklós 14/6, Sitku 11. Csere: Tamás -, Pfeiffer 9/3, Renczes -, Rakita 3/3, Kuncz 4, Ferenczi 14/3, Horváth 6.

Igor Skocovski szövetségi kapitány értékelése a harmadik találkozó után:

Sajnos ezt a meccset nagyon rosszul kezdtük, és ezen a szinten egy 10:0-ás hátrányból már nagyon nehéz felállni. Az alaphiba a mérkőzésen az egy-egy elleni védekezésben volt, és ebből adódott, hogy az egyéni feladatok sem úgy működtek, ahogy azt az öltözőben megbeszéltük a lányokkal. Kár, hogy az előző két jó mérkőzés után egy ilyen meccsel fejeztük be a tornát. Mindenképp hasznos és pozitív volt számunkra ez a három mérkőzés. Megmutatta a csapat, hogy mire képes, kiderültek számunkra, hogy mik az erősségeink, és melyek azok a dolgok, amiken még javítanunk kell az elkövetkezendő időszakban.

Fotó: Farkas Fanni/hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés