Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Harmadszor is a Körmend nyerte a vasi rangadót

Nem tudott a Falco visszavágni.

Egis Körmend - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 95-88 (24-20, 26-19, 22-25, 23-24)

Felsőházi középszakasz, 4. forduló
Körmend, Városi Sportcsarnok
V.: Cziffra Cs., Praksch P., Török R. (dr. Páli K.)

Körmend: Bradford 6, Németh Á. 7/3, Price 22/6, Hammonds 7/3, Delas 14. Csere: Thames 12/3, Ferencz 15/15, Csorvási 12.

Falco: Govens 7/3, Curry 14/6, Váradi 12/6, Bruinsma 20/6, Tóth N. -. Csere: Reddic 24, Balmazovics 2, Perl 9/3, Bíró -.

Az alapszakasz során oda-vissza legyőzte az Egis Körmend a Falco-Vulcano Energia KC Szombathelyt. A Falcónak így volt miért revansot vennie. A szombathelyiek sem várták rossz formában a találkozót, hiszen hét mérkőzés óta nem találtak legyőzőre, ám náluk már csak a körmendiek szerepeltek jobban, akik a tabella éléről várták a meccset, zsinórban megnyert tíz mérkőzéssel a hátuk mögött.

Két perc telt el, amikor Price triplája után 9-2-re lépett meg a Körmend. Váradi hárompontosaival fokozatosan talált magára a Falco, és 11-11-nél utolérte a hazaiakat. Jól mentek a kinti dobások a sárga-feketéknek, így a körmendiek nem tudtak igazán meglépni. Az utolsó percben Curry 21-20-ra hozta fel csapatát, ám a dudaszóra még Ferencz távolija is behullott (24-20).

Reddic és Ferencz pontjaival indult a második negyed, de nem tudott közelebb kerülni a Falco. Pár ponttal folyamatosan a Körmend tartott előrébb. Sok pontatlan befejezés volt mindkét oldalon, amit Price kosara tört meg. Nem játszott jól a Falco, mégis sikerült visszajönnie 37-33-ra Bruinsma ziccerével. Zollner időkérése használt, 43-33-nál már Okornnak kellett időt kérnie. Reddic révén visszajöttek a meccsbe a vendégek, de a hajrá a piros-feketéknek jött össze jobban. Thames duplája behullott dudaszóra, ráadásul a bónusz büntető is (50-39).

Egyértelműen a hazaiak akarata érvényesült a harmadik negyed nagy részében. Tizenöt pont körül állandósult a vezetésük, a Falco képtelen volt csökkenteni a különbséget. Dobásaik kimaradtak, így nyugodtan tekinthették a körmendi drukkerek a meccset. Az utolsó percben a sárga mezesek némileg magukhoz tértek, és Reddic zsákolásával befejezve a játékrészt visszajöttek nyolc pontra (72-64).

Az utolsó tíz percben sem sikerült újítania a Falcónak. A tízpontos hazai vezetésből alig tudtak valamit faragni. Amikor két perccel a vége előtt még Ferencz távolija is beesett, 93-82-nél eldőlni látszott a meccs. Hét pontra még visszajöttek a szombathelyiek, de ezzel el is lőtték minden puskaporukat. A Körmend magabiztos győzelmet aratott, és továbbra is veretlen hazai pályán (95-88).

Fotó: hunbasket.hu

137 hozzászólás

137
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
54 Comment threads
83 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
63 Comment authors
makelovenotwar69Tom84benettZvezdaLittle Joe Recent comment authors
makelovenotwar69
Olvasó

Sajnos csak az utolsó másfél negyedet láttam, de abban nem volt semmi váratlan, vagy bármi meglepő. Kb. erre lehetett számítani.
Falco küzdött (néha erőlködött), Körmend érvényesítette az akaratát: Jól forgatták a labdát, volt kinti és alsó posztos játék, jó egyéni teljesítmény.
Viszont nem tudok elmenni Okorn időkérése mellett: gyakorlatilag egy olyan üvöltős hisztit levágott, hogy semmi meglepő nem lett volna benne, ha Reddick feláll és félbehajtja majd meg is tapossa. Beteg az az ember, már nem vitás.
Egyébként nem volt annyival rosszabb a Falco, csak jobb volt az MTE 🙂
Hajrá magyar kosárlabda!

benett
Olvasó

Ha van még kupagyőztes felirattal,én abból ķérek.

Naffalco
Olvasó

Ez jó volt 😀
Hajrá Falco!

Tom84
Olvasó

Kis viszketnél, lehet rendelni az új pólókat, akinek esetleg a meccsen tönkrement a régi. Gyors, pontos, megbízható.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Nem olvastam végig az összes hsz-t. A tudorokat kérdezném.
Az első félidő vége. Kb 2mp. Elindul az Mte játékos. Eldobja kb 1mp-nél. Gól jó+fault. Az óra lefut 0.1-re. Miért nem állítják vissza 1mp-re, ha akkor volt a fault? Vagy én gondolom rosszul.

Gecse J. Márió
Olvasó

Ezt én se értem. Valamelyik negyed (1. vagy 2.) legvégén a Körmendnek 4 mp pergett le egy falcos kosár után…

nick19
Olvasó

Az 1. negyed végén Fepu dobott tripát, a második végén volt Csorvási Milán 2+1 akciója. A 3. negyed végén volt amit írtál. A Falco kosarat dobott, elvileg lett volna a Körmendnek 3-4 másodperce, de nem állt meg az óra. A tévé felvételen is látni lehet, hogy a labda játékon kívül van, de peregnek a másodpercek. Az órát az asztalnál kezelik, de ilyenkor nyilván a bíróknak kellene megállítani, ha szükséges visszaállítani. Szerintem erre kiélezett helyzetben jobban figyelnek vagy ha esetleg a csapatok reklamálnak.

nick19
Olvasó

A 2. negyed végén Thames dobott kosarat meg büntetőt nem Csóri. Annyi 2+1 volt, alig lehetett követni 🙂

nyolcmegnyolc
Olvasó

Én ezeket azért kérdezem, mert nem a síp állítja meg az órát?

falco2008
Vendég
falco2008

Nem áll meg az óra, fut tovább. Mindig is így volt.

Naffalco
Olvasó

Ha jól tudom csak a 4.negyed utolsó 2 percében áll meg az óra kosár után. Kivéve ha a játékvezető külön megállítja, mondjuk ha elpattanik a labda, és utána kell futnia a bedobó játékosnak.
Bár Körmenden olyan messzire nem tud pattani, szóval ez a forgatókönyv elég ritka arrafelé.. 😀

Zvezda
Olvasó

Ez a rayfinkle eléggé nagy ostobaságot írt, talán már ő is rájött és megbánta. Grat a Körmendnek a győzelemhez. Pár dolog lenne, amiről mindig lehet olvasni. Ez senkinek sem fog itt tetszeni. 1. A Falco alakul,épül, s csak 1 szer kell nyerni Körmenden. Én már beláttam, az nem ebben a bajnokságban lesz. itt nagyon elment már a szekér. K nagy a hátrány, s nem véletlenül. Majd a PO-ban fogja hagyni a Körmend, hogy idegenben lenyomjuk Őket mi?? Hát nem, ez ábrándozás. Fel kellene ébredni. 2. Vállalható vereség. Nekem nem. Körmend ellen kikpani sosem vállalható, igazi Falcosnak ez a legnagyobb fájdalom.… Olvass tovább »

benett
Olvasó

Azért szerintem akkora ász van mint a Váradi vagy a Perl.Talán ezen ķár is lenne vitáznunk.

Zvezda
Olvasó

Nincs akkora ász, ezen tényleg kár vitáznunk.
Ellenben nekem semmi bajom vele. Baszki mester is megmondta már: “Feput a WC-re is!”

Little Joe
Olvasó

Ray Finkle! Te tényleg egy nagy taj paraszt vagy. Én nem lennék most a helyedben amit te kapni fogsz. De meg érdemled.

Little Joe
Olvasó

Gratulálok fiúk. Nagyszerű meccs volt.

Gecse J. Márió
Olvasó

“Ray Finkle” féreg! Én abszolút békeszerető és konfliktuskerülő, higgadt ember vagyok, de Te most nagyon-nagyon messze mentél, konkrétan a vérdere szomjazom, te senkiházi… remélem kiderül, hogy kit takar a nickneved, te utolsó utáni suttyó!!!

Tamás
Olvasó

Ez a Ray Finkle hozzászóló elég nagy paraszt!
Az USB teljesen elhatárolódik az ilyen paraszt morbid hozzaszolasokrol! USB

falco2008
Vendég
falco2008

Jól nyomtátok!

nick19
Olvasó

Az első negyedben érezhető volt, hogy ez egy sima győzelem lesz. Pontosan azért, amit Knézy Jenő is mondott, hogy nem fognak a triplák mindig beesni, fáradnak a kezek és a fejek. Így is lett, de mégsem lett olyan sima a meccs, mint gondoltam, a Falco többször is visszakapaszkodott. Amikor meg kellett volna adni a kegyelemdöfést, akkor a túl könnyen elengedett hármasok nem mentek be. De egy ilyen rangadón legfontosabb a győzelem. Ferencz Csaba ismét nagyot játszott. Fantasztikus volt az a kosár amikor Price a földön ülve szedte a lepattanót, majd Delas lehetetlen helyzetből adta ki a labdát, Fepu pedig jó… Olvass tovább »

falco2008
Vendég
falco2008

Az a fantasztikus labdaszerzés lépés, mivel nem volt földön a lába. Delas három másodpercét magyarázni sem kell.

bimbo
Vendég
bimbo

Szörszálhadogatás lapozz tegnapvolt

nick19
Olvasó

A kosárlabda szabályait nem ismered, ezért hivatkozol tévesen – gondolom érzésből és szurkolói elfogultságból – olyasmire ami nem úgy van. Megmondom őszintén, hogy én sem ismertem pontosan a lépésszabályt, ezért most utánanéztem. Szóval a szabálykönyv az alábbiakat mondja ki: 35. § Lépésszabály 35.2.3 Eleső, talajon fekvő vagy ülő játékos Szabályos, ha a játékos a labdát fogva elesik, illetve a talajon fekve vagy ülve a labda a birtokába kerül. Szabálysértés, ha a játékos ezután csúszik, forog vagy megpróbál felállni labdával a kezében. Price a talajon ült, amikor a labda a birtokába került, a játékszabályok alapján ez tehát szabályos. A földön nem… Olvass tovább »

Tomika2
Vendég
Tomika2

Hagyd a francba! Egyszerű, mint a faék. Kiakpott a szerencsétlen naffalco, aztán csak vergődik. Esélye sem lehetett egy ilyen zsoldos seregnek. Nincs csapata Szombathelynek.

2lee14
Olvasó

Kiakpott mi?

Koops
Olvasó

Gratulálok a mind2 csapatnak Pécsről! Kíváló meccs volt! Szép győzelem Körmendnek! Csak így tovább és reméljük találkozunk majd a 4 között! ✌️

eperke
Olvasó

?????

Dudi
Olvasó

Vàllalható vereség. Legközelebb javítunk, grat a Körmendnek. Még mindig tartom, hogy alakul a vasi döntő.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Igazi Kosárünnep volt gratulálok mindkét tábornak!

2lee14
Olvasó

Először is gratulálok a Körmendnek és persze a saját csapatomnak is. Nagy küzdés volt.Mára ennyire tellett ,ez volt a max.
Ui: A vakuzás sportszerű volt.
Továbbra is Hajrá Falco!

boston_celtics
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek a győzelemhez! Teljesen megérdemelt. Egy pillanatig nem éreztem, hogy ma nyerhetünk. Reddic és Bruinsma kevés a sikerhez. Balmazovics nem először nyújt értékelhetetlen teljesítményt, ennyire Bíró Olivér is képes, sőt. Curry hozta a szokásost. Viszont Govens visszatérése óta nem először terített betli. Szerintem a 2. hely sem lesz meg, és döntőzni sem fogunk, de ne legyen igazam.

Marillion
Olvasó

Ez igy van….ne legyen igazunk…de ebben a csapatban…én sem látom,a töltényt…a legfényesebb bajnoki álmokhoz….A következő szezonra,meg alaposan bele kéne nyúlni a játékoskeretbe plusz Okorn lapát…nem a Falcoba való edzőnek…

boston_celtics
Olvasó

Ott kezdeném, hogy megpróbálnék egy használható magyar centert igazolni, aki legalább védekezésben hasznos. Az most is látszik, hogy Reddic nélkül elég súlytalanok vagyunk, Tóth Norbi nem alternatíva. A jellenlegi légiósok közül csak Bruinsmát, és Reddicet kínálnám meg új szerződéssel – szerintem egyik sem marad -. Sokat köszönhetünk Govensnek, és az egyik kedvenc játékosom, de visszatérése óta nem ugyanaz. Okornhoz sem ragaszkodnék. Az pedig, hogy jövőre mi lesz, mennyi pénzből gazdálkodhatunk, marad-e a mostani, vagy csökken, az még a jövő zenéje.

Marillion
Olvasó

Már a beharangozó cikkhez is azzal a kommentemmel jelentkeztem be,hogy Körmenden csak is úgy lehet komolyan gondolni győzelmi esélyt ha minimum 4 vagy esetleg még valaki hozza a 20 pont körüli dobóformát….Hát kérem ezt újfent nem sikerült végrehajtani…igy nem is lehetett más a vége….Azt meg előre lehetett borítékolni,hogy hazai pályán akárhonnan emberrel együtt is képesek a Ferencz Csabával az élen eregetni a triplákat…jöttek sajnos is rendületlenül….Ezt nem csak ellenünk tudják…volt bőven Tv-s meccsük ahol láthattuk ezzel vágtak oda mindenkinek….Gratulálni kell a Körmendieknek még-ha fájó is…sajnos látni kell hogy továbbra sincs annyi töltény ebben a csapatban hogy idegenben forró csarnokokban kiélezett… Olvass tovább »

MrB1G
Vendég
MrB1G

Grat Körmend (Szolnokról)
Igaz Silverh. is jól nxomta.
Nekünk így a jobb!
A másik edzőlemondató meccsen mi volt?
Bencze vagy berényi látja be, hogy time to say good bye? (Már ha ember …)

Kokódoki9
Olvasó

Na nem késtétek le a vonatot???
Majmócák!!!

Török Kristóf
Olvasó

Van pénz autóra….

SárgaPárna
Olvasó

Hazaértem körmEND-ről, két dolgot szeretnék írni:
1. Amit Okorn, az adózok pénzéből durván megtámogatott, csapattal csinál az hűtlen kezelés… Vicc…. Nevetséges….
2. Az összes körmendi paraszt NYALJA KI A SEGGEM….

bimbo
Vendég
bimbo

Hol mikor?

SárgaPárna
Olvasó

Most? Ahol akarod….

RicsiVas
Olvasó

“Kedves” párnafej. Egy gyava,beszari emberke vagy,akit az ovodaban es az iskolaban kikozositettek a tobbiek,aki arra elvezkedik,hogy feljojjon az internetre es fake nevvel,ossza az eszt. Most vagy jo lenne ha mar befejezned a sok hulyeseget,vagy vegre venned a batorsagot es nevvel,profillal(facebookon) vallalnad azt aki vagy es vegre ferfi lennel.
“Jobb állva meghalni, mint térden csúszva élni”

piros710321
Olvasó

Szombathely szégyene vagy!

baltazar
Olvasó

Szép volt fiúk, nagyszerű győzelem volt a mai!
A normális szombathelyi szurkolóknak is gratulálok, mert remek csapatuk van.
Csak az volt a pechjük, hogy a Körmend ma még náluk is jobban játszott.
Aki ez után a meccs után bírózik, az vagy nagyon elvakult, vagy szimplán csak dilettáns.

Ray Finkle
Olvasó

Na látod, neked tisztelettel gratulálok!

mte7
Olvasó

Okostojás…
3-nyúúúl…

baltazar
Olvasó

Köszi! Nektek sem kell még a kardotokba dőlni. Nincs még vége a bajnokságnak.

falco2008
Vendég
falco2008

Egyébként már a második hozzászólásom ami 100+ dislike fölé megy!! Köszi szépen skacok!! (a harmadik is hamarosan meglesz hihi meg hahaha)

Fenyőfa
Olvasó

Hát ha folytatod ezt a gyökér, elfogult beszólogatásodat akkor hamar meg lesz a 4. és 5. is

falco2008
Vendég
falco2008

Ha van aki továbbra sem érti a megjegyzéseim, az meg is érdemli.. 🙂

Kinter for president
Olvasó

Megint a dislikeok miatt sír, hát ez besz@rás ? ez még a ZTE 2-9-es mérlegénél is szánalmasabb ? csak a kellő önkritika végett ?
Hány évesek csinálnak ilyet? 12-13?

kinemugral
Olvasó

Amikor egy falcos bírózik: FELBECSÜLHETETLEN.
Grat Körmendre!

falco2008
Vendég
falco2008

Mi nem kapjuk meg soha a tiszteletet…

piros710321
Olvasó

Te tiszteletet? Ugyan már, csak egy kis hülye gyerek vagy! Tisztelet a normális Szombathelyieknek jár!!!

falco2008
Vendég
falco2008

A csapatra gondoltam, ülj le.

egismte1
Olvasó

Bravó Fiúk, gratula! Jól néz ki a tabella! Sikerült az Olaj mögött tartani a Falcot, ez kedvezőbb helyzet nekünk! Amikor kellet, jött Fepu!!!!

Emőkevagyok
Olvasó

Na!
Pistaaa! Pistaaa!
Anyukám szerint most azt hiszed bajnokok lesztek, apukám szerint soha…
Kíváncsi vagy az én véleményre is Te kis huncut sikerkovács?

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Te kretén…

bimbo
Vendég
bimbo

Cicafiu 3 szor mi már voltunk pihenj inkább mert lassan vége a szünetnek és mehetsz iskolába

Falcomarci
Olvasó

Panem et Circenses
KormEND nevet a koncon…!Ma nyertek,volt aki balhèzott…kormENDi alljon az ól mellè..Nevessen az aki,a vègèn..!Ha akartok valamit megtalàltok …kemènyek!!!…

bimbo
Vendég
bimbo

És hol?

bimbo
Vendég
bimbo

Na hát sehol nyuszifül

Outlaw
Olvasó

Egymással balhéztok a vendégszektorban.. Ciki.
MTE!

Naffalco
Olvasó

Inkább minden meccsen legyen 2 pofon, mint 1x odahugyozzunk a szektorba..na az volt ciki..
Nem igazán láttam az eseten, biztos meg volt az oka…de ezeket a jövőben tényleg hanyagolni kene.
En személy szerint nagyobb cikinek éreztem szegény roma gyerek ciganyozasat a doboversenynel, de hat ez mar értékrend kérdése

Ray Finkle
Olvasó

Nem volt “ciki”. Körmenden ilyen szurkolók is vannak. Vállalta, megkapta. Mire számított szerinted, amikor a Falco táboron akart átjönni? Sima provokáció volt, így járt. Ez csak az ő hibája. Tényleg az a gyerek mi a faszt képzelt? Nem értem. Kérte, kapta.

donnarumma
Olvasó

Nagyon jó meccs volt!
Gratulálok a Körmendnek a győzelemért,megérdemelték.
Remélem most már a srácok is látják,hogy semmivel sem rosszabbak a listavezetőnél! Go és Balma betlijét ma nem bírtuk el, ez döntött..Remélem a rájátszásban egyszer nyerünk ott és ez pont elég is lesz?

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Gratulalok Sracok!
Jar a gratulacio a Falconak, helytalltak!
Meltosaggal a gyozelmet!

J.R.Benitez
Olvasó

Grat Körmendre! Jelenleg ennyivel jobbak!

KreMaestro.44
Olvasó

Gratula Körmendre, legyetek Ti a bajnokok idén! Egy csapat van Vas megyében!

mte7
Olvasó

Párnácska….

Siratod még a cinegéid…

nyolcmegnyolc
Olvasó

Grat Körmendre.
3/3! Ha ez fordítva van, akkor a Falco az első. Nincs fordítva és ez így van jól.

SPARTAN
Olvasó

Röhej hogy pár falcós a birókban látja a vereség okát.
Talán inkább a harmatos védekezés áll a közelebb az igazsághoz.
No azért nem kell leírni a Falcot. A végén még összeállhatnak.

Nekünk meg további alázattal és kemény munkával menni kell tovább.
Hajrá Körmend!

falco2008
Vendég
falco2008

Harmatos védekezés, de így is fújják a faultot :)… KI KELL ütni a falusi játékosokat, mint a Bad Boy Pistons… Aztán egyből jó lenne a védelem, meg tudnák hogy ki az úr ?

SPARTAN
Olvasó

Méltatlan vagy a falco2008 nicknévre ilyen rosszindulatú és sportszerűtlen hozzászólásokkal.

Égeted a normális szurkolókat.
Vereséget tudni kell elviselni, kezelni…ha ezt megtanulod felnőhetsz a bajnoki nicknévhez.. most csak egy frusztrált troll vagy.

Hajrá Körmend! Hajrá Vas!

falco2008
Vendég
falco2008

Nem sportszerűtlen, csak cseles és ravasz 🙂 Olyan Andricos, Milosevices, Agafonovos. Ők úgy is akkora tanárok, őket csak lehet utánozni, nem??

Kaposkosár KKK
Olvasó

Grat Körmendre !

Naffalco
Olvasó

Grat Körmendre, jelenleg legalább ennyivel jobbak a Falconal. De én nem írnám le még a Falcot, mert a mai játék sem volt elkeserítő, egészen jol jatszottunk.
Sporik tévedtek ide-oda, nem hiszem, hogy rajuk kene fogni.

Vki írta, hogy csak 190 vendegjegy kelt el a 230bol. Hat ha ez igaz, akkor szerencse, hogy csak ennyi kelt el, mert igy is olyan szinten álltunk egymás seggében, hogy csodalkozom a tűzoltók egyáltalán engedték ezt.. 😀

2lee14
Olvasó

Jogos!

USBkábel
Olvasó

Öröm volt nézni ahogy Szuper Márió és társai egymást püfölték…
Úgy tűnik elfogyott a rántott hús!

Barna
Olvasó

Srácok gratulálok a győzelemhez!
Nézd már….egy beszélő pendrive
Ezek vagytok ti USB HAHA
(Ha most nem akkor mikor…)
MTE A SÍRIG!

Ray Finkle
Olvasó

A hozzászólást töröltük. A hozzászólót tiltottuk.
BB1.hu

bckormendfan
Olvasó

Igazából szívesen remélném, hogy nem az elhunyt körmendi szurkoló halálával viccelődsz és dobálózol itt név nélkül egy internetes fórumon. De sajnos valószínű, hogy igen. Nem tudom, ilyen, és ehhez hasonló megnyílvánulásokhoz mennyire kell primitívnek lenni, de ha te erre a szintre lövöd be magad a megjegyzéseiddel legalább az arcodat adjad mellé.

derryl
Olvasó

Ez most jó nagy bunkóság volt!

egismte1
Olvasó

Hasonlókat neked is, te agyatlan! Ilyennel előjönni, mindennek az alja!

basketbull
Olvasó

Ez bravó! Ez Szombathely! Veregesd meg a saját vállad, aztán köpj fel és állj alá…Más hozzászólásnál meg a normális körmendieknek gratulálsz, itt meg egy halottal viccelődsz…Emberileg egy nulla szardarab vagy…

Milos
Olvasó

Hasonló jókat kívánok neked is…
te paraszt

USBkábel
Olvasó

Bocsi hogy ilyet írok de a jó büdös kurva anyádat…. Egy halottal viccelődni a legnagyobb szégyen!

Borden
Olvasó

Figyelj. Nem akarok a te szintedre süllyedni, így bár nehezemre esik, de megpróbálom higgadtan közölni a mondanivalómat. Már keressük ki vagy. Nyugodj meg, meg fogjuk tudni. De adok egy esélyt arra, hogy megelőzd a személyes találkozót azzal, hogy a lehető leghamarabb elnézést kérsz itt, és az általam megadott email címen jelentkezel, szeretnék veled beszélni. (mail: lizzyborden@freemail.hu)

mte7
Olvasó

Majd elfelejtettem…

Egy csapat van Vas megyében…

Hajrá KÖRMEND!!!

Ray Finkle
Olvasó

Te lehetsz a fuxos cigány, aki próbált donálni a szünetben! ??

mte7
Olvasó

A vereséget be kell nyelni…
3-0…okostojás…

Ray Finkle
Olvasó

Benyelem. Egyébként jobbak voltatok, azt csináltátok, amit kellett! A győzelemhez gratulálok, megérdemelt volt. A normális szurkolóitok, akikkel beszéltem megérdemlik. De te nem, uszító paraszt vagy.

mte7
Olvasó

Anyukád….
Uszitó paraszt vagy te meg a párnácska..a falco 2008..

Ray Finkle
Olvasó

Anyámnak 3-szor annyi IQ-ja meg foga van, mint az egész faludnak! A hónaljkutyája meg a köbgyökét se éri el a tiédnek és mégse mutatkozik trikóban. Köszöni szépen, hogy megemlítetted!

Milos
Olvasó

Az a lényeg hogy az USB meg a társai legalább összeverekedtek.
Egy élmény volt..
MTE!!!!

mte7
Olvasó

Itt a húsvét…itt a nyúl…
KÖRMEND-falco…3-nyúúúl…

derryl
Olvasó

Szerintem a következő vasi derbyt le sem kellene játszani, leleveleznétek, úgyis tudja ki a jobb!

donnarumma
Olvasó

De a Jászit sem?

mte7
Olvasó

Nagy gratula a CSAPATNAK…

Köszönjük a gratulációkat…

Mithridatész
Olvasó

230 vendégjegyből 190 kelt el! Szerintem ez mindent elmond, ráadásul egymást ütötte az a maroknyi sárga majom! 🙂 MTE!

2lee14
Olvasó

Akkor nyilván azért nem volt senkinek sem egy lehelettnyi helye nem? Ja persze te a másik oldalról jobban látod,ezt elfelejtettem. Mindenki akkor mozdult meg először amikor félidő volt.

egismte1
Olvasó

A felső 3 sorban bőven volt még hely, nézd vissza az M4-en

Setback
Vendég
Setback

Gratulálok a Körmendnek! Nekem tetszik, hogy a falco felfújódó lufija rendre kipukkan. Nem vagyok kárörvendő, de a falco hozzászólások kihozták belőlem, hogy ellenetek szurkoljak semlegesként.

derryl
Olvasó

Grat Körmendre, lassan kezdik megszokni a rigók, ki az úr Vas-ban!

laci78
Olvasó

Szégyen gyalázat,hogy ilyen bírok fújhatnak a mai Nb1-ben…
Undorító bíráskodás mellett sima hazai győzelem

Pvsk Fanatic
Olvasó

Gratulálok mindkét csapatnak, jó meccs volt!

csakazete
Olvasó

Emőke!
Láttad a Pistát Szombathelyen? ?
Gratulálok a Körmendnek!

dell
Olvasó

Gratulálok a Körmendnek! Öröm volt ismét nézni a filkó cumit.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés