Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A harmadik negyedben kapcsolt a Sopron

Hilliard 25 pontja nem volt elég.

Kaposvári KK – Sopron KC 67-76(19-11, 18-22, 14-25, 16-18 )

Bajnokság, 12. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
V.: Tóth C., Balog Gy. A., Ny. I. (dr. Páli K.)

Kaposvár: Hilliard 25/6, Ford 9/3, Plézer -, Hendlein 4, Martin 15, Csere: Krnjajski 12/3, Puska -, Csorvási 2, Bogdán -,

Sopron: McGill 6, Myers 2, Ford Q. 13, Sitku 3, Montgomery 18, Csere: Diggs 14/12, Halász 5/3, Werner -, Fazekas -, Takács 15/15,

Igaz mindkét oldalon született kosár már, de a hazaiak jobban kezdtek picit, mivel Hilliardnak egy 2+1-es akciója is volt. (5-2) Sikerült kiegyenlíteni Montgomery kosarainak köszönhetően a soproniaknak, de egy gyors 8-0-s futással megint ellépett a kaposvári gárda, ekkor jött is az időkérés a másik oldalról. (13-5) Sitku törte meg a vendégek kosárcsendjét, de a hazaiaktól Hilliard egyből válaszolt rá. Tovább zárkózott a soproni együttes, ezért időt kért Nikola Lazics körülbelül két perccel a negyed vége előtt. (15-9) A negyed végéig még Hilliard volt aktívabb a hazaiaktól, míg a vendégektől Ford, így nyolcpontos hazai vezetéssel zárult az első tíz perc. 19-11.

A második etapot a vendégcsapat indította jobban, hiszen egy 2-9-es futás történt, amibe az is közrejátszott, hogy technikai faultot kapott a hazai gárda, így már csak egy pont volt a két együttes között és mivel ez volt reklamációért a második technikai faultja Nikola Lazicsnak, így el kellett hagynia a küzdőteret. (21-20) Krnjajski törte meg a vendégek menetelését közelijével, majd innentől egy ideig fej-fej mellett haladtak a csapatok. (28-26) Meglógni látszott a hazai együttes pár gyors kosárral, de Takács hármasával három pontig engedték el a vendégek a hazaiakat. (32-29) Jött kis idő múlva válasz Krnjajskitől egy trojka formájában, majd megint Takács triplázott, így öt pontos vendég hátránnyal ért véget a második etap. 37-33.

A szünetet követően kosár kosarat követett, így jelentős változás nem történt a különbség terén. (42-9) Kapcsolt egyet a soproni csapat és pár pontos hátrányát ledolgozta, majd átvette a vezetést is. (44-45) Egy ideig megint fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd megint tudott feljebb váltani a Sopron és egy 2-9-es futással megszilárdította vezetését. 51-58.

Úgy látszott zárkózni tud a hazai együttes és egészen öt pontig redukálták hátrányukat, majd Takács egy hármassal ezt megakadályozta, aztán a vendégegyüttes tíz pontra duzzasztotta a különbséget. (56-66) Hilliard kosaraival újra tíz pont alá tudott menni rövid ideig a hazai csapat, de Halász egy triplával újra tízre visszaállította a különbséget. Kosár kosarat követett, így jelentős változás nem történt a pontok terén. (65-76) Hendlein büntetőivel zárult a találkozó, így kilenc ponttal nyert a Sopron. 67-76.

48 hozzászólás

48
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
26 Comment threads
22 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
25 Comment authors
Vicces fiú vagy, SullyKOKObballfanPlayerldd Recent comment authors
Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Ez a komment szép gyűlölködősre sikerült, mondhatni ritka undorító féregnek kell lennie, aki ezt összehozta – egészen addig a szakaszig így gondoltam, amíg nem jött Halász “mindent a pirosra” Ákos méltató rész, mert onnantól csak röhögni lehet :DDD A pitiáner személyekedésekre lehetne nyilván reagálgatni, de minek, hiszen nyilván valamelyik haverkája írta mindezt és ez azért elég más perspektívába helyezi az egészet. Pont a “420-as” haveri kör irogat ilyet? :DDDD A másik meg, Ákost példaként emelni kb. bármiben egészen szemellenzősnek kell lenni. Jött rendben a félidő H, végeredmény V? Kövi meccs hogy lesz, Áki, van már rá terv? Most magatok mellett… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Gyerekek szerintem azt mondjuk ki, hogy a huhogás nem lehet része a szurkolásnak.
És az első nem szimpatikus sípszó után üvölteni a ‘miakurvaanyádatfújsz’ sztorit kontraproduktív. Nem tesz jót a csapatunknak.
A jv is ember, nem tudja kizárni magát a befolyásoltságból.

Rubik75
Olvasó

Ákos te vagy az?Vagy valamelyik család tagod?Kívánom,hogy néz(d)zétek sokáig még a játékodat,mert nála(d) fakezűbb és több labdát eladó játékos talán még sosem játszott az NB-1-ben.

Sanyi41
Olvasó

Szi.Balázs… Te kaposvári szurkolók szégyene! Örülj, ha a következő hazai előtt nem csaplak meg.
Annyi eszetek nincs, mint egy marék szotyinak. Laikus kosárlabda szurkolóként lehet nem huhogni kellene, aztán meg kiakadni, hogy kiszólnak nekem, amikor nekünk is van 4 színesbőrű játékosunk.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Nem édesanyád huhogott véletlenül ?

Sanyi41
Olvasó

Veled nagyon nehéz lenne értelmes vitát folytatni, ha ilyen jó érveid vannak

KOKO
Olvasó

Aki szeretné megtekinteni az egész mérkőzést, annak dobok egy linket : https://youtu.be/rKkxPQ9c_oI

MindigFOS köszönjük ismét a nagy semmit…. !!!!

Hajrá Sopron, ZTE ellen győzni kell és akkor megvan a kupa indulás!!! Hajrá SKC ?⚪️

Kaposkosár KKK
Olvasó

Magyarországos pólóban ?
Melyik meccset nézted ?

AllenIverson
Olvasó

Ha ennyire nem tetszenek neked a kaposváron kosarazó játékosok,akkor adott a lehetőség és azt a pénzt amit belépőre költesz,elihatod a soron,vagy tehetsz hozzá és felköltözhetsz Sopronba minden nap szopkodni a Peca faszát,mert kb most nem hogy torokra hanem egyenesen gyomorra vetted neki!
Nyomorult!!
Am az általad említett srác teljesen jogosan szólt oda a majom Halásznak aki bizonyítva az inteligenciáját a közönség felé nem odaillően szólt ki!!
További szépet neked,irány sopron!!!

ldd
Olvasó

Kívánok Cecíliának sok jó mérkőzést!
A mai teljesítménye sajnos értékelhetetlen.
A rossz, sportszerűtlen ítéletével befolyásolta a mérkőzést.
A támadó/ védő hibák megítélését összekeverte, amikor a KKK támadóidő végén palánkost dobott és új támadó időt kapott hallgatott, nem folytatom…
Cilike, ez ide ( magyar bajnokság) kevés lesz.
Egy ideig elnézegetünk ( mert nagyon csinos vagy) de ha valakinek a bőrére megy a hülyeség, nem lesz megértő…

Player
Olvasó

Meg szerencseje is csak annak lehet, aki tesz is erte! Az teljesen igaz, hogy Cili a sportszerutlen fault megfujasaval meghatarozo modon es tevesen belenyult a meccsbe. Vissza sem neztek az esetet, csak megiteltek. Lazics itt joggal akadt ki. Az mar mas kerdes, hogy egy ilyen rutinos edzo miert hozza a csapatat ilyen hatranyos helyzetbe, hogy a 2. negyedben kiallittatja magat. De azert meg nem kellett volna ennyire gyengen, perspektiva nelkul jatszani. Valoban sulyos hiba volt a jv-k itelete, de azert egy tartassal, sajat jatekkal rendelkezo csapat egeszseges mentalitassal nem esik szet. Most volt egy honap szunet, mire keszultunk ez alatt?… Olvass tovább »

zetomee
Olvasó

Nem szép, de győzelem lett a vége. Megérte ez a hosszabb utazás is ismét. Gratulálok a csapatnak. Taki, Ford ihletett formában és mi lesz ha jön Milos? Az első félidő mindkét csapat részéről értékelhetetlen kategóriába tartozott. De még ehhez a szinthez sem értek fel a bírók. Ha ez volt az első megbízatása főbíróként T.C.-nek akkor sem értem hogy miért akart bizonyítani valakinek azzal, hogy mindenhonnan ő fújt. De vitatkoznék a hazai szurkerekkel, mert a szándékos fújása, és utána Lazics ámokfutása (ezt egyszer az egyik berényi meccsen már láttam tőle) teljesen jogosan fújható volt. Ez óriási edzői hiba volt, úgy hogy… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Lazic kiállítása abdszolút jogos volt, csak a hiszti oka a sportszerűtlen, az nem.
Egyébként utána Martin szándékosan lekönyökölte Diggst (vagy Fordot, nem emlékszem) azonnal ki kellett volna állítani.
Az egész meccs vezetése oda-vissza, teljesen hibás volt. Az első fújásnál beállított fault szinttel elszállt minden. Aztán folyamatosan csak kompenzáltak.
A játékvezetők ma úgy léteznek, mintha feudalizmus lenne. Mikor hallottunk arról, hogy bárminek következménye lett? Maguk közt csendben megbeszélik, Cili egy darabig nem kap vezetői szerepet, amíg elfelejtjük ezt a meccset és kb ennyi. Mert női jv kell és pont!

Jobbak voltatok mindezek nélkül is.

Aranyalba
Olvasó

Az meg külön érdekesség, hogy Nyilas (mert Ő Ny.I.) vezet Kaposvár és Alba meccseket is, pedig mindkét csapatban játszott.

ldd
Olvasó

Bognár Tibor anno vezetett bajnoki döntőt a Kaposvárnak….

Aranyalba
Olvasó

Ezen behaltam, kösz BB1.:
V.: Tóth C., Balog Gy. A., Ny. I. (dr. Páli K.)
A 3. sporinak csak a monogramja van meg ??? 😀 😀

AllenIverson
Olvasó

Magyar mag kb annyit ér mint kopasznak fêsűt adni!Bár Fordot is hozzájuk venném.
Lehet bírózni,de azt azért látni kell hogy 2 és fél légióssal 6 ellenébe kb ennyire számíthattunk.Csóri,Ronca,Beni,Paár,Puska,Plézer,max Mb kettes szintűek.
Ha nem jön 5. légiós akkor majd tavasszal ismét azon leszünk h “nem baj majd jövőre”
Puska,vedd elő a tököd bazd meg és ha kell minden kibaszott céghez egy üveg jó borral kopogtass be és nyalj be a meleg szarig,hogy végre 2003!!!!!!!!! után ismét legyen egy stabil szponzora a csapatnak.
Grat Sopronba!

Rubik75
Olvasó

A mai meccsben az a legszörnyűbb,hogy egy közepes játékkal nyerhető lett volna.De tudjuk sportban a ha nem játszik.A játékvezetés értékelhetetlen volt ma.Sok téves ítélet mindkét oldalon úgy korrigáltak,hogy a következő támadadasnál mindig befújtak valami orbitális baromságot.Egész meccsen olyan érzésem volt,hogy Cilike lenyelte a sípját.Ahogy levegőt vett szólt a síp.Boriszal és Rolival beszélgessenek elvalaki mert ma valami kegyetlen gyengék voltak.

Tom67
Olvasó

Ha egy csöpp eszük van akkor Myers viszlát, Diggs marad!

KPSVRKK
Olvasó

Remélem lesz következménye ennek a katasztrofális minőségű játékvezetői küldésnek. Az első fault után érezhető volt, hogy rossz irányba mennek, szétfújják a meccset. Az a pillanat amikor Ford értelmetlenül sportszerűtlent kapott megfordította a mérkőzést. Lazics ledobta az ékszíjat, abból a jelenetből kaptunk 6 pontot. Személy szerint elképesztő felelőtlenségnek és fegyelmezetlenségnek tartom, hogy a vezetőedző ilyen szinten elveszítse a fejét, cserbenhagyja a csapatát. Gordánnak és Szőkének le kellett volna állítania. Ezt a szerencsétlen ostoba, buta hordát csak ő képes valamilyen módon irányítani. Aztán Szőke helyett már mi kértünk időt. Ilyen értelmetlen játékkal senkit, egy csapatot sem tudunk megverni. Minden idők legostobább csapata… Olvass tovább »

Sanyi41
Olvasó

Kiszólt, hogy ne huhogjatok, amikor 4 színesbőrű légiósunk van… szégyellem, hogy ilyen kaposvári szurkolók vannak. parasztok

KPSVRKK
Olvasó

Ez szomorú, nem hallottam a huhogást.
Viszont. Ákost itt sokan nem tudták megszeretni. Voltam olyan meccsen, ahol a saját közönségünk úgy szidta az anyját, hogy ott ült az apja egy sorral előrébb. Majdnem verekedés lett.
Hát most így jött ki a frusztrációja.
Nem volt profi, de megérteni meglehet.

Kováts Imre
Olvasó

KPSVRKK: megint csak egyet kell értenem Veled. Annak idején sokat “küzdöttem” azért, hogy Halász vissza igazoljon Kaposvárra (még a szüleivel is beszéltem). Amikor visszajött, türelmetlenek voltunk vele, sajnos a “szurkolóink” egy része mocsok módon viselkedett. A “huhogást” hallani véltem, de azt hittem hogy rosszul hallok. Így utólag visszaigazolva, elképesztő.

Kováts Imre
Olvasó

“Minden idők legostobább csapata van nálunk”, sajnos így van. Negyvenöt éve ismerem a kaposvári kosárlabdát.

Kováts Imre
Olvasó

KPSVRKK: A héten volt rendkívüli közgyűlésen a KKK kapott nettó 14 millió rendkívüli támogatást (kompenzálva az MKOSZ kisebb támogatását), de így is hiányzik még 10 millió forint (ezt talán tudják pótolni, bár én erre kevés esélyt látok. Ezért az ötödik légiós szerződtetésére nulla az esély, ugyanis az ötödik légiós licence öt millió forint (és akkor még az egyéb költségekről, mint pl. a bér nem is szóltam). A csapat képességeit (teljesítményét) jól tükrözi, hogy a kaposvári ikon első dobáskísérlete a negyvenedik perben volt (26 percet játszott).Voltak jó meccseink, bravúros győzelmeink (mint ahogy mindenkinek), de a kiegyensúlyozatlanság eredményének nagyon súlyos következményei lehetnek… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Akkor Puska tényleg házaljon!

Marillion
Olvasó

Sopron, és Körmend rendezte a sorokat, a Zalaegerszeg még továbbra is elakad! De legalább nyugaton kezd talán hosszabb távra is normalizálódni a helyzet!

KKK72
Olvasó

Tisztelt dr Páli Kálmán ! Annak idején mint játékvezetőt kimondottan a jobbak közé soroltam de mint ellenőr hát az már nagyon necces. Ugyan miért nem kérte a kedves Cilikét, hogy legalább nézze vissza az abszurd itéletét az általa sportszerütlennek vélt hibának megitéléséről
.
Persze az megint egy érdekes kérdés, hogy ki futatja Cilikét és MIÉRT, hogy ilyen fontos meccsen mint vezető játékvezetőnek delegálja (két másik tanonc játékvezetővel) mikor megyei szintet nem üti meg a bíráskodása. Persze más területen nem ismerjük tevékenységét ott valószínű jól teljesíthet de akkor csinálja azt és ne bíráskodjon
.

Csippa
Olvasó

Cikke nyomva van, pont. Nem lehet tenni ellene, vele kell “élni”…

Bezse
Olvasó

5 légiós 3 ellen. ( és még Borisov ) Valszeg ekkora a különbség a budgetben is

Zsolt76
Olvasó

Ez nagyon gyenge volt. Védekezés nélkül nem lehet mérkőzést nyerni. Elkeserítő volt nézni ezt a szenvedést. Gratulálok a soproni csapatnak.

KKK72
Olvasó

Mikor is jött a szenvedés ? Amikor Lazicsnak el kellett menni a kispadról !

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Szerintem pont nem a védekezéssel volt a baj, hanem a borzasztó támadójátékkal. Plusz Lazics elvesztése itt most tényleg döntő volt, Szikó jó szakember, de aki tudja jelenleg mi zajlik vele az tudja, hogy nem tud koncentrálni.

magister_officiorum
Olvasó

Szép volt SKC! Csak így tovább, Fiúk! #Κώστας !

AllenIverson
Olvasó

Cilikénekbis köszönjétek meg!!Bár egy biztos,fehérjébe nem lesz hiány a szervezetébe a mai este után!!!

Hagyadmár...
Olvasó

Gratula Sopronba!

Puska Úr nem kellene egy 5.légiós? 3 légióssal nem nyerünk senki ellen. Kupás álmoknak vége…

KKKfanta
Olvasó

Sajnos az h a csapatunk rettenetes semmitmondó játékot produkált és a Soproniak 40 percig 8-an voltak a pályán, így nehéz nyerni. Cili imádni fognak Kaposváron. Igazi remek bíró vagy! Kiváló látásmóddal. (Hozzáteszem nem a bírókon buktunk el….) Peca Te meg hogy kiszólsz a kaposvári nézőknek! Elfelejted hol nőttél fel te takony!!!visszavennék az arcból a helyedbe kicsit!

KKK72
Olvasó

Szerintem meg pontosan Cilike fújása miatt buktuk a meccset. Amikor is azt az ominózus sportszerütlent fújta és utána még technikaiztak. Ezzel elküldték az edzőnket a padról, mert utána amit Balázs alakított meccselés címén, no az volt a katasztrófa. Hilliard és Borisz 12 eladott labdája megpecsételte a csapat sorsát. No meg a védekezés Takács akkor dobott hármast amikor akart senki nem lépett ki rá.
Balázs inkább engedd át a varázspálcát a mögéd sorolt Filipovicsnak akkor isjobban járunk !

KKKfanta
Olvasó

Jó az igaz, mondjuk attól még nem a 3 amerikainak kellett volna csak pattogtatni a 2. félidőben. Azt meg nem gondoltam hogy a Szikó ennyire nem tud meccselni! Úgy ordibáltuk be hogy cseréljen meg hogy kérjen időt!

KKK72
Olvasó

Minuszosok szerintetek akkor Balázs meccselése semmi kivetni valót nem hagy maga után ? Cilike mega bíróikar legjobbja ? Ja meg Lazics nem hiányzott szerintetek ? Csak így tovább !

KKK72
Olvasó

Minuszolók szerint Cilike bravúrosan vezette a meccset döntése nem befolyásolta a végerdményt. Balázs parádésan meccselt, Takácsot meg minek fogni emberrel együtt úgy is bedobta volna.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Mocskos peca

Kaposkosár KKK
Olvasó

Tetű peca kurd meg cecit

bballfan
Olvasó

szégyelld magad!!!!

bballfan
Olvasó

te huhogtál????

G.
Olvasó

Skc.Myers kuka.Diggs megint jól játszott,es ha még lesz egy jó Milosunk. Hajrá Sopron

Pbask
Olvasó

Kostas jött, látott, győzőtt.
Annál izgalmasabb lesz a bajnokság.

sobis
Olvasó

SsssssKkkkkkkkCcccccc!
Kostas bravó!
Ez az Taki!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés