Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hangával fedélzeten, Barcelona-bravúr Madridban

Elkezdődött a bajnoki döntő.:

:

Hanga Ádám a Barcelonában kezdőként kapott lehetőséget a bajnoki döntő első mérkőzésén. 18 percet volt a pályán, 6 pontig és 6 lepattanóig jutott, adott 2 gólpasszt és blokkolt 1 dobást.

A Barcelona 89-75-re nyert a Real Madrid otthonában.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
ronaldmcMivanmivanMilo Recent comment authors
Milo
Olvasó

Az utolsó két meccsen miért nem siránkozik senki, hogy mennie kell? Ez egy 12-es brutálisan erős keret, van amikor valaki többet és van amikor kevesebbet játszik, nem kell ezt túlreagálni. Emiatt a mentalitás/gondolkodásmód miatt játszik Hanga a Barcelonaban és ezért játszik Voja meg Perl itthon… Jaj nem jó, nem játszok eleget, nem dobhatok rá eleget, nem erre számítottam, nem ezt ígérték. Hanga harcol, a másik két említett beszart és hazafutott. Az egyik már kétszer is sajnos.

Mivanmivan
Olvasó

Igen, valóban, Hanga kiharcolja magának a játékperceket, ettől függetlenül viszont akkor is tartom azt a kijelentésemet, hogy ő ennél többre hivatott, még most is, és én is azt mondom, hogy menjen olyan csapatba, ahol értékelik is a hozzáállását, teljesítményét! Nézd meg, két meccsen is többet játszott, mindkettőt nyerték…

ronaldmc
Olvasó

Többre hivatott minél? 2021-ben nyert egy Spanyol Kupát jó eséllyel akár Spanyol Bajnok is lehet (NBA után a legerősebb liga) és majdnem megvolt az Euroliga is. Maximálisan megbecsülik, jól érzi magát és a családja is boldog ahol van. (Talán CSK is, de ebben nem vagyok biztos) Szerintem nem rossz ez. Ne akarjuk már mi megmondani, hogy neki mi a jó. A kb fél évvel ezelőtti hosszúinterjúban elég jól leírta ezt a témát. Felesleges mindig előjönni ezzel. Mindemellett 32 éves, még egy évig van szerződése. Ha nem marasztalják tovább, még mindig meg van a lehetősége, hogy csináljon 2-3 jó szezont valahol,… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés