Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Hangát a Baskonia sem tudta lelassítani – VIDEÓ

Remek megmozdulások.:

:

HIRDETÉS

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Barcelona többek között Hanga Ádám remek formájának köszönhetően már háromból három mérkőzést nyert meg a spanyol bajnokságot lezáró minitornán.

A magyar válogatott kosaras legutóbb a korábbi együttesét, a Baskoniát szomorította. A 15 pontot szerző és 7 gólpasszt kiosztó játékosról összefoglaló videó is készült:

HIRDETÉS
8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RekettyésMendezMarko_tropojábólAranyalbadonnarumma Recent comment authors
Marko_tropojából
Olvasó

Majd ha a válogatottban szórja a pontokat, akkor örömködünk, de amíg nem így van, addig örüljenek a klubbja drukkerei, mert nekünk sok közünk nincsen hozzá.

Mendez
Olvasó

Ne is örülj, hogy egy magyar játékos egy európai sztárcsapat vezére!
Eszed pont annyi amennyi a profilképed alapján látszik…

Marko_tropojából
Olvasó

Tapsoljál neki, kis barátom. Én majd akkor fogok, ha a hazája újra lesz neki annyira fontos, hogy a szerződésében az is szerepel, hogy el kell engedni a válogatott meccsekre. Ha nem is mindegyikre, de legalább egy-két derbire. Ne kezdd el magyarázni, hogy a profi világban ez így és így van. Sajnos a kosárlabdára -bármilyen szép játék is- a zsoldos hozzáállás a jellemző. Az igazi profik pont úgy sz.rják le a válogatottat, mint a teniszezők a Davis kupát, vagy az NHL-ben szereplő jégkorongozók a nemzetüket. Pénz, pénz, pénz. Ez a három számít a nagy kluboknak, és a játékosaiknak. Közben pedig a… Olvass tovább »

Rekettyés
Olvasó

Szerinted Vojvodát, Rosco Allen-t, Perl Zoltánt, Keller Ákost, Eilingsfeld Jánost elengedné a Barcelona, Real Madrid,stb., ha ök is ugyanolyan meghatározó sztárjátékosok lennének , mint a Hanga Ádám? Te édes istenem. Látom, neked a gondolkozás nem nagyon megy.

Rekettyés
Olvasó

Na, még egy szánalmas kis senki, akinek köze nincs nemhogy a kosarlabdához, de magához a sporthoz sem. Egyszerüen elképesztö olvasni egy ilyen hozzászólást egy ( feltehetöleg magyar) embertöl. Ha a Hanga Ádám mondjuk évekkel ezelött lemondta volna a válogatottságot, csak mert éppen nem lett volna kedve az egészhez és mondjuk soha még a közelébe se nézett volna a nemzeti csapatnak, nekünk, magyaroknak akkor is büszkének kellett volna lennünk rá az elért eredményei miatt a klubcsapataiban. Azért fikázni egy ilyen sportolót, aki európai mércével egy sztárjátékos és aki jön a válogatottba, amikor ELENGEDI A KLUBJA…az a legalja, kedves “barátom”. Tipikus “dögöljön… Olvass tovább »

Aranyalba
Olvasó

Milosevic a Falcoba igazolt – 280 hozzászólás
Hanga Ádi 3. jó meccse a Barcelonában – 2 hozzászólás

donnarumma
Olvasó

Te sem a cikkhez szóltál hozzá….

donnarumma
Olvasó

Le a kalappal!
Ádám valóban bomba formában játszik. Így tovább!

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook