Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Hanga-tábor Debrecenben

Nagyon büszkék a cívisvárosiak.:

:

Augusztus 7. és 9. között a Főnix Csarnok ad otthont a Barcelona magyar klasszisának nevével fémjelzett tábornak.

Augusztus hónap évek óta a kosárlabdáról szól Debrecenben, és ez ezúttal sem lesz másképp.
A sorozatos 3×3-rendezvények mellett idén egy újabb nívós eseménnyel bővül a felhozatal, hiszen városunkba költözik az ország egyik legnevesebb utánpótlás-tábora, a Hanga-tábor – adta hírül a debka.hu.

A tábort 2012-ben, olasz és spanyol mintára hozta létre az akkoriban Manresaban pattogtató sztárkosaras, menedzserével, Lóránt Andrással karöltve. Az azóta eltelt nyolc évben a helyszín többször is változott, azonban a célok mindvégig ugyanazok maradtak; felkutatni és pallérozni a legtehetségesebb 14-16 éves játékosokat. A három napos, meghívásos alapon működő foglalkozás során a résztvevők első kézből tanulhatnak a Barcelona hátvédjétől, kinek munkáját a DEAC Kosárlabda Akadémia edzői segítik majd.

“Nagyon örülök, hogy idén Debrecen rendezheti meg a Hanga-tábort. Óriási segítség ez átalakult akadémiánk fejlődésében, hiszen játékosaink mellett edzőink is sok hasznos szakmai praktikát leshetnek el Ádámtól. Ezúton is szeretném megköszönni neki és Andrásnak a rugalmasságot, és azt, hogy a vírus miatt lerövidített nyári szünetben is időt és energiát fordítanak ránk. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy megháláljuk a bizalmat, és a lehető legjobb körülményeket biztosítsuk a rendezvény lebonyolításához” – mondta a portálnak Becsky István, a DEAC Kosárlabda Akadémia ügyvezető-sportigazgatója.

címlapfotó: behance.net

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Roland Recent comment authors
Roland
Olvasó

Válogatottban is ilyen aktívnak kéne lenni!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés