Connect with us
Hirdetés

A palánkon túl

Hanga elárulta a Barcelona kulisszatitkait

Kíváncsi arra, ki választja ki a zenét a katalánok öltözőjében? Ki a legbabonásabb? Ki a legszórakoztatóbb? Kiből lehet edző?:

:

A tekintélyes spanyol lap, a Mundo Deportivo arra kérte Hanga Ádámot, hogy avassa be az olvasókat az FC Barcelona Lassa kulisszatitkaiba. A bulvár anyagban 11 kérdést tettek fel a magyar légiósnak, aki készséggel avatta be az újságírót az “öltözői világba”.

1. A csapattársai közül kit tudna elképzelni a jövőben edzőnek?

Pau Ribast. Száz százalék. Pau Ribas. Biztos. A többieket nem tudom, de Pau Ribas biztosan. Ő többet tud a kosárlabdáról, mint bárki más.

2. Ki a legviccesebb, legszórakoztatóbb a csapatból?

Nos, ilyet többet is tudok mondani, de talán Kevin (Seraphin) a legszórakoztatóbb. Talán Seraphin és Oriola közül valamelyik.

3. Oriola választja ki, hogy milyen zene szóljon az öltözőben?

Igen, Kevinnel (Seraphin) közösen.

4. Ki, vagy kik azok a Barcából, akik meghívják a többieket egy-egy közös eseményre?

Az az igazság, hogy kevésszer van alkalmunk arra, hogy együtt vacsorázzunk, vagy összeüljünk közös programokra, mert rengeteget játszunk szezon közben. Néha a mérkőzések után van rá lehetőség, de sokszor éjjel érnek véget a meccseink, szóval ilyenkor kizárt. Ha mégis sikerül valamit összehozni, akkor a csapatkapitányunk, Pierre (Oriola) és Ante (Tomic), hiszen nekik ez is a feladatuk csapatkapitányként.

5. Van-e valami közös rituáléja a csapatnak a meccsek előtt, esetleg egy kedvenc dal, amit olyankor meghallgatnak?

Nem, ez szerintem nagyon egyénfüggő, minden játékosnak megvan a saját bevett dolga, mindenki másképp készül, van, aki zenét hallgat, mások nem, akad, aki két órával a meccs előtt már befejezi a zenehallgatást, van, aki csak később.

6. Szóval Pau Ribasban látja leginkább, hogy a jövőben edző lehet. Kiből lehet vállalkozó?

Victorból (Claver) lehet. Talán belőlem is, mert magamat is el tud képzelni annak. De ezt nehéz most még megmondani, mert szerintem a játékosok pályafutásuk során nem sokat gondolkoznak azon, hogy mihez kezdenek azután, ha visszavonulnak. Soha nem tudhatod, mit hoz a jövő.

7. Ki az, aki leginkább otthonosan mozog a modern technikában?

Huh, nem tudom, de talán erre is magamat tudnám mondani. Engem nagyon érdekel ez a világ, van például elektromos autóm is (Tesla). Nem tudom, hogy én vagyok-e az egyetlen, de engem érdekel a modern technika.

8. Ki a legbabonásabb?

Szerintem senki sem babonás közülünk. Találkoztam pályafutásom során jó pár olyan játékossal, aki az volt, de ebben a Barcelonában senki sem az túlzottan. Legalábbis nem tudok róla. Vagy akkor jól ügyel arra, hogy ez ne derüljön ki.

9. Emlékszem, játékos koromban mindig én voltam az utolsó előtti, aki elhagyta az öltözőt a meccsek és az edzések után. A Barcánál ez hogy van?

Sokszor Victor (Claver) és Pau (Ribas) közül valamelyik.

10. Ki az, aki mindig az edzőteremben lóg?

Artem (Pustovyi), mert neki sokat kell dolgoznia a súlyokkal. És Rolands is (Smits). Mindketten fiatalok, és egyikük sem játszik túl sokat. Szeretnének fejlődni és sok külön munkát végeznek emiatt. Ezt nagyon jó dolognak tartom.

11. Ki az a játékosok közül, aki a legtöbbet szökdel? Te?

Nem, nem hiszem, nem is tudom. Kevin (Seraphin) szerintem szintén sokat szökdel. Két évvel ezelőtt biztosan én voltam, de most nem tudom, vannak olyan jó napjaim, amikor én szökdelek sokat, de máskor nem ugrálok annyit.

Fotó: Mundo Deportivo

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés