Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Hanga Ádám veszítheti a legtöbbet a magyar sportolók közül?

Sajtóértesülés szerint a Barcelona a koronavírus-járvány miatt 581 millió Forinttal csökkentette a legmagasabban jegyzett kosárlabdázónk bérét.:

:

Bár éledezik a sportvilág a koronavírus után, a járvány gazdasági hatását még sokan nyögik. Minthogy olyan országok is nehéz anyagi helyzetbe kerültek, mint az olajban dúskáló Egyesült Arab Emírségek, a magyar fociválogatott csapatkapitányát, Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató al-Ainnál 50 százalékos fizetéscsökkentést terveznek.

Ha bevezetik, a 33 éves szélső éves szinten 380 millió forinttal kevesebbet vihet haza. De nem ő jár a legrosszabbul. Az FC Barcelona kosárlabdázója, Hanga Ádám fizetését 70 százalékkal csökkentették, ez akár több mint félmilliárd forintos veszteség is lehet – írja cikkében a Bors.

A Barcelonánál volt a legdrasztikusabb a fizetéscsökkentés. A klub minden sportolója 70 százalékkal kevesebbet vihet haza. A 31 éves kosaras évi 2,5 millió eurót keres, így a magyar játékosok közül őt érintette a legjobban a válság.

Vesztesége: 581 millió forint.

fotó: FC Barcelona Twitter

14 hozzászólás

14
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
lddGodemperorMagdi anyusDoglegygeriRedbid Recent comment authors
Doglegygeri
Olvasó

Ez az összeg akkor lenne igaz, ha 1 évig csökkentenék 70%-al a bérét ami nyilván csak a leállás ideje alatt lesz így. De ha a másik oldalról nézzük akkor havi 60.000 EUR-t kap azért, hogy otthon eddzen. Ebből is látszik, hogy Voja óriásinak tűnő hazai bére csak játékpénz a top csapatokhoz képest.

Falcobb
Olvasó

Ádámnak van egy szerződése, egy munkája. Neki elsődlegesen ott kell megfelelnie, nem értem ez miért nem egyértelmű a fejekben. Nem véletlenül hiányoznak sokszor a sztárok. A csapatok nem engedhetik meg, hogy egy több millió euró értékű játékos lesérüljön.

A pénzmennyiség amit elbukott pedig hatalmas, és igenis sajnálni lehet emiatt, mert keményen megdolgozott érte, és képességei alapján a világon a legjobb 1%-ban van. Az a sok millió forint neki is sok millió.

Pbask
Olvasó

Voja is stabil 20 perces játékos volt az olaszoknál,mégis elengedték.. Hanga se játszik több percet.Euroligában 20.3 perc az átlaga,Vojának meg kereken 20. KKK-nak van igaza.

Pbask
Olvasó

Itt felhivnám figyelmet arra is,hogy mig a csehek elleni meccsen megsérült,és a mértéke nem volt biztos,és a Barca orvosa nem látta,az sem volt biztos,játszik-e,nem kockáztatva a szerződését. Sokan elfelejtették,de látjuk,mi a fontosabb,persze ez nem baj,én büszke vagyok rá, de az érem másik oldala is igaz,minuszok ide vagy oda a kollégának.
Voja vagy Zozó hasonló esetben mitnsem tőrödve ezzel,akkor is képviselné hazánkat,amig a sérülés olyan,hogy pályára tudnak lépni. Biztos vagyok benne,respectálom is őket ezért.

Redbid
Olvasó

Ez akkor lenne reális összehasonlítás, ha az említett két másik játékos is Barca szintű csapatnál lenne!
Ne legyenek kétségeid, hogy esetleg ők is másra kényszerülnének!

Esetleg, mert ott is több kategória van.
A futottak még, nekik nem állítanak akadályokat.
Azok a sztárok akik akkora játékosok, hogy amiatt függetlenedni tudnak, mert a Barcának megtiszteltetés, (értsd, sok pénz!!) hogy ott van!
A kettő között pedig az a réteg akik függenek, mert a játékosnak megtiszteltetés, (értsd, sok pénz) hogy ott lehetnek!

Nem a játékosokkal van baj, hanem a rendszerrel amibe “kényszerítik” őket!!

ldd
Olvasó

Értelek barát!
De azt is látni kell a “kirakat csapatok” megtehetik…
Sok jó csapat van nálunk európában is (rajtuk kívűl)…
Ne vegyetek több “kirakat mezt”!

Magdi anyus
Olvasó

De itt nem ez a mérvadó fiacskám! Vojvoda egy olasz embéegyes csapatnál játszott, az ilyenek simán mehetnek a válogatottba.
Hanga meg egy Euroliga csapat játékosa, akikről köztudott, hogy nem nagyon jöhetnek a válogatottba évközben.

Godemperor
Olvasó

Ne legyél már hülye te is légyszíves!
Az nem zavar, hogy az Euroligában akkor is vannak meccsek amikor a válogatott játszik? Épp ezért van esélyünk jól szerepelni, mivel a nagy kosaras nemzeteknél az összes játékos hiányzik. Nyugodt lehetsz, ha meghatározó játékos lenne EL csapatban Voja, v. Perl, őket sem engednék el.
De mondom, addig örüljünk, amíg Hanga nem jöhet. Ez azt jelenti, hogy az ellenfeleinknél jóval több játékos nem jöhet. Ezzel mi csak jól járunk, mivel mi egy játékost bukunk, a többiek meg egy komplett csapatot.

antikosar
Vendég
antikosar

Jaj szegény.

KKK72
Olvasó

Azért ugye nem kell kiállni az utca sarokra neki kenyérért könyörögni ? Nem tudom sajnálni azt az embert aki a címeres mezt semmibe veszi Talán “szegény” Dzsudzsáknak sem pedig a “nagysztár”már lassan nem kell sehova sem .

FalcoParádé
Olvasó

Te jó képességű nem semmibe veszi a címeres mezt hanem a Barcelona nem engedi el!!!
Ugyan úgy ahogy a többi nagy csapat sem engedi el a légiósait a válogatottba!!!

KKK72
Olvasó

Elengedi bizonyos feltételekkkel amit Ő nem vállal be.

KKK72
Olvasó

sok lett a k betű remélem nem zavar.

Rekettyés
Olvasó

Te édes istenem. Hogy te milyen sötét vagy. Fogalmad sincs, miröl beszélsz. Ráadásul pont a Dzsudzsákkal említed az Ádámot egy lapon. A Hanga Ádámot. Aki a Barcelonában meghatározó ember. A Dzsudzsákkal. Ezt ízlelgesd még egy kicsit. Te atya ég…(facepalm)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés