Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Hanga Ádám tulajdonképpen hat napja nem hagyta el a lakást

A magyar kosaras élvezi, hogy több időt tud a gyerekeivel tölteni.:

:

HIRDETÉS

Pár országtól eltekintve szinte az egész világon megállt a kosárlabdaélet, így Spanyolországban is. A magyar válogatott játékosa, a Barcelona kosárlabdázója, Hanga Ádám próbálja a dolgok pozitív oldalát nézni a kényszerű szünetben is – mondta az  M4 Sport Kosárlabda magazinjának adott interjújában.

Velem személy szerint minden rendben van. Itt vagyok még Barcelonában, és valószínűleg itt is maradok a családommal. Vojvoda Dáviddal ellentétben nekem szerencsém van, hogy a családdal tudom itthon tölteni ezeket a napokat, és megmondom őszintén, nagyon is élvezem. Mióta a gyermekeim megszülettek, ennyi időt nem töltöttem még velük, ráadásul minőségi időt. Nálunk egy héttel később kezdődött, mint Olaszországban. És talán itt most még rohamosabban is terjed a vírus, naponta ezernél is több megbetegedés van. Úgyhogy amit mi, sportolók is elkezdtünk, hogy otthon kell maradni, azt nagyon komolyan vesszük, de nemcsak mi, hanem minden spanyol csapat és az egész spanyol nemzet.

Spanyolországban is komoly intézkedéseket vezettek be. Arra kérték az embereket többek között, hogy ne menjenek futni, és ha van is kutyájuk, csak naponta egyszer vigyék sétálni.

– Azt látom, hogy itt, Spanyolországban az emberek megpróbálják ezeket betartani. Azt gondolom, hogy ez nagyon fontos. Mi ennyit tudunk hozzátenni jelen pillanatban. Én hat napja tulajdonképpen nem hagytam el a lakást. De egyelőre élvezem, mert olyan dolgokat meg tudok csinálni a ház körül, vagy a gyerekekkel, amire az elmúlt időszakban, években nem volt idő.

fotó: FC Barcelona Twitter

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook