Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Hanga Ádám elköszönt a Crvena Zvezdától

A játékos maga jelentette be.:

:

Korábban már írtunk arról, hogy a spanyol sajtó szerint a magyar válogatott klasszis Hanga Ádám elköszön Szerbiától és ismét Spanyolországban fog kosarazni.

A játékos ma egy Facebook-posztban köszönt el a belgrádiaktól, de arról nem írt, hogy valóban a Juventut Badalonában folytatja-e.

Csupán egy év volt, de életreszóló tapasztalattal és emlékekkel lettem gazdagabb. Köszönöm Belgrád! A családom sosem volt boldogabb, minden egyes percét megéltük és élveztük ennek a kalandnak.

Köszönöm Crvena Zvezda.

Megtiszteltetés volt a nagy múltú piros-fehér mezt viselni!

Ahogy ezt sokszor elmondtam, ebben a klubban van valami igazán különleges, amit egész Európa irigyelhet. Azt a szenvedélyes szeretetet, amivel a szurkolók támogatják ezt a sportot, talán a világon máshol meg sem lehet találni. Ezt csak azok érthetik meg igazán, akik ebben éltek és a részesei lehettek

– szól Hanga Ádám posztja.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
hajramagyarkosarlabdazterulezNekem Mindegy Kinyer Recent comment authors
zterulez
Olvasó

Elnézve ahogy a mai kosárlabdajátékosok az egészségüket menedzselik, elhúzhatja akár 40 éves koráig is a visszavonulást. Abban bízom, hogy látjuk még a magyar bajnokságban is játszani.

hajramagyarkosarlabda
Olvasó

Tisztelem Ádit, én nem lennék kevésbé boldog ha kint zárna le egy ilyen szép karriert, a magyar bajnokság az neki high risk zero reward

Nekem Mindegy Kinyer
Olvasó

Azért Ádi szíve mégiscsak a katalán életérzéshez húz, azok után amit művelt a Barcelona vele, nem csodálom nem oda ment vissza, viszont közelben maradt. Érthető döntés, élhetőbb mint Szerbia, Sok sikert!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés