Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Teljesen más filozófia vár Hanga Ádámékra

Mindenesetre három edzőmeccset már megnyertek.

  •   :

:

Ahogy arról korábban beszámoltunk Hanga Ádám csapatkapitány-helyettes lett a Barcelonában.

Hanga az M1 aktuális csatornának elmondta: óriási megtiszteltetés ez számára, és reményét fejezte ki, hogy fel tud majd nőni az ezzel járó feladathoz és felelősséghez – írja az MTI.

A kosaras kifejtette: két hónapja ért véget az előző szezon, amely után egyhetes pihenőt tartott. Azt követően már egyéni edzéseket végzett, így megfelelő fizikai állapotban kezdte meg augusztus közepén a csapattal a felkészülést.

Egy hetet Andorrában edzőtáboroztunk és túl vagyunk három felkészülési mérkőzésen. Az első napok, de inkább hetek leginkább az új edzővel, Sarunas Jasikeviciussal való megismerkedésünkkel teltek, mert támadásban és védekezésben is teljesen más filozófiában, felfogásban kell játszanunk, mint eddig. A három meccsünket megnyertük, és bár ilyenkor nem elsősorban a győzelem a fontos, nagyon pozitívnak értékelem, amit a csapat mutatott

– nyilatkozta.

Hanga hozzátette: a szezon jövő hét végén a spanyol Szuperkupával kezdődik számukra, a tenerifei négyes döntőben először a Baskoniával találkoznak – amelytől kikaptak a bajnoki döntőben -, míg a másik párban a Real Madrid játszik a házigazda Tenerifével. Két héttel később indul az élet a spanyol bajnokságban, valamint az Euroligában is.

Címlapfotó: Hanga Ádám Twitter

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés