Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Hanga Ádám: A nyomás rajtunk lesz

Kemény párharcra számít a Barcelona a Zenit ellen.:

:

Mint ahogy korábban beszámoltunk róla, a Zenit ellen kezdik meg az Euroliga rájátszását Hanga Ádámék. Ennek kapcsán a Barcelona magyar válogatott kosárlabdázója az M1-nek nyilatkozott.

– A Zenit egy nagyon jó, szép kosárlabdát játszó csapat, amelytől idegenben kikaptunk, itthon pedig óriási előnyt adtunk le, 15-20 ponttal vezettünk és a végén csak négy ponttal nyertünk. Kemény párharcra számítunk, amelynek pikantériája, hogy a Zenit edzője a legendás Xavi Pascual, aki hosszú évekig a Barcelona trénere volt.

– A nyomás rajtunk lesz, már csak azért is, mert itthon játsszuk az első két mérkőzést. A csapat készen áll, ezért dolgoztunk egész évben, a célunk pedig nyilván az, hogy a final fourba jussunk, ehhez pedig az út a Zeniten keresztül vezet.

A negyeddöntős párharc első két felvonására Barcelonában kerül sor jövő szerdán és pénteken, míg 28-án a Zenit lesz a pályaválasztó. Miként két nappal később a negyedik találkozón is, ha még tart a párharc. Amennyiben négy összecsapás után 2-2-re állnak, akkor Barcelonában, az ötödik felvonáson – a tervek szerint május 4-én – dől el a továbbjutás kérdése.

A párharc győztese az elődöntőben az Armani Milan (olasz, 4.)-Bayern München (német, 5.) összecsapás továbbjutójával mérkőzhet meg, míg a másik negyeddöntős ágon CSZKA Moszkva (orosz, 2.)-Fenerbahce (török, 7.) és Anadolu Efes (török, 3.)-Real Madrid (spanyol, 6.) összecsapásokat rendeznek. A négyes döntő május 28-30. között Kölnben lesz.

MTI

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés