Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Halász Ákos a B-csoportban folytatja?

Úgy tudjuk, a Kaposvárról távozó irányító a Honvédba tart.:

:

A BB1.hu információi szerint a Kaposvárról távozó Halász Ákos a B-csoportban folytathatja pályafutását. Úgy tudjuk, a 28 éves, 183 cm magas irányító a Budapesti Honvéd játékosa lehet ősztől.

Halász az előző szezonban 32 bajnokin 19.7 perc alatt 4.8 pontot, 3.3 gólpasszt és 2.1 lepattanót átlagolt a somogyiaknál. Előtte megfordult Körmenden és Pécsen is.

Fotó: Zsu

19 hozzászólás

19
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
csuka matyiÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111efeli96JokicTom72 Recent comment authors
csuka matyi
Olvasó

Halász Ákos szintet lépett, a 2-szeres bajnok Kaposvári KK-ból a 31-szeres bajnok Bp Honvédba igazolt!

33goldmedals
Olvasó

33 lesz az! 😉

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Nyugi srácok kár a gőzért ugy is a végén a falcoba igazol…

Jokic
Vendég
Jokic

Szerintem pedig végre a képességeinek megfelelő szintre fog kerülni. Kíváncsi leszek a hatalmas arcára a B csoportban. Ha ott sem tud kiemelkedő játékos lenni, az már végképp be fogja árazni. Egy Simihez pedig (akármennyire nem szeretem) ne hasonlítsuk már, aki több évet töltött el légiósként a magyarnál jóval erősebb bajnokságban is.

Tom72
Olvasó

Figyelve a körmendi és kaposvári játékát, csoda, hogy nem vonul vissza!
Utoljára Pécsett mutatott valamit!
Fejben lehet gyenge. Játéka meg nincs.

33goldmedals
Olvasó

A Honvéd szurkolók nevében szeretettel köszöntünk! Egy biztos: nálunk nem kell attól tartanod, hogy szapulni fognak a nézőtérről, mert hibáztál! Mi támogatjuk és buzdítjuk a mieinket. 🙂 CSAK A HOMVÉD!!!

abcabc
Olvasó

Irnál pár mondatot Ralf Martinezröl?

efeli96
Olvasó

Ugyan nem engem kérdeztél, de voltam tavaly több Honvéd meccsen is, így valamelyest képben vagyok a játékával. Egészen elképesztő atletikus adottságai vannak a srácnak (lazán nyomta a windmill zsákolásokat bemelegítéskor), azonban ezt védekezésben és lepattanózásban sem tudta mindig kamatoztatni. Alapvetően 3-as poszton játszott a legtöbbet, védekezésben pedig a fizikai adottságai alapján 1-5 között bárkire rá lehet állítani (202 körüli magasság, ehhez megfelelő izomzat). A labdakezelése posztjához képest nagyon jó, egy-egyben könnyen eljut a gyűrűig, eléggé hektikus a dobóformája, de jobb napjain a triplákat is jól szórja. Egyértelműen sokkal többet kellett volna játszatni tavaly, részben ez is az oka annak, hogy… Olvass tovább »

abcabc
Olvasó

Köszönöm szépen! Bizzunk!

33goldmedals
Olvasó

Efel96 remekül összefoglalta Ralf kvalitásait. Ritka nagy tehetség, viszont komoly koncentrációs és mentalitásbéli gondjai vannak. Ja jó napja van, nem lehet megállítani, ha viszont nincs, akkor szinte lehetetlen motiválni. A csapattagoktól tudom, hogy edzeni nem igazán szeret, ezért is lett a rájátdzás során – kb. a 20. utolsó figyelmeztetés után – kizárva a keretből. Bízom benne, hogy a profi környezet segítségével végre megkomolyodik, és él a lehetőséggel, amit kapott, ellenkező esetben, egy újabb magyar kosaras lesz, aki megy a saját hibájából megy a levesbe. Drukkolok neki, hogy bizonyítson!

abcabc
Olvasó

Neked is köszi!

gulyasszabolcs00
Olvasó

Az a durva, hogy mi nem tudtuk megfizetni, de akad jó néhány B csoportos csapat, amely igen. Vagy csak lentebb adott az igényeiből.

fradi
Vendég
fradi

Kevesebbet kellett volna a kaszinóba járni!!

KovàcsIstvàn
Olvasó

Sokkal több volt benne mint amennyit kihozott magàból,vagy kihoztak belőle az edzői!! Szerintem ő màr a soklégiósos bajnoksàgunk egyik nagy vesztese!! Ha “annak idején” pl. Simon Balàzs 5 légiósos bajnokságban nő fel,kb. ennyi idősen ő is az akkori NB1.B. ben végzi! Talàn lassan elindul valami,hogy ne tűnjenek el a tehetségeink!! Hajrà Magyar kosàrlabda

KPSVRKK
Olvasó

Én is így gondolom! Még fiatal, tanítani kellett volna. Jól irányított rendezetlen védelem ellen, de a játéka kapkodó, sajnos ez miatt borítékolható a sok labda eladás. Itt lett volna fontos az edzői nevelés. Felállt védelem ellen gyengén játszik, de meg van hozzá a tehetsége, szorgalma, személyi edzésen kellett volna gyakoroltatni. Arra a játékra amit tud a csapat ritkán volt alkalmas. Ami nekem személyesen “fájt”, hogy a hazai közönség egy része mennyire nem volt vele megbocsátó. Ha Ubi adott el labdát nem sok morgás volt, ha Ákos, sokan felhördültek, anyáztak. Szomorú. Tudom a dobott pontok között jelentős a különbség. Érdemes visszapörgetni… Olvass tovább »

Madison
Olvasó

Sajnos Körmenden ugyanez volt, pedig nagyon szerettem, fele annyi idő alatt képes volt több gólpasszt kiosztani, mint a sztárolt amerikai, mégse volt vele szemben semmi pozitív hozzáállás… Nagyon sajnálom őt is a többi másodosztályba száműzött magyarral együtt…

Kendeffy Botond
Olvasó

Azért sajnos kétszer-háromszor annyi labdát is el adott sajnos. Lelkes játékos, aki lábon gyors és akar/tud védekezni. Külső dobása viszont gyenge. Viszont érdekes, hogy egyik NB1A-s csapatnál nem jön szóba. Annál azért jobb játékos.

abcabc
Olvasó

Honnan tudod? Itt van pl Berény.

Jokic
Vendég
Jokic

Te láttad játszani az elmúlt 3 évben? 😀 Idegbeteg, sértődékeny, óriási arc. Cserébe nem tud dobni, több labdát ad el, mint amennyi asszisztja van. Alacsony, vékony. Csak ennyi. 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés