Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Ha úgy játszunk, mint az utóbbi időben, Zalaegerszegen is nyerhetünk”

Veljko Budimir szerint az Alba – DEAC meccsen a hazaiakon van a nyomás.:

:

Nincsen kizárólag a saját kezében a sorsa, de egy zalaegerszegi győzelemmel kiharcolhatja a felsőházba jutást a Pécsi VSK-VEOLIA. A baranyaiak jó formát mutatnak az utóbbi hetekben, Veljko Budimir abban bízik, hogy a ZTE-t is elkaphatja csapata.

– Azt gondolom, ha úgy játszunk, mint az utóbbi időben, akkor Zalaegerszegen is nyerhetünk – mondta Veljko Budimir, a PVSK horvát bedobója a BB1.hu-nak. – Ehhez tényleg koncentrált, jó teljesítményre lesz szükség, és jó dobóformára. Egyéb esetben nem sok esélyünk lenne.  Jól ismerjük a Zalaegerszeget. Tudjuk, hogy mennyire erősek, különösen igaz ez rájuk hazai pályán. Nem győzni szoktak járni a csapatok hozzájuk, mi most mégis mindent meg fogunk tenni ennek az érdekében. Bombaerős kezdőötösük van, melyből mindegyik játékos meghatározó, képesek egymaguk is eldönteni egy-egy meccset. Rajtuk kívül ott vannak a fiatal magyarok, akik pedig a padról beszállva rendszerint új lendületet hoznak a csapat játékába.

A Pécs győzelme önmagában még nem elég az ötödik helyhez. Arra is szüksége van Csirke Ferenc csapatának, hogy a szintén az ötödik helyre hajtó DEAC-ot legyőzze az Alba Fehérvár hazai pályán.

– Szurkolhatunk az Albának, különben a DEAC jut be a felsőházba – folytatta a játékos. – Persze, nekünk elsősorban saját magunkkal kell foglalkozni. Hogy milyenek a fehérváriak esélyei hazai pályán? Szerintem mindent elmond, hogy nyerniük kell a középházba jutáshoz. Innentől kezdve biztosan rajtuk van a nyomás.

Fotó: pvsk-panthers.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés