Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Ha kell, a pályát is felszántja a Veszprém

Mérész Csaba szerint nem könnyű az Oroszlányból felkészülni, mert több fegyvere is van.:

:

Pénteken este (18 óra) kezdetét veszi a B-csoport döntője, ahol a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém az OSE Lions-szal néz farkasszemet. A pályaelőny a veszprémieknél van, ami jó előjel számukra, hiszen az idei szezonban nem találtak otthon legyőzőre. Erre is alapoznak a döntőben a hazaiak, ahol bíznak a csapatban és az eddig elvégzett munkában.

– Egyszerűen nem lehet más célunk, mint a győzelem, de mi mást is mondhatnék, mikor egész évben ezért a párharcért dolgoztunk – mondta Mérész Csaba, a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém vezetőedzője a veszpremkosar.hu-nak.

– Közhely, mégis igaz, nagyon nehéz dolgunk lesz, ám megígérhetem, ha arról lesz szó, a pályát is felszántjuk. Nem szabad, hogy a tét bénítólag hasson ránk, igazi csapatként kell küzdenünk, amely elől és hátul is rengeteg kapacitást mozgósít.

A zajló kiírásban és az elmúlt években többször akaszkodtunk össze velük, emlékezetes ütközeteket vívtunk egymással, viszont azon derbikből nem vonhatunk le messzemenő következtetéseket, legyen elég annyi: készen állunk, felkészültünk a viadalokra.A döntőben kiélezett vetélkedésekre van kilátás, ezért tőlünk is kiegyensúlyozott „műsorra” lesz szükség. Az első felvonás mindig nehéz, azonban hiszek a csapatban és az elvégzett munkában. Együtt képesek lehetünk a sikerre. A srácokat nem kell különösebben motiválni egy ilyen, gyaníthatóan parázs légkörű tusakodás előtt – átérzik ők maguktól is az esemény fontosságát. Remélhetőleg tudjuk majd kezelni a döntővel járó szituációkat. Ne feledjük azt sem, hogy a másik oldalt száz, felettébb hangos drukker kíséri el mifelénk, s a remek körítéshez ők is hozzájárulnak.

Ezúttal is kiváltképp magunkkal törődünk, már csak azért is, mert az OSE-ból nem könnyű felkészülni, ugyanis több fegyverük is van. Nem engedhetjük, hogy a saját ritmusukban pattogtassanak.

Nálunk van a pályaelőny, meg kell ragadnunk a lehetőséget. A legjobbunkat akarjuk nyújtani, minden eddiginél több energiát óhajtunk aktivizálni a diadal érdekében. Elsősorban magunknak és a közönségünknek felelnénk meg. A pillanatnyi forma mérvadó lesz, ám ha csapatként védekezünk és támadunk, óriási küzdeni akarással lépünk pályára, minimalizáljuk a hibáink számát, diktáljuk a ritmust, végig koncentráltan játszunk, akkor kontrollálhatjuk a történéseket, továbbá az oroszlányiak játékát. A maximumot kell kihoznunk magunkból, de ezen túlmenően – a teremben – el kell majd nekünk is a szurkolói segítség…

Fotó: foto24.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
bányászCommonOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
Göcsej
Olvasó

Mi pedig reméljük,hogy a hazai meglesz.De a két légiós és a legalább két csapatra való játékos állomány igen nagy hátrány.Mindent bele fiúk.Hajrá VESZPRÉM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bányász
Vendég
bányász

Mi is reméljük, hogy a hazai meglesz. Ha már nektek nem sikerült. 2 légiós? Legalább az alapszabályokkal legyél tisztában és nem fogsz butaságot írni.

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

“Ne feledjük azt sem, hogy a másik oldalt száz, felettébb hangos drukker kíséri el mifelénk”
150, hogy pontosak legyünk, ennyi jegyet kaptunk, gyakorlatilag 2 óra alatt elfogyott mind.
“ezen túlmenően – a teremben – el kell majd nekünk is a szurkolói segítség…”
Erről Naményi elnök úr gondoskodik. Ahogy hallani a veszprémi kézilabda szurkolókat invitálja, megerősítendő a hazai hangerőt.

Hatalmas meccs várható, és őszintén hiszem, hogy ma el tudjuk venni a Veszprém hazai veretlenségét!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés