Connect with us
Hirdetés

3x3

“Ha én ezekre a lányokra nézek, mindig fülig ér a szám”

Megható sorokkal köszönte meg Károlyi Andrea a 3X3-as női válogatott nyári teljesítményét.:

:

Nem jutott a legjobb négy közé a 3X3-as női válogatott a debreceni Európa-bajnokságon. A világbajnoki ezüstérmes csapatnak azonban így sincs, amiért szégyenkeznie. Kiharcolták a részvétel az olimpiai kvalifikációs tornára, könnyen lehet, hogy történelmi tett kapujában vannak.

Így gondolja a csapat edzője is, aki megható üzenettel köszönte meg a csapat teljesítményét.

Károlyi Andrea Facebook-posztja:

Bár mosoly csak nagyon kevéske van most az arcukon, de ha én ezekre a lányokra nézek, akkor mindig fülig ér a szám!?
Köszönöm nektek az egész nyarat! Elképesztő az a munka, amit Ti ebbe beleraktatok! És nem csak munkát, hanem a szíveteket és a leleteket! És itt Debrecenben is bebizonyítottátok, hogy számotokra nincs lehetetlen. És igen, néha veszíteni is kell, hogy aztán valami igazán nagyot nyerjünk! Mert hiszem, hogy mi együtt még valami igazán nagyra vagyunk hivatottak!?
Debrecen szívébe is beloptátok magatokat, még akkor is, ha most “csak” 5-ek lettünk Európában, de megmutattátok, hogy mit jelent harcolni egy csapatért, egy országért! ??
És Debrecen is örökre a szívünk csücske marad, mert mindent megtettek azért, hogy ez a hét igazán emlékezetes legyen a számunkra.
Köszönjük szépen Becsky István, hogy itt lehettünk és hogy ezt a fantasztikus atmoszférát megteremtettétek, ami egész héten körülvett minket.?
Hosszasan sorolhatnám, hogy még kinek tartozunk köszönettel, de inkább bele sem kezdek, így biztos, hogy senki nem marad ki. ?
Egy szó mint száz, minden sportolónak kívánom, hogy legalább egyszer az életében tapasztalja meg, hogy milyen érzés hazai pályán, ilyen közönség előtt játszani! ???

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés