Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Győzött a Kecskemét Szolnokon

Az Olaj először kapott ki idén hazai pályán.

Szolnoki Olajbányász - Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 64-70 (9-12, 25-17, 12-20, 18-21)

Bajnokság, 18. forduló
Szolnok, Tiszaligeti Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Makrai Márton, Lengyel Ádám József (Dernei Gábor)

Szolnok: Durham 11/6, Lukács 1, Barnes 14/6, Szubotics 6, Williamson 6. Csere: Griffin 6/3, Révész 8, Pongó 10/9, Mokánszki 2, Gilszki.

Kecskemét: Wittmann 13/9, Kucsera 2, Klobucar -, Fazekas -, Karahodzsics 13. Csere: Townes 22/6, Dramicsanin 5/3, Ivkovic -, Boriszov 15/9, Kiss D. -.

A 18. forduló zárómérkőzésén, a bajnoki tabellán második Szolnok, a legutóbb Nyíregyházán alulmaradó Kecskemétet fogadta. A mérkőzés nagyjából 20 perces késéssel kezdődött technikai problémák miatt.

Karahodzsics egy büntetőt dobott be a mérkőzés legelején, Williamson közeli kettesével fordított az Olaj. Wittmann egészen elképesztő 3+1-es akciót vitt végbe, Szubotics előbb elrontott egy dobást, majd saját lepattanójából tett fel egy ziccert, Durham maradt üresen egy triplára, amit ki is használt (7-5). Dramicsanin egyenlített, 6 perc után 7-7 volt az  állás, egyik csapat sem parádézott, mindkettő 27% alatt tüzelt a mezőnyből. Ivkovics faultja után Griffin dobott be két büntetőt, Karahodzsics 2+1-ével már a vendégeknél volt az előny, Kucsera is megtehette volna ezt, a kosár után azonban a plusz egy kimaradt. A negyedben több kosár nem esett, így az első negyed után három pontos előnnyel ment szünetre a KTE. 9-12

Mokánszki büntetőivel zárkózott a Szolnok, Durham révén már a vendéglátóknál volt az előny, majd az irányító egy középtávolit is elsüllyesztett. Boriszov egy triplával egalizált, Karahodzsics kettő plusz egyére Barnes válaszolt egy hármassal (18-18). Wittmann tempója után Pongó triplája következett. Szubotics rossz dobása pont Révész kezébe esett, aki teljesen üresen állt a palánk alatt, Boriszov kettőből két büntetőt küldött a helyére, azán egy tempót is, Durham egy büntetővel egyenlített, Révész kosarával pedig újra átvette a vezetést a Szolnok, Forray Gábor időt is kért (26-24). Boriszov nem hűlt ki és egy hármast is dobott, Révész újabb támadólepattanó után szerzett két pontot. Lukács csak egy büntetőt dobott be, a Szolnok mégis jól járt, a támadólepattanó után ugyanis Durham köszönt be kintről, Townes büntetői után révész kosara zárta a félidőt. 34-29

Szubotics labdaszerzése után dobott ziccert, Townes egy triplával javított, Griffin azonban visszadobta azt. Hihetetlen módon Wittmann másodszor is megcsinált egy 3+1-et, Dramicsanin hármasával ismét döntetlen állt az eredményjelzőn, de csak ideiglenesen köszönhetően Barnes duplájának (41-39). Townes törte fel a hazai védelmet két pontért, Williamson mindkét büntetőjét bedobta, Wittmann bejátszásából Karahodzsics zsákolt. Egy szolnoki gyorsindítást Szubotics fejezett be ziccerrel, Wittmann kivételesen fault nélkül dobott be egy hármast (45-46). Griffin egy pontot a vonalon hagyott, Townes viszont újabb vendég triplát dobott be, amivel véget ért a harmadik negyed. 46-49

Boriszov reklamált túl hevesen egy fújást, a technikai után Barnes dobta be a megítélt büntetőt, majd az amerikai egy ziccerrel eltűntette a két csapat közti különbséget. Három elrontott kecskeméti büntető után Townes végre bedobott egyet, aztán egy labdaszerzés után végig robogott a pályán és tett fel egy akrobatikus ziccert. Karahodzsics verte meg Szuboticsot két pontért, Pongó triplájával visszakapaszkodott a Szolnok két pontra, Forray Gábor így 5 és fél perccel a vége előtt időt kért (52-54). Barnes egyenlített, Pongó kettőből egy büntetőt értékesített, Boriszov egy nehéz triplát dobott be. Townes verte meg Durhamet, Barnes talált be kintről, Boriszov középtávolról (58-61). Pongó harmadik hármasát dobta már a találkozón, egy csetepaté után Durham a kiállítás sorsára jutott, Barnes büntetőjével egy ponttal az Olaj vezetett. 1:36-tal a vége előtt Townes álhatott a vonalra és mindkét büntetőjét bedobta, aztán egy középtávolit is, Gasper Potocnik három pontos hátrányban kért így időt (62-65). Miután Barnes elrontotta a triplát Townes büntetőzhetett és nem hibázott, Williamson kettese után centerre sporszerűtlent fújtak, ami gyakorlatilag lezárta a mérkőzést. Az Olaj először kapott ki idén hazai pályán, a KTE fontos győzelmet aratott. 64-70

Fotó: Bugány János/Szolnoki Olajbányász

94 hozzászólás

94
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
36 Comment threads
58 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
45 Comment authors
VulcanoLightbringernádaházamtetejeMaster1SzolnokiSzurkoló2501 Recent comment authors
SzolnokiSzurkoló2501
Olvasó

Ez a meccs megerősítette azt a gondolatomat, hogy a legnagyobb problémánk az edzőnk pedagógiai érzékének a hiánya és a játékosok értelmetlen és eszetlen “agyonhajtása” a bajnokság első felében. Ugyanaz, mint tavaly… Fáradt, koncentrációhiányos fásult játékosok, sérülések… Szegény Rudnerrel kéthetente történik valami.

Rouge
Olvasó

Potocnik a szezon elejére
összerakott egy olyan csapatot,
amelyik negyven ponttal verte ezt a Kecskemétet idegenben, minden fogaskerék a helyén volt,
öröm volt nézni a játékot.

Aztán…
2-es posztról kiesett a legjobb tripladobónk (Gavin) és kiesett Pallai is,
aki a felkészülési tornákon az MVP volt.

3-as posztról kiesett Lukács,
aki alapember és Rudner sem játszik.

Két posztról négy alapembert nem lehet pótolni.

Potocnik nagyon jól ki tud találni egy játékrendszert,
nagyon jól össze tud rakni egy csapatot,
amiben viszont gyenge:
ha kiesik egy-két kulcsjátékos,
nem képes improvizálni,
nem tud az új helyzethez rugalmasan alkalmazkodni.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

SzolnokiSzurkoló2501
Olvasó

Igen, amit leírtál, abban van igazság. De miért van az, hogy csak pár meccset tudunk az év elején összerakott teljes csapattal játszani?! Nem ez az első ilyen évünk…

Master1
Olvasó

Nem véletlen, hogy minden évben ennyi sérülés van Szolnokon!
Amúgy pedig a szolnokiaknak nem kellene állandóan a sérülésekre fogni mindent, főleg úgy hogy ezeket plusz játékosok leigazolásával (próbálták) ellensúlyozni.
Ezen felül érdemes megnézni a Szolnok ellenfeleinek aktuális hiányzóit.
Csak az utóbbi időszakban:
KTE-Klobucar
Deac- Scott
Sopron- Jones, Shine
Körmend- Mitchell, Durázi

Rouge
Olvasó

Szerintem egy falcos ebbe ne dumáljon bele,
ti örüljetek a 18/19-es potya bajnoki aranynak ami az öletekbe hullott.

A sérüléseink miatt ..

Master1
Olvasó

Veled nem bocsátkozom vitába, mert az agyi ,sérülésed’ is nagyjából a 18/19-es szezon óta nő exponenciálisan…:)

Lightbringer
Olvasó

Hát igen, ha lett volna Delas…

Vulcano
Olvasó

Ti meg örüljetek, hogy 21-ben 6 emberrel álltunk ki ellenetek az 5. meccsen.
Ja nem is, hisz akkor elsöprő győzelmet arattunk.

moldi56
Olvasó

Ha elfogynak a játékosai,ahhoz tényleg nehéz alkalmazkodni.Az viszont megér egy misét,hogy miért sérülnek le folyamatosan a játékosok és az is érdekes eset volt,amikor leküldte a Körmend őt,bár annyira nem ismerem a hátterét.

moldi56
Olvasó

elküldte

nádaházamteteje
Olvasó

+1

MCMLXXIX
Olvasó

Griffintől már el is köszöntünk: “Dayon Griffin távozott Szolnokról
? Közös megegyezéssel felbontotta a Szolnoki Olajbányász a klub és Dayon Griffin közötti szerződést. Dayonnak ezúton is köszönjünk ?, hogy Jimmy Gavin felépüléséig segítette a csapatunkat. További pályafutásához sok sikert kívánunk!” by FB

zterulez
Olvasó

Isten veled legenda!

Rózsabimbó
Olvasó

Jimmy Gavin nem úgy néz ki, hogy felépült volna, de úgy legyen!

YoWassupFam
Olvasó

Beszarok ha idén tényleg újra játszuk a tavalyi lemezt 1 hónap különbséggel. Ez ciki és ultra gáz. Megint bassza meg Poto leblokkol a picsába ha az ellenfél bátorkodik mást játszani amit ő elgondol… 0 innováció meccs közben. Mióta kell az NBA játékstílust erőltetni? Mindenki mindent felhány a gyűrűre 0 játékkal… nem lesz ez így jó.

Laposvár
Olvasó

Nem vagyok híve az összeesküvés elméleteknek, de most mintha senki nem akarná a Körmendet a 8-ba.

red-black01
Olvasó

Érdekes lesz az SKC-KTE-MTE-DEAC versenyfutás, és gondolom az OSE-Kaposvár duó sem adta még fel ;). Kulcsmeccsek a KTE-Sopron, MTE-DEAC, MTE-Sopron. Az egymás ellenikben eddig a KTE a legjobb, mi vagyunk a legrosszabbak,de a DEAC sem áll jól. Csak tippelgetni lehet, merész lenne bármit mondani. Az biztos, ez a két Szolnok és a Falco váratlan vereség jól megkavarta a kakit, főleg nekünk, de szerintem Sopronban is most kezdenek pislogni. Ráadásul ellenünk és KTE ellen is idegenben lesznek, plusz mi egy picit javultunk, ők meg ugye zsinórban összehoztak 4 buktát és az aránylag kényelmes play-off pozíció el is repült. A Kaposvár helyzetét… Olvass tovább »

HajraKapos
Olvasó

Remélem, hogy ezek után már egyik kaposvári kollega sem hiszi azt, hogy rosszul jártunk Griffin lecserélésével.
Csak egy összehasonlítás:
Griffin: 6 meccs, 9,7 pont 40%-os dobóteljesítmény, 2,5 lepattanó, 2 assziszt és összesen 10 VAL
Brown: 7 meccs, 17,9 pont 46%-os dobóteljesítmény, 3,9 lepattanó, 2,4 assziszt és összesen 18,4 VAL
Talán Griffin-nek egy kiemelkedő meccse volt eddig szolnoki mezben, az is ellenünk.

Milivoj
Olvasó

Gasper Potocnik : Gratulálok a Kecskemétnek, nem úgy játszottunk ahogy szerettünk volna, senki nem szeret veszíteni, nagyon csalódottak vagyunk, de úgy vélem a csapatunk megtett mindent. Küzdöttük, de túl idegesek voltunk, nem tudtuk a támadásokat végrehajtani. Nyomás alatt voltunk, igaz elvesztettünk egy meccset, de nem kellene így reagálnunk, az én felelősségem, hogy felkészítsem a csapatot. Jobb csapatok is kerülnek ilyen helyzetbe, ez egy rossz időszak, ami várható volt mert régóta nem tudunk megfelelően edzeni. Játékosok jönnek vissza a pályára, új játékosok jönnek, mindenki kicsit másképp játszik, más pozíciókon és fel kell vennünk a ritmust, hogy érezzük a játékot és újra… Olvass tovább »

Mogyi19
Olvasó

Ha lenne nyíltabb kommunikáció a szurkolók felé, és tudnánk legalább egy részét hogy mi a gyenge forma oka, ki bajlódik sérüléssel stb. Akkor talán nem lenne ennyire világvége hangulat a szurkolók között.
De sebaj, legalább már van dj, ez is haladás ?

Rózsabimbó
Olvasó

Bár ne lenne!

Tadam
Olvasó

Szerintem nem jól érted.
Arra gondolt az edzőtök, hogy a vereség ellenére is támogassátok a csapatot!
Kikaptatok, és?
Menni kell tovább, nem a fanyaglás a megoldás. Messze még a bajnokság vége.

Buborka
Olvasó

Szerintem ez egy rossz fordítás. Ha a teszt szót kicseréled próbatételre, mindjárt másképp hangzik.

ldd
Olvasó

Stole bosszúja…

pirosf
Olvasó

Townes “dupla-dupla”-ja lehet példa nélküli.
22 pont, 10 eladott labda… 🙂

KD
Olvasó

Gratula a Kecsónak, úgy tünik, ök a Szolnok mumusai, a tavalyi szezont is ideszámítva. Ez nekünk tényleg jól jött, de a most következö két hazait(Paks, Kecsó) remélhetöleg már Cowelssel be kell húzni.

Rózsabimbó
Olvasó

Ne járjatok úgy a Kecsóval, mint mi, verjétek őket, nehogy azt gondolják, hogy van érdemi beleszólásuk a bajnokságba.
A Paksot is simán lenyomjátok,– a bajnokság legjobb csapata vagytok,– ne okozzatok csalódást.

red-black01
Olvasó

Nem elég hogy saját magunkat szopatjuk (eddig 4-ből 4 vereség a közvetlen előttünk és mögöttünk állóktól, ebből 2 a Kecskeméttől), a Szolnok is igyekszik az arcunkra spriccelni ?.
Van egy olyan érzésem, megküzdünk a Sopronnal a 8. helyért.
Innentől minden meccs fontos, de meghatározó meccs lehet az SKC elleni hazai meccs és jó eséllyel kellhet majd a 7 pontos győzelem is.
A győztes mehet 3, esetleg 4 meccset a Falco ellen ?, és köszi.
Szép perspektíva ?

fanaticfantastic
Olvasó

Gondolom elhiszed nekem,hogy sajnáljuk! Szívből! 🙁

red-black01
Olvasó

Igen.
Nem is feltételeztem az ellenkezőjét.
Ide csupa jószívű, békés, megértő és nyugodt ember jár.
Talán Mendez az, aki néha elengedi magát, a múlt este például mindenki óriási meglepetésére kicsúszott a száján egy “irgum-burgum!”
Még magához sem tért senki, amikor azt mondta, “a teringettét!”
Többen pedig a világégést látták eljönni, az utolsó ítélet napját, amikor hirtelen, minden előzmény nélkül azt mondta: “azt a fűzfán fütyülő rézangyalát!”
És mindezt egy picit emelt hangon!
Állítólag a szemöldökét is ráncolta!
Sőt, de én ezt már nem akarom elhinni, toppantott egyet a lábával!

Wilson
Olvasó

Megnézve a statisztikát még durvább, hogy úgy kapott ki a Szolnok, hogy lepattanók, asszisztok, eladott labdák, szerzett labdák tekintetében is jobb számokat csinált, valamint a mezőnymutatója is közel azonos a Kecsóval, igaz több kísérletből de ez az előbbit meg is magyarázza!

Rózsabimbó
Olvasó

A brutálisan gyenge dobószázalék döntött!

WSreborn
Olvasó

Egyet nem értek mindössze: Mit keresünk mi a tabella második helyén?
Ja és grat a Kecsónak megérdemelten nyertek!

Pbask
Olvasó

Miénk sem volt szebb Debrecen ellen.. Idei bajnokság most kezd kiderülni hogy rohadt gyenge és színvonaltalan. Ez megmagyarázza a ZTE-Paks 3-4.helyét, ahol csak egy kimondott jó magyar van, a 31 éves Jonesy.

fanaticfantastic
Olvasó

Semmi nincs abból ami az idény elején bíztató volt.

WSreborn
Olvasó

Egyértelműen gyengült a bajnokság színvonala, ami nem is csoda, a TAO rendszer (ami egy kupac szar cukormázba burkolva) gyengeségei most jönnek ki, az U23 szabály teljesen reménytelen, egy azaz 1 db csapat vállalja a nemzetközit így az NB1 nem vonzó még a “C” kategóriás légiósoknak sem.
A válogatott legjava már külföldön van szerintem Perl is megy hamarosan.
Ha nem vàllal stabilan 4-5 csapat nemzetközit akkor semmi előrelèpés nem lesz.
Meg ugye a költségek miatt mindenhol agyagi gondok vannak

Buborka
Olvasó

Egyetértek. Az U23-as szabálytól várják, hogy a jövő nemzedéke majd magasabb szinten tud játszani. Hát nem fog. Ettől nem lesz több tehetség az országban. Viszont a csapatok nemzetközi eredményességét erősen korlátozzák ezzel, amitől viszont tudna fejlődni a bajnokság is.

Kovari Andras
Olvasó

ilyen gyenge ez a bajnoksag. Az mkosz is csak gyengiti a hulye szabalyaival. Egy 23 ev alatti jatekos akit egy picit is lehet hasznalni annyi penzt ker el amennyit nem szegyel… Viszont legiosokra meg kevesebb jut nem beszelve arrol, hogy akik a nemzetkozibe indulnak azokkal is kicseszes ez.

Bolyongó
Olvasó

A légiós választást ne fogjuk a fiatalok pénzére, el kell fogadni, hogy vannak a nemzetközi porondon olyan csapatok, akik sokkal nagyobb büdzsével dolgoznak.
Ha van fiatal, ha nincs, velük nem fogunk tudni versenyezni. Illetve az sem hátrány , ha pár év elteltével is lesz válogatottunk !

Rózsabimbó
Olvasó

Kik azok a 23 év alatti játékosok, akik— az U23-as szabály bevezetése óta—látható, érdemi fejlődést értek el?

Vulcano
Olvasó

Érdekes Perl, Vojvoda, Keller, Jonesy, Váradi, Ferencz, Benke, Lóránt, nekik valahogy nem volt szükség u23-as szabályra.
Ahogy most Valerionak, Somogyinak, Lukácsnak, Pallainak meg Kovácsnak se lenne. A többiből meg akkor se lesz játékos ha minden meccsen 40 percet játszanak.
A tehetség utat tör magának.

Olajheart2
Olvasó

Remélem leértünk a a gödör aljára… Valami nagyon nem oké.. Nyilván nem én, mezei szurkoló fogom ezt megfejteni, hogy mi a gond. A forgatókönyv ugyanaz mint tavaly.. Remélem lesz még örömünk idén ebben a Csapatban, mert volt sok a szezon elején!! Nem éltünk a lehetőséggel, amit a forduló adott volna, ezt nagyon nagyon sajnálom! Suboval nem tudom mi van, így én még nem láttam játszani ahogy az elmúlt meccseken! Örökké OLAJ

Milivoj
Olvasó

Folyamatosan fájdalomcsillapítóval, injekcióval vállalja a játékot már kb. 2 hónapja…, ez sem normális dolog

Olajheart2
Olvasó

Az biztosan nem normális tényleg.

Rózsabimbó
Olvasó

Hát zuhanórepülésben a csapat teljesítménye, de nem baj, a két hangtechnikus ‘dj’ óriási hangerővel pótolja a csarnokban, a csapat szuper gyenge teljesítményét! Hajrá!!!

moldi56
Olvasó

Ugyanabban a cipőben van Barnes is.Korábban nem hibázott triplákat,most meg téglákat dobál.Számomra érthetetlen.Továbbá aki jó kinti dobónak számít Rudner nem játszott,bár ott ült a padon.Nem tudom ővele is mi lehet.

redmiller
Olvasó

Megharcoltunk ezért a győzelemért!
Kellett hozzá egy pocsék Olaj is….
Hát nem volt egy színvonalas meccs…

fanaticfantastic
Olvasó

Jó de mi a megoldás? Így nem maradhat! Semmi nem lesz. Se kupa döntő,sem érem. Bárki szét fog bennünket csapni. Nem arról van szó,hogy feladom,hanem arról,hogy nem látok energiát.

Milivoj
Olvasó

Nem a mai meccsen látottak aggasztóak, mert ilyen bárkivel előfordulhat, hanem a tendencia…, a Körmend meccs óta lejtmenet van, volt, hogy nyertünk, de sokszor nemcsak rajtunk múlt…, ezenkívül engem már kurvára zavar, hogy minden évben ugyanaz van, kibaszott hullámvasút, állandó sérüléshullám, teljes kiszámíthatatlanság, érthetetlen formaingadozások, önbizalomhiányos játékosok,
folyamatos magyarázkodás…, szerintem lassan váltani kell, elfáradt a csapat és Potocnik kapcsolata, új impulzus kell
Gratulálok a Kecsónak, meg a kopasz rednek, ők jól nyomták!

redmiller
Olvasó

Köszönjük!

fanaticfantastic
Olvasó

Igen! Redmillernek gratula. Ő megérdemli.

ferrroil
Olvasó

Potó,most meg a nyugger Kecsó diktálta a tempót,az volt a baj…? Ki a felelős ezért a xarért? Ki készíti fel a csapatot? Sajnos fogalmatlan az edzőnk,ha hullámvölgybe kerülünk.

Mogyi19
Olvasó

Az elején az óra meg a ledfal hibája megzavarta őket, biztos az a jó húsz perc késés borította a taktikát

fanaticfantastic
Olvasó

Meg a dj-k…. Nem jót hoztak ránk..:)

Mogyi19
Olvasó

Nem voltam kint, legalább a bemondót jobban lehetett érteni mint korábban?

redmiller
Olvasó

Nem akarlak elkeseríteni, de a bemelegítésnél is pocsékul dobott az Olaj…

Alulu
Olvasó

Miért van olyan érzésem hogy van egy brutál gyenge kecsap, és egy Szolnok aki nem akart ma nyerni. ebből lett az év legroszabb meccse.ha ez nem volt bunda akkor semmi.

fanaticfantastic
Olvasó

Dehogy. Ennyi tudtunk ma. Annyira hullámzó a teljesítményünk,hogy egy forintot nem mernék rátenni egy eredményre sem,előre. Csak,ugye az elmúlt időszak ,inkább gyenge.

Senki
Olvasó

Falco-deac volt bunda fidesz hatalomra mendez meg mondta…

Rouge
Olvasó

Rudner 8 pontot dobott? Köszi, BB1, akkor mégiscsak nyertünk.

Pedig én már azt hittem ennél nincs lejjebb…

Mogyi19
Olvasó

Vele például mi van már megint, miért nem játszott?

fanaticfantastic
Olvasó

Hát,igen… Miért nem játszott? Bassz… mindíg hiányzik valaki. Egyszerűen képtelenek vagyunk kiállni ugyanazzal a gárdával…

Mogyi19
Olvasó

Jól van akkor nem csak én vagyok tudatlan ?
Éljen a szurkolók felé való nyílt kommunikáció

ferrroil
Olvasó

Bosszantó és amatőr, amit a club kommunikáció gyanánt művel .Főleg felénk szurkolók felé.Pontosabban a semmit nem is nevezhetjük kommunikációnak.A semmi az egy nagy 0.Szégyen…

JR.Benitez
Olvasó

Kecsóban meg Klobucar 1 perc….

redmiller
Olvasó

Townes kezdett… Mondjuk nem tudom, hogy lett fehér és szlovén….

Gézuka
Olvasó

37 tripla kísérlet, 33 dupla… van kérdés? Aki arra járt hajított rá egyet kivéve Rudnert és Arabot (mert nem játszottak). Nevetséges. Potocniknak van más taktikája is ezen kívül? Ez a második olyan vereség idén (2023) ami két teljesen formán kívüli csapattól van.

Kaposkosár KKK
Olvasó

Mekkora gyökér ez a szolnok!
Gratula Kecskemétre!
Tippszmix liga

fanaticfantastic
Olvasó

Miért vagyunk gyökerek?

Kaposkosár KKK
Olvasó

Mert ez a játék gusztustalan volt, érdekes ellenünk nem így ment

fanaticfantastic
Olvasó

Sejtheted,hogy nem örülünk,mi sem…

Wilson
Olvasó

Ennél az Olajnál csak az Alba bénább jelenleg, hihetetlen, hogy ők még ilyen forma mellett is stabil másodikak tudnak lenni! De ahogy mi a legjobb háromért, úgy a Szolnok az alapszakasz győzelemért folyó harcért is önmagát gáncsolja!

Mogyi19
Olvasó

Révész 13 perc, 13 val (8 pont 7 lepattanó)
Williamson 26 perc 15 val (6 pont 8 lepattanó)

Nem értem miért nem kap Ádi több lehetőséget, igazi energiabomba sokszor, plusz passzolni is jól tud.

Anthony
Olvasó

Gratula a Kecsónak, nekünk ez jól jött. Érdekes szezon, kis túlzással bárhol bárki nyerni tud 😀

SopronKCfan
Olvasó

SKC ? Olaj

Artois
Olvasó

64 dobott pont otthon?!
Kurva gaz. Meccsek ota szenny amit leraknak, ideje volna valakinek az asztalra csapni, mert vmi nem ok a fejekben.
A gondot meg tetezi, hogy nemsokara valogatott szunet es ugye tudjuk hogy abbol se jol szoktunk kijonni…?

JR.Benitez
Olvasó

Sokat szidott Kemalnak volt a legtöbb VALja a meccsen….

Mogyi19
Olvasó

Pedig most már volt Lukács Norbi is…

fanaticfantastic
Olvasó

Gondolom,hogy még nincs formában. Ő érzi.

Mogyi19
Olvasó

Csak azért emeltem ki, mert eddig az volt a fő indok, hogy nincs Norbi meg Pallai és Gilszkivel milyen gyengék vagyunk az első félidőben.

Nyilván ennyi kihagyás után nem elvárható a top teljesítmény, bár ma egy átlagossal is felfelé lógott volna ki

Heindrich
Olvasó

nem fasza 🙁

SárgaPárna
Olvasó

dehogynem!

fanaticfantastic
Olvasó

Előbújtál? Hiányoltunk a Deac meccsetek után!

Cannibal
Olvasó

Itt volt csak mendez néven futott aznap.

SárgaPárna
Olvasó

Komolyan mondom az asztalt csapkodva röhögök!

MemphisGrizzlies13
Olvasó

Gondolom a DEAC elleni meccsen is azt csináltad. Akkor nagyon csöndben voltál.

fanaticfantastic
Olvasó

Látod? Mi nem röhögtünk akkor. NULLA EMBER!

SzhelY
Olvasó

élvezted a falco mecset,ja nem tudod hol játszanak!

Xero
Olvasó

Gratulálok a Kecskemétnek!
Ez most jól jött nekünk. A Kecsó még Townes hülyeségeit is elbírta. A Szolnok elég mélyen van most, és bár lehet szidni Gilszkit, de a rossz teljesítmény okai talán inkább Subotic 1 VAL-jában keresendők. Elképesztő, hogy mennyire visszaesett az utóbbi időben a teljesítménye. (Sérüléssel bajlódik?)
Nembaj, lesz ez még jobb is!

fanaticfantastic
Olvasó

Minden adott volt,most nekünk,hogy kihasználjuk a forduló meglepetéseit. Erre odab..unk egy meglepit,mi is. Szét..az ideg! Elnézést!

Pbask
Olvasó

Furcsa egy forduló volt ez.
Suboticra meg rá se ismerek.

ferrroil
Olvasó

Meddig még?

FalcoParádé
Olvasó

Sima Papírforma

fanaticfantastic
Olvasó

Nehogy éljünk már a lehetőséggel. Hagyjuk.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés