Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Győzött a harmadik meccsen, elődöntős a Barcelona

Hanga Ádám megint kezdő volt.:

:

A Barcelona hazai pályán 94-73-ra legyőzte a Badalona együttesét a spanyol bajnokság negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén, így a katalán csapat bejutott az elődöntőbe, ahol a Tenerife lesz az ellenfele.

Hanga Ádám ezúttal is kezdőként jutott szóhoz, közel tizennégy perc alatt 2 pontot, 2 lepattanót és 1 gólpasszt tett a közösbe.

Fotó: FC Barcelona Facebook

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MiloPbask Recent comment authors
Pbask
Olvasó

Sokáig gondolkodtam ezen, néztem a final fourt is, ezt is,ezért teszem fel a kérdést a látottak alapján:
Ádám, biztos jó ez neked?
Jó játékos, de az én meglátásom szerint vagy a Barca koncepciója nem fekszik neki, vagy nagy falat már ez a szint.

Milo
Olvasó

Ennél jobbat hova? 32éves, van még hátra 2-3euroliga szezonja, bajnoki címért, kupagyőzelemért, Euroliga győzelemért játszhat minden évben, szarrákeresi magát, készül a kosárlabda utáni életére. Barcelona legszebb kertvárosi részén lakik a feleségével és két lányával. Az év 70%-ában jó idő van Barcelonaban, a csapat egyik csapatkapitánya. Mi kell ennél több? Neki is kopik a gyorsasága, fogy a ruganyossága, viszont kulcsszerepe van a Barcelonában akkor is, ha nem ő a legnagyobb név. Ha váltana, valószínűleg kiderülne, hogy sokkal többre már nem képes 32-33évesen egy Euroliga Final Fourba hajtó csapatnál, annál lentebb meg minek adja a szintet, hogy 15 helyett 25-30percet játszon meccsenként,… Olvass tovább »

Pbask
Olvasó

Ez is egy vélemény, és elfogadom. De ha belegondolsz, egy sportember mindig arra törekszik,hogy jobb legyen, a pénz csak egy hozadéka a dolognak. Ha olvasod/látod Ádám social media megjelenéseit, akkor tudhatod, hogy az euroliga ezüstöt is úgy véleményezte, hogy sok minden nem tetszett neki, de diplomatikusan természetesen az okokra nem tért ki. Nem tudom, a jó léten kivül van értelme 2-3 pontokat hozni pár percekkel egy olyan játékosnak, akiben még van tartalék, és ennek ő tudatában van, miközben az évek haladnak? Arról nem beszélve hogy ez a magyar válogatott szempontjából sem egészen a legjobb. Nézzük meg Voját, aki szerintem képességeihez… Olvass tovább »

Milo
Olvasó

Van igazság abban is amit írsz, de 32 évesen már nem feltétlen a 30perc játék 10+pontos átlag a legfőbb célja szerintem, hanem a bajnoki címek, Euroliga győzelem. (Ugye Ádám még nem volt bajnok egyszer sem felnőtt szinten) Amit az Euroliga döntőben kapott Sarastól az egészen szánalmas, nagyon benézte azt a meccset Saras. Lehet nincs igazam, erről biztos fog is nyilatkozni majd egyszer Ádi, de ő egy nagyon okos és intelligens ember is azon kívül, hogy milyen játékos, ezért pontosan tudja, hogy ha nem akar 34-35évesen visszavonulni, akkor neki ez a tökéletes hely. 10-15-20perc alatt kell kihoznia a maximumot magából, nem… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés