Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Győzelemmel kezdte a felkészülést a Kaposvár – PONTSZERZŐKKEL

Mindemellett egy bejelentést is tett a klub.:

:

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a férfikosárlabda NB I./A rajtjára hangoló somogyi alakulat, amely Zágrábban a KK Cedevita ellen lépett pályára. A találkozón természetesen nem az eredményen volt a hangsúly, hanem azon, hogy a horvát mester, Ivan Rudez több taktikai variációt is ki tudjon próbálni – írja a delfinek.hu.

Ennek ellenére végig nagy iramban zajlott a mérkőzés, mely kiélezett küzdelmet hozott és végül a Kaposvár került ki győztesen az éjszakába nyúló összecsapásból. A találkozó krónikájához tartozik, hogy a gárdja irányítója, Sebastian Aris már a harmadik percben kisebb sérülést szenvedett és óvatosságból már nem tért vissza a pályára.

KK Cedevita–Kometa Kaposvári KK 100–103 (22–28, 23–17, 28–30, 23–21, 4–7) – hosszabbítás után

Kometa Kaposvári KK: Aris (6/6), Adamu (23/9), Puska (4), Gabric (18/6), Hughes (20). Csere: Krnjajszki (17/6), Hendlein (7), Bogdán (4), Paár (-), Csorvási (4). Vezetőedző: Ivan Rudez. Másodedzők: Filipovics Gordan és Szőke Balázs.

Mindezek mellett a kék-fehérek bejelentették, hogy Plézer Gábor kölcsönben az NB I./B Piros csoportjában szereplő BKG Príma Akadémia csapatánál folytatja pályafutását. Az 1999-ben született játékos másfél esztendővel ezelőtt csatlakozott a Kometa Kaposvári KK csapatához, s most a több játéklehetőség miatt döntött a klub és a sportoló is a váltás mellett.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AluluKPSVRKKHajraKapos Recent comment authors
KPSVRKK
Olvasó

Jó látni, hogy a klub komolyan vette a felkészülést, időben, teljes létszámmal, minőségi edzőmeccs programmal állunk neki a szezonnak, megteremtve az 5. légiós érkezésének lehetőségét is. Ehhez még szezon előtt gratulálok!
Åris 3 perc 6/6 🙂
Remélem tényleg semmi komoly!

Jó kis csapat lesz ez.
Hajrá KKKK!

Gábornak sok sikert!

HajraKapos
Olvasó

Nocsak, nocsak Adamu! 🙂 A végén még egész jól belenyúltunk egy rookie kiválasztásába.
A csapatnak gratulálok az első (közös) győzelemhez. Csak így tovább, Gábornak sok sikert a továbbiakban, jó játékos, remélem az eredményeiben is megmutatkozik majd! Hajrá Kaposvár!!!

Alulu
Olvasó

Ford is így kezdett tavaly az osijek ellen aztán……

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés