Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Győzelemmel kezdett Temesváron a Kecskemét – DOBÓKKAL FRISSÍTVE

Hat lett közte.:

:

A román CSU Sibiu (Nagyszeben) együttesével játszott szombaton a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét Temesváron. A háromcsapatos nemzetközi torna első játéknapján győzni tudtak Forray Gábor tanítványai, köszönhetően az 56%-os triplamutatójuknak is.

– Az első félidőben ellenfelünk tudott dominálni, viszont a félidőt követően mi vettük át az irányítást: egalizáltunk, majd a magunk javára fordítottuk a meccset – mondta el a mérkőzést követően Forray Gábor vezetőedző. – Sokféle védekezést alkalmaztak ellenünk, ami számunkra kifejezetten jó volt, hiszen így többféle variációt tudtunk gyakorolni támadásban. Összességében egy küzdelmes és sikeres felkészülési mérkőzésen vagyunk túl – tette hozzá.

Vasárnap magyar idő szerint 16 órakor a házigazda Temesvárral csap össze a hírös városi alakulat. A két gárda nem lesz ismeretlen egymás számára, hiszen korábban Kecskeméten kétszer is összecsaptak már egymással a felkészülési időszak alatt.

CSU Sibiu – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 76-82

Kecskeméti pontszerzők:Klobucar 19/9, Dramicanin 16/9, Townes 15/6, Wittmann 11/9, Kucsera 10/9, Karahodzics 8, Borisov 3/3.

Forrás: ktekosar.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés