Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Győzelemmel kezdett a Szekszárd

Jelezték: kell velük számolni.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD – PEAC-PÉCS 70-67 (22-19, 21-16, 14-12, 13-20)

Edzőmérkőzés
Szekszárd, 500 néző
Veztette: Farkas, Domokos, Maár.

ATOMERŐMŰ KSC SZEKSZÁRD: Studer Á. 9/3, Dojkic 9, Vincze 3/3, Ruzicková 14, Kiss 6. Csere: Bálint 13/3, Marshall 13, Andi 3/3, Horváth, Studer Zs. Edző: Djokics Zseljko.

PEAC-PÉCS: Conwright 11/3, Wentzel 4, Szabó 14/12, Hegedűs 10/3, Udodenko 12/3. Csere: Horobec 9/6, Ruják 4, Kaposi 3, Gémes-Sarok, Sánta, Varga. Edző: Meszlényi Róbert.

A mérkőzés után a szekszárdiak honlapja készített edzői nyilatkozatokat.

Djokics Zseljko: – Örömteli meglepetés volt, hogy ilyen sok ember kijött, úgy éreztem, mintha ez egy bajnoki meccs lett volna. Új csapatunk van és idén egy új ciklust kezdtünk el azzal, hogy sok kadett korú fiatalt kell beépítenünk, miközben két húzóemberünk, Studer Ágnes és Ivana Dojkic is csak huszonegy éves. Az első félidőben nagyon jó kosárlabdát játszottunk, a másodikban viszont rosszul reagáltunk a PEAC agresszivitására és elvesztettük a ritmust. Ez az időszak megmutatta, hogy mennyit kell még fejlődnünk. Még egyszer köszönöm a szurkolóknak, hogy ilyen sokan itt voltak, mivel a fiatalok hazai pályán a támogatásnak köszönhetően mindig egy kicsit jobban fognak játszani.

Meszlényi Róbert: – Ez volt az első mérkőzésünk. Nyolc új játékosunk van és három hete dolgozunk. Egyaránt voltak biztató jelek és rossz dolgok. Azt gondolom, ez a csapat talán alázatosabb lesz, mint a tavalyi volt. Nem érzek olyan kiemelkedő egyéniséget, a keret sokkal egységesebb, és talán ez lesz a kulcsa annak, hogy idén egy jó csapat fog kialakulni a PEAC-ból.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
MásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

😉 !!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés