Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Győzelemmel debütálna a Szeged új légiósa

Cameron Naylor azt mondja, gyorsan be fog illeszkedni a csapatba.

  •   :

:

A múlt héten csatlakozott a Szeged együtteséhez, hétfőtől pedig már az edzésmunkába is bekapcsolódott új amerikai légiós, Cameron Naylor. A Jacksonvilleből származó kosaras szombaton, a Jászberény elleni mérkőzésen debütálhat az új csapatában.

– Jól érzem magam. Nehéz helyzetben vagyunk, most történt néhány változás a gárda körül. Megnéztem az elmúlt eredményeket, a vereségek szinte mind szorosak voltak, 5-6-7 ponttal kaptunk ki. Bízom benne, hogy ez megfordul a jövőben! – mondta a kosaras az szte-szedeak.hu-nak.

Cameron egyébként győzelemmel búcsúzott Izraeltől, a Hapoel Haifa elleni sikerből (79-69) 17 pontos, 12 lepattanós dupla-duplával vette ki a részét, mielőtt a Szedeákhoz szerződött volna.

A 201 cm magas játékos elmondta, izgalmasnak tartotta a szegedi lehetőséget, ezért is fogadta el az ajánlatot és váltott csapatot.

– Először fel kell vennem a ritmust, meg kell tanulnom a figurákat, és meg kell találnom a helyem a pályán, de azt gondolom, ez egy gyors folyamat lesz. Nem ismertem a két honfitársamat, Brian Asbury-t és Morris Curry-t, de mindig izgatottan várom amikor ilyen tapasztalt kosarasokkal játszhatok, mert sokat tanulhatok tőlük és nem csak a kosárlabdáról, hanem az életben is. A Jászberény elleni meccs? Egyértelmű győzelmet várok szombaton!

Fotó: szte-szedeak.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés