Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Gyengébb napot fogott ki a Veszprém, de így is nyerni tudott

A MAFC behúzta a BKG elleni rangadót. Faragó Péter 138. alkalommal is elbeszélgetett a bírókkal – nagyot hajrázott a csapata.:

:

A hétvégi meccsdömpinget teljes hétközi forduló előzte meg a B-csoportban – a 16. kör találkozóit rendezték, illetve már a 17. játéknapba is „belekóstolhattunk” péntek este.

A felsőházban kiütéses sikerrel folytatta szereplését a Nyíregyháza a Budafok ellen. Nagykőrösön nyert a Honvéd, a veretlen Veszprémmel a PVSK sem bírt, a Miskolc pedig a Békésnek dobott három híján száz pontot. Az MTK legyőzésével szerzett két bajnoki pontot a Vasas, a BKG–MAFC rangadót pedig a vendég együttes húzta be magabiztosan. A Piros-csoport fordulóját az OSE Bonyhád elleni magabiztos győzelme zárta péntek este.

A Zöld-csoportban a Salgótarján a Tiszaújváros vendégeként nyert, és szintén idegenben – a SMAFC otthonában – aratott sikert a Baja. A tartalékok csatáját a KTE nyerte az Alba ellen, a Pápa Sonyák kosarával verte a DEAC-ot, az Újpest pedig még ennél is szorosabb mérkőzésen győzött az Eger ellen. Gáll duplája döntött a Győr javára Tiszaújvárosban; a Salgótarján másodszor is nyert a héten, ezúttal az Óbuda ellen.

NB I/B, 16. forduló

Piros-csoport

Nagykőrösi Sólymok KE – Budapesti Honvéd SE 71-95 (21-22, 26-24, 15-23, 9-26)

Nagykőrös: Molnár M. 18/9, Mácsai 16, Viqueira 15/6, Lakosa Á. 9, Kövecs 4, Andó 3/3, Jókai 2, Kovács S. 2, Varga M. 2, Kónya -, Fehér P. -, Tóth M. -.

Honvéd: Valerio 19/3, Stefán D. 16/3, Horváth Á. 14/9, Szalay 13/3, Debreceni 10, Hargitai 7/3, Kováts 7/3, Bea B. 5, Rozs M. 2, Pintér D. 2, Kopácsi -, Steier R. -.


Tompább játékkal is hibátlan maradt a Veszprém

A férfi kézilabda világbajnokságon érdekelt válogatottunk életbevágó középdöntőbeli, illetve az élvonalban dobogóra pályázó helyi futsalklub hazai összecsapása miatt a Vetési Gimnázium tornatermében foghíjas lelátók előtt indult útjára a labda. Noha a felek más terveket dédelgetnek a másodosztályú liga végkimenetelét illetően, a vendégek megilletődöttség nélkül kezdtek, jól láthatóan érződött, hogy nincs rajtuk teher (2-4). Madár András első triplája sem tudta lehűteni őket, mert később is jól tartották magukat, ha arról volt szó, szép megoldásokkal jelentkeztek (9-6). A takaréklángon égett hazaiak próbáltak szigorítani a védekezésükön, de ezen túlmenően még akadozott a műsoruk, azt gyakran pontatlanságok kísérték (13-10). Mivel a veszprémiek nehezen találtak rést a pécsi falon, inkább kintről kísérleteztek, és a sikeres távoli dobásaikkal sikerült valamelyest leszakítani magukról az üldözőiket (21-12). Aztán két-három eladott labda elég volt ahhoz, hogy Bíró Leventéék ismét felzárkózzanak (23-20) – tudósított a VeszprémKosár.hu.

Mérész-mester azon volt, hogy a folytatásban cserékkel rázza fel az övéit, a következő negyed elején egyszerre négy új emberét is csatasorba küldte, és eleinte úgy tűnt: a „lapok újraosztása” után kiütközik a csapatok közötti tudásbeli különbség (30-20). A bajnoki ezen szakaszában magabiztosan és megfelelő fordulatszámon pörögtek az egyetemisták, a szorgalmuk – továbbá az együttesen belüli összhang – nyomban megmutatkozott az eredményjelző-táblán is (38-21). Csakhogy a bakonyiak csupán néhány perc erejéig viaskodtak önbizalomtól telve, miként a közelmúltban már többször előfordult: a megnyugtató előny birtokában lankadni kezdett a figyelmük, a hirtelen állva hagyott ellenfél pedig rögvest rendezte a sorait (39-28). Ha mindez nem lett volna elég, a Mecsek-aljaiak szinte a semmiből feltámadtak, és egy egy–tizenkettes sorozattal visszajöttek a mérkőzésbe (39-33). A Hoya-mezesek immáron nem iparkodtak teljes erőbedobással; így ahelyett, hogy lezárták volna az ütközetet (…és megroppantották volna a másik oldalt), alaposan rontottak a teljesítményükön (43-37).

Csak a végére tudta felőrölni a Pécset a Veszprém. Fotó: hunbasket.hu

Az esélyesebb helyi kedvencek a fordulást követően is feledhető produkciót nyújtottak, beleszürkültek a nem túl színvonalas találkozóba, s bizony akadtak pillanatok, mikor nem volt köszönet a játékukban (48-43). Szabó Péter – főként a lelkesedésével, a gyors ritmusváltásaival és az ügyes helyzetfelismerésével – próbált életet lehelni a pontatlan társaiba, de összességében csak Madárra és Nebojsa Pavlovicra tudott jó hatással lenni. Idővel a hazai szakmai stáb is megunta a tanítványok ötlettelen és tanácstalan – mondjuk ki: színtelen-szagtalan – előadását; az eligazításukkor összeszedettebb játékot kértek a pályán lévőktől, de az óhajuk süket fülekre talált, a feljavult és lendületbe jött rivális ugyanis megint meglepte őket (50-47). Mindkét oldalon sok volt a hiba, azonban az egykedvűen üldögélt nézők úgy voltak vele, hogy a gárdákat mégis tizenegy helyezés választja el egymástól a tabellán, vagyis – az időnként magára lelt – éllovastól egyértelműen többet vártak (57-51). Kisvártatva Madár gondoskodott némi közönségszórakoztatásról. A kiélezett derbin legfeljebb a veszprémiek védekezését lehetett dicsérni, tudniillik az akcióikba temérdek gikszer csúszott (63-53).

A záró felvonás tizenegy pontos hazai vezetésről indult, de a vetélytárs hamar tovább csökkentette a hátrányát, s újra nyílttá tették a csatát (67-62). Elkerülhető kosarakat kapott a hol hullámzóan, máskor pedig szétesően játszott listavezető, az akaratos Berkics Bencéék (…akik bizony versenyre keltek velük, és akiket alig lehetett meglepni) egyértelműen nyomást helyeztek rájuk (74-70). A hajrára azért észbe kaptak a – lefújásig tizenöt labdát rossz helyre „címzett” – veszprémiek, rájöttek, hogy ha elől nem megy, akkor a hátsó alakzat szigorításával érhetnek el jó eredményt (80-72). Küzdöttek is becsülettel és végül is: nem tértek le a jól megszokott szezonbeli útjukról, viszont az elképzeléseiket csak részben sikerült megvalósítaniuk.

Mérész Csaba, a Veszprém edzője: Sem védekezésben, sem támadásban nem voltunk azon a hőfokon, aminek révén gond nélkül, vagy ha úgy tetszik, simábban irányíthattuk volna a történéseket. Tompák voltunk, s hiányzott belőlünk a lendület. Remélem, hogy mielőbb levetkőzzük magunkról ezt az év eleji fásultságot.

Juhász Olivér, a PVSK edzője: Jó hatással volt ránk az esélytelenek nyugalma. Foghíjasan érkeztünk a királynék városába, de akkor sem kerültünk padlóra, mikor az ellen a második negyedben nagyobb nyomást helyezett ránk. Úgy érzem, hogy helyén volt a szívünk és sok mindent megcsináltunk a terveinkből.

HOYA-Pannon Egyetem Veszprém – PVSK-Kronosz Kiadó 89-76 (25-20, 21-18, 21-18, 22-20)

Veszprém: Madár A. 21/12, Szabó P. 19, Pavlovic 16, Kovács Á. 15/3, Szücs P. 7/3, Körtélyesi 6, Schmitz 2, Lógár 2, Kerkai 1, Helmeczi -, Balázs B. -.

PVSK: Bíró L. 19/3, Popgyákunik 13/6, Berkics 12/6, Carev 11/3, Dragasevic 6/3, Mezei 6, Futó B. 6, Benke K. 2, Erdei 1.


A végén verte a Vasas az MTK-t

Három perc után 3 ponttal vezettek a vendégek (4-7), de utána egy 10-1-es Vasas-roham következett (17-8). Azonban Horváth Barnabás triplájával, majd Jakab Péter két kosarával (a második egy hárompontos volt) gyorsan visszakapaszkodott az MTK Törökbálint. Az első negyed végén 22-21 volt az állás – derült ki az MTKBasket.com beszámolójából.

Kiegyenlített küzdelmet hozott a második játékrész első fele, majd kissé megléptek a hazaiak (39-31). Ám Berneczei László két gyors kosara, majd Bognár Mátyás faulttal együtt bedobott triplája révén szinte pillanatok alatt kiegyenlítettek a törökbálintiak. A félidei szünetre is egálnál vonultak az öltözőbe a csapatok (41-41).

Nagyot hajrázott a Vasas. Fotó: hunbasket.hu

A második félidő nagyobb részében az MTK Törökbálint vezetett. Rögtön az elején Bihari Máté kosara és Vámos László találata következett, majd Horváth újabb két triplát süllyesztette el a Vasas gyűrűjében (49-57). Viszont ekkor az előny növelése helyett többször is hibáztak a vendégek, és egy 10-2-es szakaszt követően megint döntetlenre álltak a felek (59-59). Vendég szempontból nagyon jókor jött Bihari hárompontosa, végül, hacsak egyetlen ponttal is, de ők vezettek a záró etap előtt (67-68).

Egyre jobban érződött a feszültség, ami mindkét gárdánál sok pontatlanságot eredményezett. Bognár hárompontosára gyorsan jött a válasz, majd Bihari triplája szinte befagyasztotta a mérkőzést (70-74). Oda-vissza hibáztak a csapatok, három percen át tartó gólcsend következett. Pedig ha ebben az időszakban egy picinyke kosarat talált volna az MTK… helyette jött egy bekapott tripla. De sebaj, Vámos révén 73-77-re alakult az állás, és ekkor már csak két és fél perc volt hátra. A végjáték azonban ezúttal nem a vendégeké volt.

Faragó Péter, a Vasas edzője a HunBasket.hu-n: Mindenek előtt gratulálok a csapatnak a győzelemhez, úgy gondolom, hogy egy nagyon jó formában lévő MTK jött ide. Bódi Ferenc jól felkészítette őket, készültünk legalább 8 percet zóna elleni játékra, de azt kell mondjam, hogy nem érdemtelenül nyertünk. Kétszer kicsúszott a mérkőzés a kezünkből, illetve 7-8 pontos előnyünkről visszajött az MTK, utána, ahogy az első meccsen Törökbálinton, iszonyatos bravúrkosarakat dobtak, és amikor 7 ponttal vezettek, akkor nagyon fel kellett pörögnünk ahhoz, hogy visszajöjjünk. Szerencsére a végére annyira felbosszantottak minket az ítéletek is, hogy megfelelően tudtunk rápörögni a mérkőzésre, és 1-1 momentumunk volt, amit ki is tudtunk használni. A játékvezetőkkel a mérkőzést követően megbeszéltem a történéseket, csak az a baj, hogy ez a 138. ilyen, hogy megbeszéljünk a mérkőzés után a történteket, és sajnos semmi nem történik. Úgyhogy a magam részéről ezt a kommunikációt befejeztem, másrészt szeretném azt kérni, hogy legalább olyan felkészülten jöjjenek a mérkőzésre, mint a játékosok. Gratulálok az MTK-nak is, mert szívós kis csapatot csinált a Feri belőlük. Hiszem, hogy akkor lehetne a játékos-edző, játékvezető-edző, játékos-edző kapcsolatokat megszilárdítani, hogyha lennének visszajelzések, nem az, hogy mindig mindenkinek igaza van, csak közben ugyanazok a dühítő dolgok történnek. Ebben szerintem mindenki fejlődhetne.

Bódi Ferenc, az MTK edzője: Újra egy jó és küzdelmes mérkőzést játszottunk, de sajnos a végén kiénekelték azt a bizonyos sajtot a szánkból. A záró negyed eladott labdáit és sikertelen kísérleteit a Vasas extra dobásokkal büntette, és megérdemelten fordította meg a mérkőzést. Gratulálok kollégámnak és a Vasasnak a győzelemhez!

Vasas Akadémia – MTK Törökbálint 84-79 (22-21, 19-20, 26-27, 17-11)

Vasas: Moravcsik 23/18, Sólyom B. 19/3, Kovács B. 10, Boros 10, Csík Ro. 8, Kelenföldi 4, Koflanovics 3/3, Katona R. 3/3, Andrássy 2, Radics 2, Steier B. -.

MTK: Bihari 20/6, Jakab P. 13/6, Berneczei 11, Vámos 11/6, Horváth B. 9/9, Bognár M. 9/6, Nagy Sz. 6, Dobos M. -.


Fordított és majdnem százig jutott a MEAFC

Nem úgy indult a találkozó, ahogy azt a hazaiak eltervezték, mert elsősorban Koma szép palánk alatti mozgásával 3 perc alatt 0-9-re ellépett a Békés. A miskolciak hiába erőlködtek, támadásban csak a negyedik percben adtak életjelet. Kisvártatva Szanyi két és Takács egy triplájával a negyed vége előtt végül kiegyenlített a házigazda. Mivel az utolsó kosár a vendégeké volt, így minimálisan ugyan, de a mutatott játék alapján megérdemelten vezetett a Békés (19-21) – írja a MEAFC.hu.

A második szakaszban még nagyobb adok-kapok bontakozott ki, a Koma, Krizstics páros gyakorlatilag tarthatatlannak bizonyult, így égetően nagy szükség volt hazai oldalon a sikeres kinti dobásokra. A negyed utolsó másodpercben a MEAFC-Miskolc csapatában újonnan bemutatkozó Gonda Zsomborral szemben szabálytalankodtak, így a fiatal játékos sikeres büntetőjével már a hazai legények mehettek egypontos előnnyel a nagyszünetre (45-44).

A MEAFC-é lett a két bajnoki pont. Fotó: hunbasket.hu

A harmadik negyed egyik oldalon sem a védekezésről szólt, szinte minden támadásból kosár született. Míg a hazaiak többnyire nehezen szerezték kosaraikat, addig a Koma vezette vendégcsapat rendre könnyedén talált utat a vidámsághoz. A negyed második felében két-három rossz helyezkedést a csereként pályára lépő Nagy fontos és pontos dobásokkal büntetett, melyek eredményeképpen hétpontos előnyre tettek szert a Gladiátorok (67-74).

Aztán jött a negyedik negyed. A minden erőtartalékát zónavédekezésében mozgósító MEAFC-Miskolc egyre eredményesebben állta a sarat. Szerzett labdákat követő indításokból gyors kosarakat szereztek, amivel a negyed derekára ledolgozták hátrányukat. Sőt, ezt követően elsősorban a végig ihletett formában célzó Takács (7/9 tripla 78%) kiváló játékának és élményszámba menő hármasainak köszönhetően a vezetést is magukhoz ragadták a borsodiak. Az alacsonyabb szerkezetben Takács mellett Szanyi, Tóth és Kopasz is komoly mezőnymunkát végzett, így egy nem mindennapi fordításnak örülhettek végül a miskolci legények és szurkolók (97-88).

Drahos Gábor, a MEAFC edzője: Hiába dobtunk jól és küzdöttünk szintén jól sokáig, az ellenfél rutinja nem engedte ki a kezéből a vezetést, mígnem az utolsó negyed védekezésváltása és Takács folyamatos klasszis dobószázaléka meghozta a hőn áhított siket. Gratulálok a csapatnak, és hasonlóan sikeres folytatást kívánok tiszta szívből nekik.

Balog Vilmos, a Békés edzője: Gratulálok a miskolci csapatnak a győzelemhez! Jó mérkőzést játszottunk, sportszerű, jó küzdelem volt. Takács Dani extra dobóteljesítménye eldöntötte a mérkőzést a Miskolc javára.

MEAFC-Miskolc – OMNIA Pub & Food Békés 97-88 (19-21, 26-23, 22-30, 30-14)

MEAFC: Takács D. 37/21, Szanyi 15/12, Kopasz M. 10/3, Tóth B. 10/3, Galló 10, Lippai 5, Béres D. 4, Gonda 4, Homoki 2, Orliczki B. -.

Békés: Koma D. 26/3, Krsztics 16/9, Nagy B. 15/9, Kertész 13, Balog 9/3, Gruda 6, Sipaki 3, Farkas G. -.


BKG-Príma SE – MAFC 89-100 (17-28, 29-22, 23-28, 20-22)

BKG: Berger 25, Tanács A. 16/9, Nagy Bo. 16/12, Kovács S. 11/3, Nagy Be. 10/6, Fekete B. 5/3, Kaluha 4/3, Halász Á. 2, Szeleczki -, Reizer -.

MAFC: Washington 34, Csapai 28/18, Garamvölgyi 9/3, Polgárdy 8, Misek 8, Bordács 6, Katona B. 5/3, Nagy K. 2, Lakits -, Lakosa Zs. -.


Nyíregyháza Blue Sharks – Budafok 90-49 (28-17, 17-13, 26-4, 19-15)

Nyíregyháza: Tóth G. 19, Czura 15/3, Harmon 14/6, Mokánszki 12, Bazsó B. 10/6, Oláh Z. 8, Sitku M. 7/3, Fazekas 5/3, Demeter Á. -, Vaskó -, Czinger -.

Budafok: Puszta D. 12, Horváth M. 10, Mészáros 5/3, Fehér Cs. 5, Siklós 4, Varga D. 4, Lados 4, Szántó 2, Kiss M. 2, Körömi 1, Nagy G. -.


Knipl Kft. Bonyhádi KSE – OSE Lions 60-90 (13-26, 15-19, 17-19, 15-26)

Bonyhád: Tömösváry 17, Dorogi 10, Pupp 9, Somogyfoki Sz. 8/3, Somogyfoki P. 6, Baki S. 5/3, Csobán 3/3, Kis M. 2, Jakab M. -, Gébert A. -, Nagy B. -.

OSE: Hegedűs 15/3, Zsíros P. 15/9, Nshimba 12, Illés M. 12/6, Abell 11/3, Mohácsi 9/6, Kucsora 8/6, Anda 5, Kiss Á. 2, Kiss K. 1, Burai -.

A Piros-csoport állása

H Csapat M Gy V Dp Kp Relatív pont
1. HOYA-Pannon Egyetem Veszprém 16 16 0 1493 1193 1,000
2. MAFC 16 15 1 1490 1181 0,969
3. OSE Lions 16 14 2 1403 1084 0,937
4. BKG-Príma SE 16 12 4 1379 1180 0,875
5. Nyíregyháza Blue Sharks 16 10 6 1307 1146 0,812
6. Budapesti Honvéd SE 16 10 6 1225 1166 0,812
7. Vasas Akadémia 16 9 7 1218 1210 0,781
8. Budafok 16 5 11 1241 1314 0,656
9. MEAFC-Miskolc 16 5 11 1187 1267 0,656
10. MTK Törökbálint 16 5 11 1118 1209 0,656
11. Nagykőrösi Sólymok KE 16 4 12 1150 1423 0,625
12. PVSK-Kronosz Kiadó 16 3 13 1154 1373 0,594
13. OMNIA Pub & Food Békés 16 2 14 1212 1484 0,562
14. Knipl Kft. Bonyhádi KSE 16 2 14 1055 1402 0,562

Zöld-csoport

Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub – Salgótarjáni KSE 77-86 (13-18, 23-23, 18-21, 23-24)

Tiszaújváros: Hill 21, Gáspár B. 17/3, Szabó N. 11/3, Pöstényi 10, Kovács Z. 7/3, Jónás B. 4/3, Kiss B. 3, Szilasi 2, Pongrácz G. 2, Molnár B. -.

Salgótarján: Joó 24/9, Piukovics B. 20/6, Herendic 15/6, Hajdu 14/6, Csabák 6/3, Kovács D. 4, Zábó 3/3, Piukovics P. -, Holló B. -.


SMAFC – Bajai Bácska FKE 74-80 (15-16, 16-15, 17-28, 26-21)

SMAFC: Soós 21/9, Czukor 19/3, Füzi 15/6, Kovács B. 8, Szegedi 5/3, Németh L. 3/3, Karsai 2, Garab D. 1, Tukovits -.

Baja: Pongó 13/9, Nagy D. 13, Kővágó-Laska 13, Jakab P. 13, Kollár 9, Ágfalvi 9/3, Vukicevic 7, Kovács B. 3/3, Forgács -.


KTE-Duna Aszfalt II. – Alba Fehérvár II. 80-71 (17-20, 23-22, 20-10, 20-19)

KTE: Vukcevic 19/3, Molnár D. 18/3, PLÉZER 15/3, Kucsera 14/6, FÜLÖP B. 12, Lukács D. 2, Popa -, Vizi -, Huszka -.

Alba: PERINGER 18, Lukács N. 17, Balsay 12/3, Seyi 8, Polster 7/3, Takács Ma. 5/3, Varga M. 4, Kass -, Nagy Zs. -, Papp I. -.


Concordia Motax KC Pápa – DEAC U23 82-80 (28-21, 17-14, 18-22, 19-23)

Pápa: Sonyák 18/6, Cook 17/3, Keller V. 14, Horváth A. 10/6, Márton L. 8/6, Márton Á. 6, Kasza K. 6/6, Csányi 3/3, Grebenár -, Kocsis -.

DEAC: Kozák M. 19, Tóth B. 19/12, Gáspár M. 15/6, Csomor 12, Szekeres 9/9, Kozák B. 4, Szűcs B. 2, Sólyom B. -, Asszú -.


Újpest-MT – EKE Eger KOK 79-78 (19-15, 18-19, 19-24, 23-20)

Újpest: Surmann G. 21/6, Surmann P. 20/6, Széphelyi 13/3, Franczva 9/3, Nagy R. 6/3, Takács G. 6, Bocsárdi 4, Vida -, Nyikos -.

Eger: Varga I. 21, Mészáros 17/6, Máté B. 14/12, Szicsák 11, Megyes 5/3, Kiss B. 5/3, Papp B. 3/3, Veres 2, Steier K. -.


17. forduló, péntek:

Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub – Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 85-87 (25-16, 23-15, 20-28, 17-28)

Tiszaújváros: Hill 27, Gáspár B. 18/9, Kovács Z. 11/3, Pongrácz 8/3, Kiss B. 8/6, Molnár B. 6, Pöstényi 4, Szabó N. 2, Szilasi 1, Jónás B. -.

Győr: Gáll 20/3, Rátvay T. 19/3, Geiger 13/3, Domsitz 12, Rátvay B. 11, Horváth G. 10/6, Csaba Gy. 2, Földesi -.


Salgótarjáni KSE – Óbudai Kaszások 93-67 (30-16, 24-21, 16-20, 23-10)

Salgótarján: Herendic 30/3, Joó 19/6, Piukovics B. 18/12, Hajdu 15/3, Kovács D. 6, Kovács M. 3, Piukovics P. 2, Zábó -.

Óbuda: Farkas S. 36/27, Ondima 11/3, Takács A. 7/3, Meleg K. 5, Van Der Meer 5, Molnár L. 3/3, Reiter -, Schiller -, Pintér B. -, Jenei -, Bencsik -.

A Zöld-csoport állása

H Csapat M Gy V Dp Kp Relatív pont
1. Vásárhelyi Kosársuli 14 11 3 1214 1065 0,893
2. Bajai Bácska FKE 15 11 4 1280 1046 0,867
3. Óbudai Kaszások 15 10 5 1129 1087 0,833
4. Salgótarjáni KSE 15 9 6 1355 1267 0,800
5. Agrofeed Széchenyi Egyetem Győri KC 15 9 6 1294 1319 0,800
6. Concordia Motax KC Pápa 15 8 7 1110 1040 0,767
7. EKE Eger KOK 15 8 7 1164 1164 0,767
8. Újpest-MT 14 6 8 1061 1124 0,714
9. DEAC U23 15 6 9 1276 1287 0,700
10. KTE-Duna Aszfalt II. 15 6 9 1072 1127 0,700
11. Alba Fehérvár II. 15 6 9 1080 1149 0,700
12. Tiszaújvárosi Phoenix Kosárlabda Klub 16 4 12 1265 1394 0,625
13. SMAFC 15 3 12 1022 1253 0,600

Kiemelt fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés