Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gyászol az Egis Körmend, elhunyt Horváth Zoltán

A körmendi csapat iránti szeretete, illetve elismert judo mesterként a sporthoz való kötődése mindig megkérdőjelezhetetlen volt.:

:

A csapat törzsszurkolójának halálhírét a klub hivatalos Facebook-oldala tette közzé.

Elhunyt Horváth Zoltán, a csapat egyik törzsszurkolója

Szomorú dologról kell hírt adnunk. Néhány nappal ezelőtt elhunyt Horváth Zoltán, a csapat elkötelezett szurkolója. Zoli kötődése a körmendi kosárlabdához hosszú évekig tartott, korábban az ő cége biztosította a mérkőzéseket. A körmendi csapat iránti szeretete, illetve elismert judo mesterként a sporthoz való kötődése mindig megkérdőjelezhetetlen volt.

Családjával, barátaival is igyekezett megismertetni azt az érzést, amelyet számára a sport és a kosárlabda jelentett. Zolit nagyon sokan ismerték és szerették szurkolói körökben, halálával egy szív-lélek drukker távozott közülünk. Emlékét tisztelettel megőrizzük!

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Dudinezo828RougenoilMarillionKasib Powell Recent comment authors
Dudi
Olvasó

Sosem jó ilyen híreket olvasni. Nyugodjék békében

nezo828
Olvasó

Nagyon sajnálom! Csaknem 40 éve ismertem meg, 7 évvel volt idősebb, a mentorom és példaképem volt attól kezdve, hogy a Schönherz Zoltán Budo SE tagja lettem kisiskolásként. Jártuk a szombathelyi általános iskolákat toborzási céllal és volt egy közös gyakorlatunk, tulajdonképpen egy csípődobás, úgy volt felvezetve, hogy: “A kicsi átdobja a nagyot!”. Sokat gyakoroltuk edzésen, hogy hitelesnek tűnjön, Ő olyan tökéletesen ugrott bele a dobásba, hogy a bemutatón én voltam a sztár. Pedig hozzá képest minden szempontból én voltam a kicsi, Ő pedig a NAGY, aki aztán 5. Danos mesterré vált. Aztán persze volt ami rajta is túlnőtt … Sajnálom! Nyugodj… Olvass tovább »

Rougenoil
Olvasó

Kedves Zoli bácsi!

A 90-es évek végén, 2000-es évek legelején így hívtunk a többi Alpok_Adriás judokával együtt.

Mindig is kiválóan értettél a fiatal tanítványok nyelvén, nem csak azért vártuk a pénteket, mert megérkezett a hétvége, hanem mert te tartottak aznap az edzéseket.

Később tinédzserként, már Zoli bá’-ként is mindig is következetes, de mégis laza seinsei-ünk voltál, nem csak edzőként, de minden túlzás nélkül második apaként is tekintettünk rád.

Reméljük a túlvilágon nyugalmat találsz!
Isten áldjon Zoli bácsi!

Marillion
Olvasó

Részvétem a családnak…és a Kőrmendieknek…ő továbbra is a csapat mellett lessz,az égi szurkolótáborban! Nyugodj békében!

Kasib Powell
Olvasó

Hiányozni fogsz Zoli !

CsakAzImitNe
Olvasó

Isten veled Zoli bácsi ! Szolnokról is ismertem és az Ő tiszteletére szóljon ma az MTE!
Felejthetetlen élményeket adtál nekünk !

Kovari Andras
Olvasó

Nyugodj bekeben!

JR.Benitez
Olvasó

Nyugodj békében Zoli… Mennyi sztori, mennyi emlék! Köszönök mindent, ég veled…. Ott fenn is szurkolni fogsz csapatodnak a csapatom ellen. Ahogy annyiszor! Hiányozni fogsz Falcosként is!

Kasib Powell
Olvasó

Összekötő kapocs volt

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés