Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gulyás Róbert: olyan problémáik voltak, amiket az óvodás gyermekeimnél tapasztaltam

A Sportrádió vendége volt az ASE szakosztály-elnöke.:

:

Még az utolsó mérkőzés utolsó perceiben sem volt biztos, hogy marad az NB I A-csoportjában az Atomerőmű SE négyszeres magyar bajnok és kupagyőztes férfi kosárlabdacsapata, de az Óriás becenévre hallgató 214 centiméter magas szakosztály-elnök, Gulyás Róbert ismeri az okokat. Erről beszélgetett a Sportrádió Hazafutás című műsorában Balogh Balázzsal – írja a Nemzeti Sport.

Gulyás Róbertet megdöbbentette a paksiak teljesítménye, úgy véli, a játékosok mintha nem szeretnének kosárlabdázni, s nem tudta elképzelni, hogy motivációs problémákkal kell küzdeniük.

Többször mondtam: olyan, mintha óvodába mennék, mert olyan problémáik voltak, amiket az óvodás gyermekeimnél tapasztaltam utoljára. A kosárlabdát nem élvezték, ami megdöbbentő, mert kiemelt helyzetben vannak, hiszen abból élhetnek, amit elvileg szeretnek

– fejtette ki Gulyás Róbert, aki beszélt a légiósok magyarországi szerepvállalásáról, a következő idény várakozásairól, a bajnokság várható színvonaláról, a paksiak céljairól, a szintén az ASE-nél kosárlabdázó fiáról, az új igazolásokról is, valamint felidézte az 1999-es franciaországi Európa-bajnokságot és török és ukrán bajnoki címét is.

A beszélgetést itt lehet meghallgatni.

Fotó: Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök

HIRDETÉS
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés