Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gulyás Róbert csapatvezetőként csatlakozik az U18-as válogatotthoz

Abban bízik, hogy tapasztalataival segíteni tud.:

:

Gulyás Róbertet az ASE szakosztályelnökét az MKOSZ elnöksége kinevezte az U18-as férfi magyar-válogatott csapatvezetőjének – számol be róla a paksiak Facebook-oldala.

Nagyon nagy megtiszteltetés ért, amikor az MKOSZ felkért az U18-as fiú válogatott mellé csapatvezetőnek, amit nagy örömmel fogadtam el. Külön pozitívum számomra az, hogy egy olyan korosztály csapatvezetője lehetek, melyhez potenciálisan paksi játékosok is csatlakozhatnak. Remélem, hogy a sok-sok tapasztalatot, melyet pályafutásom alatt szereztem kamatoztatni tudom és segíteni tudok a fiataloknak a sikeres szereplésben

– mondta Gulyás Róbert

HIRDETÉS
12 hozzászólás

12
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
pepperpowerArtur DokiTadamtormentorutánpótlásért aggódó Recent comment authors
utánpótlásért aggódó
Olvasó

Adjuk meg Nekik az esélyt, hátha szakítanak a rossz megszokásokkal, és valóban azokat a gyerekeket hívják be, akik per pillanat a legjobbak, nem pedig valakinek a valakije. Ha jól tudom, akkor a két kulcspozíció az 1-es és az 5-ös. 2-4-es pozícióig rengeteg srác van. Az előbbi 2 pozíciót nézve, nem biztos hogy a legalkalmasabbk voltak ott a válogatott közelében. Nézzük, a felsőházban hogyan szerepelnek ifjaink. 5-ös(4-5) pozícióban 1,38,63 VAL Flasár Botond 2,26,63 Radó Ádám Egyikük sem volt ott a válogatott összetartásán, ellenben volt Orosi Bálint 12,57 Val-lal. 1-es(1-2) pozíció 1, 25,63 VAL Tóth Dániel 2, 20,5 Jánni Ákos (2 meccs)… Olvass tovább »

Tadam
Olvasó

Valahol igazad van, de VAL nem a legjobb, ami alapján el lehet dönteni, hogy ki a hiányzó láncszem. Így 5 labda kellene, hogy mindenkinek legyen elég pontja, lepattanója, asszisztja és akkor ott a sok VAL pont. Szerintem sem a legjobb volt a legutóbbi összeállítása a korosztályos válogatottnak, de nem lehet csak egyéni kvalitásokra építeni egy csapatjátékot. Ennél azért nehezebb egy jó csapatot összerakni. Persze ez az urambátyám/Tao/akadémiai rendszer is visszás helyzeteket hoz, de tényleg vannak olyan srácok, akik nem azért kerültek be egy élvonalbeli csapatba mert edző az apja. Amúgy szerintem Gulyás Robi tud példát mutatni a srácoknak. De igazad… Olvass tovább »

utánpótlásért aggódó
Olvasó

Köszönöm szépen ! Sokban egyetértek Veled, a VAL nem minden, de kindulásnak jó.
Természetesen nézni kellene a dobó százalékot is, a védekezést is nagyon, habár ezt nem mutatja a VAL(ez a legnagyobb hibája ), illetve ki mennyire csapatember vagy “statgyáros”. Én is inkább figyelem felhívásnak szántam, hogy jobban nézzenek szét, ne a régóta ott levő, “levitézlett” játékosokat hívják be megszokásból vagy más okok miatt. Nem szeretnék neveket és klubokat megnevezni.

utánpótlásért aggódó
Olvasó

Adjuk meg Nekik az esélyt, hátha szakítanak a rossz megszokásokkal, és valóban azokat a gyerekeket hívják be, akik per pillanat a legjobbak, nem pedig valakinek a valakije.
Ha jól tudom, akkor a két kulcspozíció az 1-es és az 5-ös. 2-4-es pozícióig rengeteg srác van.
Az előbbi 2 pozíciót nézve, nem biztos hogy a legalkalmasabbk voltak ott a válogatott közelében. Nézzük az 5-ös(4-5) pozícióban a felsőházban hogyan szerepelnek ifjaink.
1,38,63 VAL Flasár Botond
2,26,63

Milivoj
Olvasó

Játékosként valóban maradandót alkotott, de elsősorban a fizikai adottságai (magasság, testsúly) miatt, mivel atletikus soha nem volt, ma màr közel sem tudná befutni azt a karriert…, a szellemi képességeit meg inkább hagyjuk

tormentor
Olvasó

A testsúly és az atletikusság általában fordítottan arányos. Ő a testi adottságait a palánk alatt maximálisan ki tudta használni, bizonyítja, hogy nem kis csapatokban is megállta a helyét. Egy pillanatig se mennék el amellett, hogy az egyik legjobb kezű magasember volt, aki valaha magyar válogatottban játszott. A büntetőket is, hármasokat is remekül dobta, ami az ő esetében – gondolom – a nem kevés gyakorlásnak volt köszönhető.

Artur Doki
Olvasó

Ismered személyesen? Beszéltél Vele valaha is,hogy igy a szellemi képességeit fírtatod?
Vagy csak egyszerűen unszimpátia és rosszindulat beszél Belőled?

pepperpower
Olvasó

Valszeg ismered….
Volt olyan bajnoki, meg a 99-es EB elott, amikor az elso felidoben 5/5-tel.allt Robi a harmasrol. Ilyeneket ma sem latunk haver, iranyitoktol is igen ritkan. Akkoriban centerek nem dobaltak ra olyan messzirol, kuriozum volt vagy Sabonis. Robinak ment barhonnan, amihez jo kez kellett, nem testi adottsag. Azt a deszka alatt hasznalta.
Amugy a Nagykoros ellen tortent az 5/5.

SárgaPárna
Olvasó

Szarvas mellé kellett valaki, akinek agya is van!

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Na az első hozzáértő ember az U18 stábjában. Szarvas kinevezése még mindig röhejes!

Miska
Olvasó

Hú de jó center volt.
Jó lenne ha most is lenne egy ilyen vajkezű, drabális tankunk.

vasipasi
Olvasó

Szerintem nagyon jó, hogy ő visszatért a magyar kosárlabdába!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés