Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Green a bajnoki szünet után visszavágna a Jászberénynek

A Kecskemét amerikai játékosa otthon járt, és elárulta, hogy az anyukája motiválja a nehéz helyzetekben.:

:

A magyar válogatott világbajnoki selejtezői miatt szünetelt a bajnokság, a játékosok pedig kaptak némi pihenőt. Így volt ezzel a KTE-Duna Aszfalt amerikai légiósa is, Juan’Ya Green, aki kihasználva az alkalmat repülőre szállt és egy hétre hazautazott Philadelphiába. Azóta viszont már a csapattal készül a Jászberény elleni bajnokira.

– Nagyszerű érzés volt hazamenni, végre láthattam a családomat és a barátaimat – mondta Juan’Ya Green a ktekosar.hu-nak. – Elég régen találkoztam már velük, augusztusban érkeztem Kecskemétre, azóta pedig nem jártam otthon. A családom a mindenem, azért is játszom, hogy jobb élethelyzethez segítsem őket. Amíg az Egyesült Államokban voltam, leginkább csak nézelődtem és kikapcsolódtam, próbáltam kihasználni minden időmet. Azt is nagyon élveztem, hogy együtt edzettem a korábbi egyetemi csapattársaimmal.

Természetesen a hazai ízek sem maradtak el.

– Amikor hazaértem, a nagymamám főzött nekem. Sült csirke, saláta, makaróni és sütemény is volt menüben.

A 27 esztendős irányító elárulta, ki motiválja leginkább.

– A családom mindig nagyon motivál arra, hogy kosárlabdázzak, de leginkább anyukám az, aki igazán erőt ad nekem és átsegít a nehéz napokon, hogy a lehető legjobbat adjam ki magamból.

A pihenő után Green visszatért Kecskemétre és folytatta a munkát a csapattal, hiszen pénteken 18:00-kor már a Jászberénnyel játszik a KTE-Duna Aszfalt a Messzi István Sportcsarnokban.

– Kőkemény mérkőzésre számítok, Jászberényben nagyon simán kikaptunk. Koncentráltan akarunk játszani, az első perctől követnünk kell a taktikát. A hazai pálya talán egy kis előnyt jelent számunkra, ezúttal is számítunk a nagyszerű szurkolóinkra. Mindenképpen nyerni szeretnénk.

Kiemelt kép: Réti Attila

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés