Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Govens és Dzseletovics-parádé, Szeged győzelem

Talpraállt a Pécs, de nem tudott nyerni.

Naturtex-SZTE-Szedeák - PVSK-VEOLIA 89-85 (27-12, 23-32, 20-14, 19-27)

Bajnokság, 7. forduló
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok
Földházi T., dr. Mészáros B., Fodor A.

Naturtex-SZTE-Szedeák: Kerpel-Fronius G. 4/3, Govens 29/18, Brown 8, Dzseletovics 29/3 ,Dickey 9. Cserék: Kerpel-Fronius B. 3, Keller I. 5/3, Olasz 2, Mayer -.

PVSK-VEOLIA: Ruják 13/9, Bíró -, Funderburk 14, Budimir 18/9, Brkics 17. Cserék: Lewis 16/3, Meleg -, Kirivacsevics 3, Demeter 2, Dragasevics 2.

Brikics duplájával kezdődött a találkozó, amire Dickey két duplával válaszolt, majd Govens hintett egy triplát. A negyedik perc végén pedig már 11-2 volt az eredményjelzőn. Funderburk büntetője volt az első pécsi pont öt perc után, az egyiket dobta be a légiós. Kerpel-Fronius Gáspár triplájával lett tíz közte. A Pécs ezt követően sem talált magára, tizenöt pont is volt a különbség. 27-12.

Jobban “jött ki” a második negyedre a Pécs. Mike Lewis jól játszott, jöttek a pontok is az amerikaitól, de a Szeged tíz környékén lehúzta a rolót, közelebb nem engedte a baranyaiakat. Govens a 13. percben már 20 pontnál járt. A vendégeknél sok volt a pontatlanság, az eladott labda, egyértelmű volt, hogy Dragan Alekszics együttese érkezett fáradtabban a találkozóra. Budimir próbálta felrázni az övéit, de a különbség a negyed második felében sem csökkent, egészen az utolsó percig. Ekkor Funderburk és Ruják pontjainak köszönhetően hét pontra is feljöttek a vendégek. Dzseletovics dobott duplát, a pécsiek időt kértek. Ismét Funderburk és Ruják villant, szoros lett a találkozó. 50-44.

Kiegyensúlyozottá vált a mérkőzés. A Pécs játéka feljavult, de a másik oldalon Dzseletovics pontjai elegendőek voltak ahhoz, hogy a hazai előny megmaradjon. 58-51 volt az állás a negyed közepén. Govens triplájára, Ruják válaszolt triplával. Brown hármasával lett ismét tíz közte. 70-58.

Funderburk kosarával zárkózott a Pécs, de Dzseletovics azonnal válaszolt. Tíz pontos szegedi előnynél fagyott be az eredményjelző, mindkét csapat próbálta mozgósítani a plusz energiáit, de úgy tűnt a Szeged jobban bírja a végjátékot. Ruják jó napot fogott ki, triplájával a negyed közepére, nyolc pontra zárkózott a PVSK. Govens és Dzseletovics azonban ellenállhatatlan volt. A végjáték így is izgalmasra sikerült. Lewis triplájával két pontra jöttek fel a pécsiek, negyven másodperccel a vége előtt. Dzseletovics végül büntetőkkel biztosította be a hazai győzelmet. 89-85.

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
HogyantudomDennisAranyalbaEllenív1,8 másodperc Recent comment authors
Dennis
Olvasó

Govens az idei bajnokságban eddig extra, tavaly Eric Washington volt ilyen az OSE-ban. Ha még mindig itt lenne meggyőződésem, hogy 8-ba lennénk vele.
Megjegyzés a Mindigo-hoz, az eredményjelzőn a csapat faultok rendszeresen lemaradnak, ennek mi lehet az oka?

Aranyalba
Olvasó

Oké, hogy a 24/24 után elég karcsú az 5/3, de azért nem vegyük el Keller Ivántól ami az övé.

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Most látszik hogy Alekszics milyen edző valójában. Mi lett volna ha Szolnokon abban az időszakban nem ő van….
Más: Kedves MKOSZ, a mindigo alkalmatlan a közvetítésre, ezért pénzt elkérni 2020-ban kissé gáz, és most nem az a 800 Ft, hanem a minőség amit kapunk…. hol van kamera, hol nincs, az oldaluk lassú…. arról nem is beszélve hogy sokszor nemlátom csak a pálya közepét… ennek így sok értelme nincs.

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Arról nem beszélve hogy a levelekre, üzenetekre nem válaszolnak…

Ellenív
Olvasó

Minden nap válaszolnak az M1-en csak nem figyelsz oda.A külföldi szolgáltatóknál van ingyenes hiba bejelentés telefonon,az Antenna Hungáriánál pedig 7 percig az előfizető pénzéért csak!!!!! normál díjas hívásért zenélnek. Kizárólagosan tudom hogy az Európai Unió támadása ez + Soros Gyurié……

Hogyantudom
Olvasó

Tudtok esetleg segíteni abban, hogy hogyan tudom lemondani az előfizetést? Többször írtam nekik és az alkalmazásban is kerestem, de folyamatosan vonják le havonta. Nem a 800 Fton múlik, hanem, hogy nézhetetlen az egész!
Köszi

Dennis
Olvasó

Előfizetési adatok, csomag előfizetés fülre rálépsz és ott le tudod mondani.

Hogyantudom
Olvasó

Köszönöm szépen! Az applikációban nem volt ilyen csak a netes felületen, ami persze egyből az app-ot ajánlja. Cseles, de végülis béna voltam, köszi mégegyszer!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés