Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Golomán György: Szakmai döntést hoztam

Több magyar csapat is kereste a Falco új igazolását.:

:

Pénteken jelentette a Falco, hogy szerződtette a magyar válogatott magasemeberét, Golomán Györgyöt.

A Falco már az előző években is érdeklődött irántam, de akkor még úgy éreztem, inkább külföldön folytatnám a karrierem, hiszen tizenhét éves koromtól külföldön játszottam. Több nem várt dolog is nehezítette a helyzetemet a nemzetközi piacon és egyre többször fordult meg a fejemben, hogy jó lenne egy picit újra a családom és a barátaim közvetlen biztatása mellett kosarazni. A Falco idehaza az aranyérmekért száll versenybe minden évben, és nem titok, nagyon csábító volt, hogy főtáblás a csapat a Bajnokok Ligájában, ahol már az elmúlt években is kiválóan helyt állt

– nyilatkozta a váltás okairól a Nemzeti Sportnak a kosaras.

Szóba került a körmendi kötődése is, hiszen a pályafutása eddigi egyetlen NB I-es szezonját a piros-feketéknél töltötte.

Körmenden nőttem fel, éltem sokáig, ott tanultam a kosárlabda alapjait, és ott lett belőlem élvonalbeli játékos, így persze sokan furcsállják majd, hogy a Falcóban játszom tovább. Ez mindig nehéz téma, amiről mindenkinek van véleménye, én elsősorban szakmai döntést hoztam, a BL óriási kihívás és nagyon vonzó számomra

– mondta.

Beszélt arról is, hogy a makacs talpsérülése már a múlté.

A teljes beszélgetést, itt lehet elolvasni.

HIRDETÉS

22 hozzászólás

22
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
HeindrichEwingKasib PowellWSrebornRougenoil Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Van euró,van szerelem!

JR.Benitez
Olvasó

Bocs hogy ide, és Falcosként, de: Nyugodj békében Zoli…..

Rougenoil
Olvasó

Hatalmas MTE rajongó volt a mester, nekem mindig is ő volt a tipikus városi vagány mintaképe. Nagyon megdöbbentett a hír.

Kasib Powell
Olvasó

R.I.P

WSreborn
Olvasó

R.I.P

jozsi67
Olvasó

Szakmai mellett anyagi döntést is hozott, nyilván. Nem kell szégyellni, ez az élet, a profi élet velejárója. Sajnálom hogy nem Körmendre jött haza, de nem tudunk megyeszékhelyek csapataival anyagiakban már versenyezni. Nem tudom mit hoz a jövő, de az anyagi lehetőségek megteremtése évről évre, nehezebb lesz csak. Ebben biztos vagyok.

SárgaPárna
Olvasó

Miért, ha csak a szakmai okokat nézi, akkor Körmendre kéne mennie?
Oda, ahol egy megalomániás elüldözött mindenkit, oda ahol évek óta egyik pinabohóc váltja a kispadon a másikat, oda, ahol azt hiszik, hogy igazoltak egy szlovén válogatottat, aki közben koszovói? Ez aztán a szakma…
Az Alpok Adria Kupa az csak nektek szakma, amúgy a celldömölki szilveszter kupának nagyobb rangja van….
A vitrint bármikor letud menni megnézni (majd néha töröljétek le a port, hogy lássa mindenki, milyen érmeket osztottak, akkor, amikor még amatőr volt ez a sportág Magyarországon.)

Gallis
Olvasó

Körmend van, volt és lesz is, sp-bb1, mint ahogy a te Körmend-fóbiád is. Golomán elmegy a sárgákhoz, értelmezhető és érthető a döntése.
Bértollnokként írj, amit akarsz a körmendi kosárlabda független a te kényszeredtől, ellendrukkerságodtól. Csak a Körmend!

SárgaPárna
Olvasó

Csillagom! Már régen reagáltál rám. Pista visszakötette hozzátok netet?

PL
Olvasó

hát tudod 2021-ben nem mindenki használ betárcsázós netet, mint te ????

2021 van kiscsillag ???

Gallis
Olvasó

Közöm nincs Pistához sp-bb1, csak érzékelem, hogy mit csinálsz itt a szombathelyi-portálon, magadat szurkolóként feltüntetve. A megnyilvánulásaid alapján a körmendiek folyamatos minősítéséhez és a gyűlöletkeltéshez van közöd, a kosárlabdához semmi. Csak a Körmend!

SárgaPárna
Olvasó

Jól van csillagom! 🙂 🙂 🙂
Megszívlelem!
Amúgy te vagy PL csaja, vagy ő a tied? Mert úgy zsörtölődtök velem, mint egy házaspár.

PL
Olvasó

egyre nagyobb bohóc vagy ??? tehát régen, mondjuk egy 1990es bajnokcsapat az nem is nyerte meg a bajnokságot, mert az amatőr volt…..még a végén kiderül, hogy 10-20 éve nem is kosaraztak, hanem kidobóst játszottak az NB1 kosarlabda bajnokságban ??? te meg játszod a falcóst, közöd nincs hozzájuk! Ekkora szónoklatot képes vagy leírni egy Körmendet megemlítő cikkhez, a Falcohoz meg 3mondatnál nem vagy többre képes ??? mekkora nagy FalcoFan vagy ??? én hálát adok, hogy eltakarodtál Körmendről! ? ilyen ember ne is kerüljön SOHA vissza a csapat közelében sem. Úgy mondom ezt, hogy a mostani körmendi vezetéssel, es a mukodessel sem… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

De a Falco KC Szombathely kőzelébe sem kell! Vagy van akinek más erről a véleménye?

Ewing
Olvasó

Le tud menni. Igazán nincs mit…

Redbid
Olvasó

Gyuri te karakán gyerek hírében állsz, azért ezt majd rakasd már a hekyére, mert a Vak Népe sportrovatban szó szerint az alábbiak jelentek meg:
“A 25 esztendős, 211 centiméteres játékos Szombathelyen született – és kiemelkedő teljesítményt nyújtott a különböző korosztályos csapatokban, válogatottakban. A 2012/2013-as szezonban már tíz NB I.-es mérkőzésen lépett pályára.
Majd öt évig a tengerentúlon, az Egyesült Államokban pattogtatott.”

Nem is értem mit Körmendeznek itt egyesek, hiszen az ott leírtak szerint sosem volt az 🙂 🙂

csakakörmend
Olvasó

Az a büdös nagy helyzet, hogy a megyei és országos média is magasrol tojik ránk, fáj, nem fáj ez a valóság égek óta. Ez mindaddig így is lesz, ameddig nem lesz egy komoly ügyvezető és egy komoly markteinges szakember a csapat körül, illetve ezek mellé valamiféle eredményesség nem társul.
Ameddig bábokat mozgat a “főnök” maradunk is ebben a langyos vízben.

jozsi67
Olvasó

A média szerintem megjeleníti, ha meccset játszunk, vagy ha történik valami a csapat körül. Van elég média, nem is lehetne elkerülni a figyelmüket. A csapat honlap halott dolog, lévén tavasszal ott olyan trágárkodás ment a polgármester ellen többek részéről, a vendégkönyves fórumban, hogy szerintem elengedték azt az oldalt végleg. Az más kérdés, hogy elég szerencsétlen történet, úgy váltogatni az edzőket, ügyvezetőket, mint az alsógatyát. Amiben hiányérzetem van, az a kommunikációs szakember nemléte, fő állásban. Illetve, egy lehetőleg sportközgazdaságtanhoz értő ember, szintén fő állásban, aki a szponzorációért felelne. Mert ez a kulcs mindenhez. Tudni kel azt, az élsport szponzorálása elég irányított… Olvass tovább »

SárgaPárna
Olvasó

Igen! Ezt így kell, a szurkolók kritizálják a tébolyt, megszüntetjük a honlapot. 🙂 🙂
Európai, szakmai, profi! 🙂 🙂

PL
Olvasó

nélküled… ?????

Marillion
Olvasó

Sajnos ez mind igaz…és mondom ezt Falco szúrkolóként!

Redbid
Olvasó

Az a nagy büdös helyzet, hogy ez a Gyuriról szól és nem rólunk, tehát szerintem számára kifogásolható ez a vak felületesség!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés