Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Golomán György: az ismeretségi köröm zöme megértéssel fogadta a döntésemet

A talpsérülése már a múlté.

  •   :

:

A Vas Népe készített interjút a Falco KC Szombathely új igazolásával, Golomán Györggyel. Természetesen szóba került az is, miként fogadta környezete, hogy nevelőklubjának egyik legnagyobb riválisához igazolt.

– Természetesen a régi barátaimtól, körmendi csapattársaimtól kaptam egy kis zrikát, amiért a Falcót választottam – árulta el Golomán György. – De ilyen esetben ez így szokás. Alapvetően az ismeretségi köröm zöme megértéssel fogadta a döntésemet – és szurkol nekem, támogat engem. A Falco évek óta az egyik legjobb csapat az országban, megtiszteltetés egy ilyen komoly, rendre merész célokért harcoló klubhoz tartozni. Minden erőmmel azon leszek, hogy hasznos tagja, az egyik vezéregyénisége legyek a társaságnak. Nyolc év után tértem vissza a magyar bajnokságba, magamnak és mindenki másnak is szeretném megmutatni, hogy mennyit fejlődtem az elmúlt években – de természetesen még szeretnék előrébb lépni, fejlődni, amire a Falcónál minden bizonnyal lesz lehetőségem. Nagyon jó érzésekkel készülök a bajnoki rajtra.

Beszélt arról is, hogy a talpsérülése már a múlté, de játékban utol kell érnie magát.

A talpsérülésem már a múlté, sikerült teljes mértékben felépülnöm. Azóta már játszottam két felkészülési mérkőzést a válogatottal, és bő egy hete dolgozom a Falcóval – nincs fájdalmam. Fizikálisan rendben vagyok, de játékban még utol kell érnem magam, ismét meccsritmusba kell lendülnöm. Közel négy hónapot hagytam ki, ez ilyenkor természetes folyamat

– mondta.

  •   
HIRDETÉS

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
13 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
RedbidRózsabimbóMotorosXeroGodemperor Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

A talpsérüléséről az orvosok is azt mondják, hogy az már a múlté?

SárgaPárna
Olvasó

Fogalmam sincs, hogy a körmendi frenetikusk miért várják el bárkitől, hogy visszatérjen oda, ahonnan mindenkit elüldöznek (vagy elüldöztek), akinek köze volt a klubhoz.

PolgármesterÚr
Olvasó

Kérlek tiszteld a városom!!! Minden a legnagyobb rendben zajlik itt, mint mindig!!! Köszönjük!!! Körmend hejj hejj hejj ….. 🥁🥁

Motoros
Olvasó

Magaddal beszélgetsz?
😂😂😂😂

Redbid
Olvasó

Persze egymással beszélgetnek, most már minden cikknél, ahogy láthatjuk. 🙂 🙂 🙂
De hárman vannak, csak most csakakörmend kamunick biztos szabadnapos 🙂
Az “írások meg tele helyesírási hibákkal. 🙂
Minden energiájuk erre mehet? 🙂

pecs007
Olvasó

Kívülről nem akarok belepofázni, de minek ment volna a Körmendbe? Ma egy olyan játékosnak, akinek van esélye külföldön is maradni, csak a Falcóba van értelme hazajönni. Ez ha fáj akkor is így van. Rengeteget ér ez a fix Bajnokok Ligája csoportkör.

crazybasket
Olvasó

Teljesen jól írod, mint nem helyi! Örülök, hogy leírtad.

Milo
Olvasó

Teljesen igazad van. A Falco most olyan anyagi és szakmai előnyben, fölényben van a többi csapathoz képest, mint 2012-től 2018-ig mi. 11-ben az Albaval, 19-ben a Falcoval voltunk már kb egy szinten. Most jelenleg ott tudnak a legtöbbet mutatni magukból külföldön. Csak amíg nekik van most ott 6 meccsük (ha továbbjutnak akkor is max 8) megmutatni magukat, addig nálunk az Adria ligában 26 + a Eurochallenge / Uleb Eurocupban minimum 12 meccsük volt erre. Szóval abszolut érthető, hogy most mindenki oda akar igazolni, akinek bármilyen külföldi ambíciói vannak.

Godemperor
Olvasó

“Csak amíg nekik van most ott 6 meccsük (ha továbbjutnak akkor is max 8) megmutatni magukat…”

Ezt honnan szedted?

Csoportkör tényleg 6 meccs, de ha továbbjutunk, akkor ismét körmérkőzés jön, tehát újból 6 meccs. Plusz azt azért kétlem, hogy elsőként jutnánk tovább, tehát még ott is lesz 2-3 meccs.

https://bball1.hu/valtozik-a-bl-lebonyolitasa-szerdan-sorsoljak-a-csoportokat/

Milo
Olvasó

Bocsi, azt hittem rögtön kieséses szakasz jön. Tévedtem. A többi stimmel.

Suns
Olvasó

Na, BB1 megint bedobta a bombát. Ezek szerint úgy ítélték meg, túl nagy volt már itt lassan egy napja a csend…

JR.Benitez
Olvasó

Várd meg pár nap múlva #10# interjút…

nezo828
Olvasó

Sajnos a BB1-en nem jellemző, hogy saját készítésű interjúkkal “jelentkeznének”, ez a fenti írás is egy hivatkozás, ha úgy tetszik kivonat a Vas Népe megyei napilapban megjelent cikkre, cikkből. Továbbá a csapatok hivatalos weboldalairól és közösségi oldalairól szedik össze a híreket. Kár! Szerintem van már olyan tényező a BB1, hogy ezt meg tudja tenni és meggyőződésem, hogy vannak olyan kvalitású munkatársaik, akik tudnának saját, igényes (sport)szakmai- vagy akár személyiség-portré interjúkat készíteni játékosokkal, sportvezetőkkel, edzőkkel, csapat-orvosokkal, gyúrókkal, szurkolókkal … stb. Azonkívül vannak olyan történetek, amelyekben maradtak elvarratlan szálak, például szívesen olvasnék arról, hogy Szolnoki Olajbányász milyen fegyelmi döntést hozott Szarvas Gábor… Olvass tovább »

Senki
Olvasó

Nincs idejük ilyenekre,nem tudnák akkor kamunickekkel generálni a hozzászólásokat….

Milo
Olvasó

Nem tudom lett-e nálunk bármilyen szankció Szasza fele, szerintem nem, ahogy nálatok sem lett Okorn fele. Viszont az MKOSZ etikai bizottságánál volt/van jelenése Szaszának, ha jól tudom. Okornnak is ez lenne a minimum szerintem. Legalábbis nálam hasonló “büntetést” érdemelnének, ha egyáltalán a szarakodáson és az időhúzáson kívül jelent bármit ez az etikai bizottság.

JR.Benitez
Olvasó

Egyik sem kap semmit. Szarvas az 5.meccsen megkapta büntetését. Okorn meg ejnye bejnye a max. Minek is mást. Tóth Ádám sem kapott a meccs lefújása utáni 5. másodpercben kiabált c.i.g.á.ny.o.z.á.s.é.r.t. Lehet nem helyes, ez benne van. Nem kell álszentnek lenni. Ti amiért Ádira büszkék voltatok, okornt eltiltatnátok? Na most őszintén…. Biztos sokan szidták itt Ádit, en mondjuk nem. De eltiltatni senki nem akarta. Ne menjünk le óvodába könyörgöm….

Xero
Olvasó

Igazából így már teljesen irreleváns is, hogy már nem is vezetőedző nálunk..

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés