Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Golomán György a Falcóba igazolt

Újabb magyar válogatottal erősített a bajnok.:

:

A Falco KC Szombathely hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a magyar válogatott centerét, Golomán Györgyöt.

Nagy kihívásnak tartom, hogy bajnoki címért küzdő csapatban játszom majd, amely az elmúlt években nyújtott teljesítményével kivívta, hogy alanyi jogon a BL csoportkörében szerepelhessen. Bevallom nagyon vonzó volt a Bajnokok Ligája szereplés. Középiskolás korom óta külföldön éltem és játszottam különböző kontinenseken, izgatottan várom, hogy bizonyíthassak itthon, mint felnőtt játékos. Nagyon bízom abban, hogy idén is meg tudjuk mutatni a BL-ben hogy számolni kell a magyar kosarasokkal

– nyilatkozta Golomán.

Golomán pályafutása

A 25 éves játékos a 2012/2013-as szezonban már 10 mérkőzésen pályára lépett az NBI/A-ban, majd 5 évig a tengerentúlon pattogtatott. A 2 méter 11 centiméter magas játékos 4 egyetemi éve alatt 115 mérkőzésen lépett pályára – az amerikai egyetemi bajnokság egyik legjobb egyetemén – a UCLA csapatában, ahol 3,5 pontot és 2,7 lepattanót átlagolt. Profi karrierjét a Japán-B1 ligában szereplő Yokohama B-Corsairs csapatában kezdte meg, ahol 11 mérkőzésen 14,5 pontot, 7,4 lepattanót és 1,4 blokkot átlagolt. 2020 januárjában a Pass lab Yamagata Wyverns csapatához (Japán-B2 liga) igazolt, ahol 9 mérkőzésén 22,8 pontot és 9,9 lepattanót átlagolt.

A magasposzton bevethető új igazolásunk az előző szezonban a belga első osztályban szereplő Proximus Spirou Charleroi csapatát erősítette. 11 összecsapáson átlagban 21,4 percet töltött a parketten és mérkőzésenként 10,2 pontot, valamint 4,8 lepattanót szerzett. Érdekesség, hogy két új igazolásunk Marvin Clark és Golomán György a mögöttünk hagyott szezonban kétszer is összecsapott egymás ellen. Előbbi a Mechelen csapatában 10,5 pontot és 7,5 lepattanót átlagolt, míg a magyar magasember a két mérkőzésen átlagban 16 pontot és 3 lepattanót szerzett.

 

HIRDETÉS

97 hozzászólás

97
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
38 Comment threads
59 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
50 Comment authors
BordenlddGodemperorAutodeltaagyas Recent comment authors
Senki
Olvasó

Az igaz hogy kilépős szerződés lett vele kötve?

Mendez
Olvasó

Kivásárlási lehetőség pontosan.
Tehát csak egy bizonyos összeg fejében távozhat.

Autodelta
Olvasó

Mint a kis gömböc…ezt is,ezt is,meg ezt is… már tényleg szánalmas ez a cinege alakulat…
közben a tulajok (MJV) bevallottan siránkoznak, hogy nincs pénz az életveszélyes szhelyi hidakra…csak nehogy majd a filko busz alatt szakadjon le valamelyik…
válogatottunk meg országos szinten biztos nem lesz szerethető csapat….engem legalábbis ebben a formában nem tud lázba hozni…de szerintem még másokat sem

Godemperor
Olvasó

Attól, hogy téged a gyűlölet irányít, még nem mindenki ilyen.

Leklibajsza
Olvasó

Jaj nee?????
Ha Te nem nekünk szurkolsz, akkor el se indulunk.?????????????????

ldd
Olvasó

Csak a saját nevedben nyilatkozz…

Marillion
Olvasó

MJV nem siránkozott hogy nincs pénz…mert van és még lesz is….az hogy téged mi hoz lázba vagy mi nem arra meg mi nem vagyunk kiváncsiak! Ui. Akit megkeresünk és elfogadja a szerződést a klubtól azt hűlyék lennénk nem leigazolni! Nyugodj meg minden “nagyágyút” mi sem tudunk leigazolni!

Redbid
Olvasó

De gyorsan változik a világ, nemrég még a “nagy’ sárga takonykommandó illusztris élharcosa azt bizonygatta, hogy az elmúlt 10évben a Jászberény több használható játékost adott mint a nagy Körmend, persze közben a színfalak mögött már éppen remegtek ilyen ilyen körmendi srácért.
Érdekes feledékenység, de persze pénz van minden van ugyebár…
Nagy erkölcsi magasságok 🙂 🙂 🙂

Bár mondjuk eszement állapotokból láthattuk már ennek a jelét, szóltunk is, hogy vegyék be rendesen 🙂

A Gyurinak meg sok sikert, és igyekezetet, mert ha esetleg nem úgy alakulna, nehogy már szó érje a ház elejét, hogy mi kűldtük belülről rohasztani a nagy sárga tököt :}

Mendez
Olvasó

Persze a “nagy” körmEND nem remegett Duráziért meg Kenézért…
Ők ott toporogtak már a falu határában és alig várták, hogy Pista füttyentsen nekik. 🙂

PL
Olvasó

körmEND ??? jajistenem ???

mendeeezzz ???

Gallis
Olvasó

Ha ismered mindkét csapat történetét, akkor azt is tudhatod, hogy körmendi nevelésű játok – több mint ötven – játszott a Falcóban, köztük hazai viszonylatban kiemelekedőek is. Csak az MTE!

Xero
Olvasó

Oké.. ezt mindenki tudja.. de.. És? Akkor mi van? Most meg játszik az 51. Én ettől azért nem fogok a kardomba dőlni, meg szerintem senki. Nem is értem ezekkel mit akartok… ??‍♀️

Mendez
Olvasó

Ez a több, mint 50 így elsőre megmosolyogtató.
Ha felsorolod név szerint csak a felét akkor igazad adok Neked esküszöm.

Redbid
Olvasó

Annyi apróka icike-picike különbséggel, hogy nem hőzöngött itt senki ekkora pofával mint ti!!
De mondjuk hogy is tudnád értelmezni amit írok, még megértenéd. 🙂 🙂
Viszont te sem arról vagy híres, mert akkor nem tudna kifordulni a szádból a sok sz@r mint a tesóidnak!

SzhelY
Olvasó

És mi van ha a sérülése miatt nem kapott ajánlatot? Legjobb választás újra felépitti magát jövőre irány vissza európa bl ben meg eladja magát,ez járható ut neki.Mte

Laposvár
Olvasó

Amikor már annyi közpénzed van, hogy nem tudod hovà pakolni, úgyhogy nekiállsz a neten minden hülyeséget összevásárolni.

Mendez
Olvasó

Nagyot akartál mondani, aztán jó nagy marhaság lett belőle.
Válogatott játékost igazolni tényleg nagy hülyeség.
Amikor az irigységtől nem tud már gondolkodni az egyszerű ember…

mte7
Olvasó

Csalódtam!!!!!???
Köszönjétek a menedzserének is,Patonay Ádámnak!!!
Mai világban már csak a pénz számit!!!???
De,sok sikert!

Marillion
Olvasó

Az hogy PATONAY néven mondjuk épp egy menedzser ne a Kőrmendet akarja segíteni épp egy alapvetően minden szállal oda kötödő játékossal…na ezt durva ha a pénz legyőzi!

Jamchi
Olvasó

Melyik csapatban játszott 10 meccset a 2012/2013-as szezonban, falco-portál?
Hajrá Körmend!

Drazsen Petrovics
Olvasó

CSAK AZ MTE!

Gallis
Olvasó

Golomán körmendi,az is marad. A sárgák összevásárolnak megint mindenkit, a házi”szerkesztők” tolják őket, biztos jók lesznek, de az első csapat Vas megyében pedig a KDMTE marad! Hajrá Körmend!

crazybasket
Olvasó

Légiós helyett hoztunk egy magyar válogatott magasember. Szó sincs összevásárlásról! Nem 5magyar válogatott és 5légiós van a csapatunkban! Csak a Konakov és az Okorn kérését teljesítí a vezetőség, és úgy látszik valóban sikeresen meg is kapják az általuk kért “A” opciót, nem pedig a B vagy C opciót alakítják 4-5 légióssal, hála Istennek!?? Ők választották ezt az utat, minden felelőséget vállalva! És nincs okunk minimálisan sem kételkedni ebben, az előző éveket látva.
A mondatod második részével pedig már jelenleg nem értek egyet, de ez már csak ilyen, amíg világ a világ!?

Kormend3
Olvasó

Perl meg Váradi a saját nevelésetek.A többi magyart megvettetek kemény pénzekért.. plusz a légiósok. Össze vagytok vásárolva hiába szépíted.
Gyurinak sok sikert remélem nem ragad meg a magyar bajnokságában több van benne…

Xero
Olvasó

Mi ez, hogy össze vagyunk vásárolva? 😀 Mert ha a 2 saját nevelésűnk lenne 5 légióssal, akkor nem lennénk? Vagy máshol gombokért játszanak, vagy mi? Nálunk ez a játékospolitika, hogy inkább magyarra költünk külföldi helyett és csapatot építünk, nem csak 1 évre gondolkodik a vezetőség.. Ettől semmivel nem vagyunk összevásároltabbak, mint bárki más.. Én inkább nézek 5-6 magyar, mint 1 évig itt levő légiósokat.

Marillion
Olvasó

Van akiknek hiába próbálod felnyítni a szemét…sosem fogják látni a fától az erdőt!

Marillion
Olvasó

Nézzetek tükörbe…ha nálatok nem ez a szenny menne már évről évre a háttérben akkor most te sem ebben a stilusban lennél kénytelen hozzászólni a témához….mert tolnák bele a pénz a Körmendi kosárlabdázásba is…már csak a múltja miatt is! De igy ki teszi bele???

Mendez
Olvasó

Akkor nézzük csak ezt az össze vagytok vásárolva dolgot.
A Falconál az aktív rotációban lesz valszeg 8 magyar játékos.
Plusz 3 légiós maximum.
Ebből a 8 magyarból 4 Falco nevelés 4 pedig “összevásárolt” a légiósok meg ugye alapból azok, tehát van 7 megvásárolt játékosunk.
Nézzük a Körmendet akik ugye szegények, mint a templom egere:
Mócsán, Durázi, Krivacsevics, Balogh Máté plusz a 4 légiós az így alsó hangon is 8 összevásárolt játékos…miről is beszélünk???? 🙂

Vulcano
Olvasó

Thames, Taylor, Price, Varnado…Mind csupa tősgyökeres körmendi játékosok.

PL
Olvasó

igen, barakk meg a enderzon is magyar volt…

Marillion
Olvasó

Igen Vas megyében még mindig a Kőrmend az első (de már csak a Vitrin gyűjtemények ősszehasonlításában…) Csak annyit az ősszevásárlásról…hogyha Körmenden is végre elkezdenék megtisztítani a szennyet a klub körül a klubért és nem ez lenne már évről évre akkor most (hiába BL+Falco) például a Golomán is simán hazamegy!

Mendez
Olvasó

Azért az elég tré, hogy Vas megye első számú kosárlabdacsapatát évek óta lenullázza valami Falco nevű brigád, amely nem mellesleg a bajnoki cím és a Magyar Kupa védője is, illetve harmadik éve a Bajnokok Ligája főtáblájának résztvevője.
Persze valamivel nyugtatni kell magukat söprűséknek.

csakakörmend
Olvasó

A hivatalos oldalunkon virít a Falco elleni negyeddöntő 3.meccsének csúfos végeredménye, hiába kérték ennek eltávolítását már többen is a vendégkönyvben, süket fülekre talált EZ IS. Nem mellesleg a legutólsó cikk egy nyár eleji interjú az edzővel…..”profizmu az ja, ami pont nincs most sem” Egy Falco szurkoló 24 éves(leírni is rossz, hogy ehhez valaki aszisztált) vajfülű ügyvezető, egy újabb báb a gépezetben….. A mi fiúnk a legnagyobb riválishoz igazol, miközben bőven lenne helye nálunk is(akár légiós helyén, ahogy a Falcoban) Körmendi edzők és játékosok az nb1-ben, de mi nézzük majd idén is a középsz*rt(Fepu ne vedd magadra) KÖSZÖNJÜK POLGÁRMESTER ÚR! Akkor… Olvass tovább »

Mithridatész
Olvasó

Gyomrom felfordult ettől a hírtől!
Itt nőtt fel, ide köti minden, itt edz, lenyilatkozza, hogy külföldre vágyik, aztán aláír a szomszédba!
Emberileg egy nagy nulla vagy gyuri, és ezzel a hozzáállással játékosként se fogod többre vinni!!! Legyél boldog a sárgák pénzével!

MTE!!!

Marillion
Olvasó

Golomán Gyuri Körmendi….és még hány és hány játékos jött a Falcoba a szomszédból mióta létezik a Falco…és mégis előfordult hogy vannak köztük többen is akik nem szúrtak szemet nektek! Igy van? Hát persze hogy igy! Gyuri sérűlékeny lábadozik még…nektek igy úgysem tudna segíteni! Majd nálunk jó helyen lesz…mi kivárjuk a jövőt!

Kendeffy Botond
Olvasó

“Kis pénz kis foci, nagy pénz nagy foci”, hogy az örökérvényű Puskás öcsit idézzük.

Nyilvánvalóan nem örülünk ennek, de jelenleg a Falco-nál nagyobb az apanázs, és ők játszanak a BL-ben. Van akinek számít a klubhűség -Fepu- van akinek nem. Fájdalmas ez, de nincs értelme baszogatni Golománt.

Ettől még MTE forever!

Marillion
Olvasó

Korrekt hozzászólás mint többnyíre mindig! Fepu…Németh Isti…stb le a kalappal…Szombathelyen már volt szerencsém lekapcsolni őket egy-egy kézfogásra és gratulációra! Élmény volt!

KD
Olvasó

Nekem úgy tűnik, hogy az ellenfelek nem örülnek Golomán leigazolásának, ami érthető, hiszen válogatott centerről van szó. A szolnokiak megint a pénzzel jönnek, hiszen nyilvánvaló, hogy a Cakarun-Subotic-Badzim hármas a Tiszaliget szimpla látványa miatt és hogy ismét a Falco ellen játszhassanak, ezért hosszabbítottak. Gondolom, neki sem volt annyival kedvezőbb külföldi ajánlata+ a BL-szereplés, bármilyen hihetetlen, a karrier szempontjából is jelent előrelépést.

Aranyalba
Olvasó

Én inkább örülök , hogy nem egy jobb légióst hoztatok. A játékpercei és statjai alapján azért ő nem egy Perl Zoli szint, de nálam még csak nem is Keller Ákos.Légios helyett kicsit rizikós. Akik itt dicsérik nem tudom hány (extra)meccsét látták.

Marillion
Olvasó

Mellettük jelenleg csak Clark,Barac van magas posztokra….(Marvin Clark egyenlőre még kakukktojásnak mondható) akit várhatóan sürübben becserélgetnek és talán egy erődemonstráció még kellene a keretbe a tábla alá…márcsak a nemzetközi indulás miatt is!

Pbask
Olvasó

Eközben a bunyóláver Bordennél az utcáról hazafelé:comment image
Jókat röhögünk rajtad pubi.

Lacataylor
Olvasó

Lázadj paraszt!!!!!!

Borden
Olvasó

? hóvirág, egyet tanulj meg.
Hiába a tengernyi pénz, tiszteletet, elismerést, gerincet, a tradíciót SOHA nem tudjátok megvenni, nyerhettek bármennyit.
Vagy azt az érzést, amit minden Körmend drukker érez, segítek, ezt úgy hívják, hogy büszkeség.
Egyébként bárhol, bármikor. ?
Egy szavadba kerül és a részleteket megbeszélhetjük privátban.

Mendez
Olvasó

Ja, hogy a Falcosok szerinted nem büszkék a csapatukra?
Ébredj fel söprűs.
Azt meg leírtam már többször, hogy mi a tradíció nálatok:
Jönnek a Falcosok aztán lenulláznak benneteket, rosszabb esetben meg előkerül az olló is 🙂 🙂 🙂

caseyjones
Olvasó

Nagyon kevés magyar kosaras van, aki megállná a helyét külföldön, és az a kevés se megy el külföldre (Benke pl.), vagy ha igen, hazajön (Perl, Golomán, Vojvoda)… Ok, Perlnek nem jött be Spanyolország, de Olaszországban emlékeim szerint egész jól nyomta. Vojának is simán menne a külföld, de ő is inkább hazajött.
Pongó Marcit se értem, miért az Albába igazolt, mikor egy bundesligás klubban játszhatott volna. 🙁
Remélem, Allen meg Filipovity meg Maronka szép karriert futnak be, ha már a fent említetteknek nem sikerült.

Bencur2021
Olvasó

Benke nem kapott olyan ajanlatot ami elorelepes lenne neki..
Perl Zoli spanyolorszagban rettento rosszul erezte magat, olaszorszagban pedig meg nagyon fiatal volt, azota teljesen mas szinten van, es teljesen mas jatekossa valt. Ha lejar a szerzodese szerintem menni fog.

Aranyalba
Olvasó

Bocs Vulcano, hogy én sem ástam el magam, mert egy fos szezonunk volt. Segítenèl abban nekem, szerencsétlen fehérvárinak és ennek a nagyszerű szombathelyi oldalnak, mert itt nem sikerült leírni, hogy ez melyik csapatban volt ?
A 25 éves játékos a 2012/2013-as szezonban már 10 mérkőzésen pályára lépett az NBI/A-ban.

Derogál leírni a Körmend nevét, de a 2 himi-humi japán nevét sikerült leírni ?

Vulcano
Olvasó

Várj, segítek.
Legdrágább és legekeresettebb magyar: Vojvoda
Legkeresettebb u23-as: Lukács
Jó kiegészítő u23-as: Omenaka
5 top légiós: Davis, Ahmad, Curry, Hearst, Gillon
2 kiegészítő magyar: Luka, Csorvási.

Senki
Olvasó

Kár hogy nem ezt kérdezte…..

agyas
Olvasó

Ezt “a nagyszerű szombathelyi oldalt” évek óta Kaposváron írják. Nem vagy túl naprakész.

Dávid
Olvasó

3 szezon alatt játszott 31 meccset? Elég lesz a heti 2 meccsre? Korábbi komment alapján elég sérülékeny is.

Bencur2021
Olvasó

Na igen.. kivancsi vagyok milyen “allapotban” van. Bar nem hiszem, hogy tul fogjak jatszatni, Kellerrel szerintem lefelezik a perceket.

caseyjones
Olvasó

Kimaradt a cikkből, hogy a New York Knicks G-ligás csapatánál is játszott.

Marillion
Olvasó

Ez már olyan ikertorony filling 210 felett a Keller-Golomám páros….A palánk alá ugynéz ki most már (főleg védekezésben) kész vagyunk! űdv. Gyuri itt nálunk Szombathelyen….

kormendinekjo
Olvasó

A körmendiek mindig is segítették a szombathelyi csapatot, a kezdetektől fogva, elég sok játékossal, nincs is ebben semmi meglepő. Csak a Körmend! Csak az MTE!

Mendez
Olvasó

Ahogy a szombathelyiek is a körmendieket…

Bencur2021
Olvasó

Kivancsi vagyok Kellerrel hogyan fognak osztozni a perceken…?!

Nixi13
Olvasó

Nagyon kíváncsi leszek mit fog mutatni a ” Nagy Golomàn ” most rendesen beàrazhatja magát + és – irányba is!!!

Rózsabimbó
Olvasó

Golomán Gyurinak mik az erősségei a magasságán kívül?
Bocs, nem láttam még játszani!

Zsarkov
Olvasó

Ő i$ $zeret a legmaga$abb $zinten ját$zani…

Rózsabimbó
Olvasó

Aha, értem, köszi!

Leklibajsza
Olvasó

Nem Szolnokon játszik, szóval kezdjétek is mocskolni!

Vulcano
Olvasó

Fuh öreg. Dollárjelezni szolnoki drukkerként. Na ehhez már tényleg pofa kell,mikor egy évtizeden keresztül végtelen mennyiségű pénzből gazdálkodtatok.

Németh Kristóf
Olvasó

Hahaha de vicces s betű helyett dollár jelet írni nagyon kreatívak vagytok ti ott Szolnokon

Savaria
Olvasó

210+ cm-es játékosként nagyon mozgékony, illetve atletikus. A legfőbb erénye a nagyon magas játék IQ-ja a véleményem szerint, ezen felül rendkívül ritka hogy ilyen magas játékosnak ennyire jó keze legyen. Ezen felül védekezésben is extra, tökéletesen beleillik a Falco védekezési rendszerébe. Ugyanezt írtam Keller érkezésekor is, ami szerencsére így is lett.:)
Hihetetlenül örülök az érkezésének, nála nem lehetett volna jobb légióst hozni 4/5 posztra. Ezen felül magyarként a szimpla bajnokikon is maximumot fog nyújtani.

Rózsabimbó
Olvasó

Köszi,
Legyen vele szerencsétek, a BL-ben!

Iskola nem hazudik!!!
Olvasó

Azért kicsit túlzottan dicsőítő szavak ezek. Nem bizonyította ennek a felét sem. De legyen igazad.

Vulcano
Olvasó

Azért örültetek volna neki ti is…

Dudi
Olvasó

Yess!! Nagyszerű igazolás. Üdv Gyuri a Falcoban.
??

Boban
Olvasó

5 válogatott elég lesz már vajon Gyuri bácsinak?

Milo
Olvasó

Ha jól tudom nem, a 6-at is akarja, meglátjuk sikerül-e.

Leklibajsza
Olvasó

Voját akarjuk meg 10 évre 9999999999 millióért, de hozunk mellé 5 amerikait majd, akik nem veszik be a játékba.

Vulcano
Olvasó

Nektek tavaly a legkeresettebb magyar, a legkeresettebb u23-as, egy jó kiegészítő u23-as, 5 minőségi top kategóriás légiós meg 2 jó kiegészítő magyar játékos nem volt elég se a kupában se a bajnokságban még a top4-hez sem. Azért én elásnám magam a szégyenben egy ilyen szezon után mint amit az Alba produkált.

Mendez
Olvasó

1 labda elég lesz a kompótnak idén?
Nem ám Vojci megint játékszer nélkül marad mert jövőre kivásárolja saját magát onnan aztán ő is Gyuri bácsinál fog kopogtatni. 🙂

Mtefan11
Olvasó

Most őszintén, ezen mi a meglepő? A több pénzt kínáló, feltehetőleg profibb körülményeket biztosító, BL-induló csapatot választotta.
Ez egy utolsó utáni jel lehet az MTE számára, hogy ilyen vezetés mellett még a körmendi kötődésű játékosok is inkább az ősi ellenséget választják.
Sok sikert Gyurika!

SárgaPárna
Olvasó

Hoppá! Te is én vagyok?
Nem akarok ebben okoskodni, majd jön PL és megmondja. 🙂 🙂

PL
Olvasó

jaaajjj de gyenge vagy ???

SárgaPárna
Olvasó

Körmendi vendégkönyvből 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
“Van az a pénz, hogy egy körmendi gyerek a falcoba igazoljon?!
Menjél Gyuri, oda való vagy!”
Írja ezt valaki olyan, aki szó nélkül asszisztált ahhoz, hogy a tébolyult az összes körmendi legendát elüldözte!!!

PL
Olvasó

Körmend ❤️
Körmend ❤️
Körmend ❤️

…..olvasgass!????

SárgaPárna
Olvasó

Látom Pista seggnyalóból is már csak a leghülyébbek maradtak!!!

PL
Olvasó

látom, hogy akivel a Pista kibaszott, azokból is csak a hülyék maradtak! ???

sírj!

Körmend ❤️❤️❤️❤️❤️ ???

Csakegyfan
Olvasó

Hamarosan jön a Golomános sör is

LBJ
Olvasó

Én megmondtam, hogy még 1 válogatott érkezni fog….!✌?

Milo
Olvasó

Szép igazolás! Ha jól tudom egy légiós helyét veszi el, így ha minden igaz 4 lesz (legalábbis az elején). Ha Somogyi is nálatok kötne ki, akkor elvileg 3. Golomán extra játékos lesz szerintem itthon, ha játszik. Viszont elég sérülékeny, ennyi a hátránya. Kíváncsi leszek, mire képes a hazai bajnokságban, sok sikert neki/nektek a BL-ben! Ja és amit nem hozott le a BB1, Quincy Ford a VEF Rigahoz igazolt, úgyhogy újra láthatjátok őt az Arénában az ominózus Perry tripla után.

Iskola nem hazudik!!!
Olvasó

Quincy Ford nagy kedvencem volt. Riga jól járt vele.

Milo
Olvasó

Hosszú évek óta a legjobb 3-4 kombó volt, aki megfordult hazánkban. Azóta volt egy egészen extra szezonja a Crahlsheimnél a német1-ben, azóta viszont ő is sérülésekkel bajlódik, volt egy szezont Belgiumban, majd az előző szezont a Gravelinesnél kezdte, majd lesérült kb 1hónap után, fél év rehab, majd a Promitheas csapatánál fejezte be a szezont és volt top4-ben csapatával a görög első ligában, viszont nem kapott túl sok lehetőséget (lehet a sérülése után még nem volt 100%-os állapotban). Ezek után a Rigai szerződés kb csoda számára, de talán újra felépítheti magát.

Iskola nem hazudik!!!
Olvasó

Köszi a bő tájékoztatást. Ennyire én nem követtem. De jó tudni ilyeneket.

FalcoParádé
Olvasó

Golomán megérkezett a negyedik????ért!
Lesz még más is csak szólok!
????????

Bencur2021
Olvasó

???

Vulcano
Olvasó

Üdv nálunk, Gyuri??

VASember
Olvasó

Nagyon jó igazolás! Sok sikert nàlunk!

Petike97
Olvasó

Nagyon jó hír.Üdv a Falcoba??

vasipasi
Olvasó

Nyilván egy Golománért folytatott versenyben nekünk esélyünk sem volt beszállni. Ennek egyik oka a Falco lehetőségei (nagyobb költségvetés, BL, stb…) a másik nyilván az a fejetlenség, ami nálunk évek óta van.
Szomorú vagyok, de sok sikert Gyuri Szombathelyen!

2lee14
Olvasó

Üdv nálunk!??

SárgaPárna
Olvasó

Dobbant a körmendi szív! Egy újabb tehetség, akit megbecsültek a vasi kisvárosban, a kopasz vezényszavára most hazatér Körmendre, hogy az Alpok Adria Kupában együtt dolgozhasson a szigetország legjobb edzőjével!
Huuu, bocs! Nem ide!

PL
Olvasó

a körmendi szív nélküled is körmendi szív marad! sírj!

Körmend! ????????

crazybasket
Olvasó

Üdv a fedélzeten Gyuri! ??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés