Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Goldring Gergő: Győzelemmel akarunk hazatérni Fehérvárról

“Az edzőváltás óta jóval több játékpercet kapok.” 

  •   :

:

Goldring Gergő élvezi a bizalmat, amit Andrija Csiricstől kap, és jó játékkal akar segíteni, hogy legyőzhessék pénteken az Albát – írja cikkében a pvsk.hu.

Kecskeméten egy rendkívül kiélezett, hosszabbításba torkolló mérkőzésen maradt alul két ponttal a pécsi csapat, de mint az oldal írja, az együttes teljesítményére így sem lehetett sok panasz. Ráadásul máris jön az újabb feladat, és az újabb esély, hogy javítsanak a mérlegünkön. Pénteken este ugyanis az Alba Fehérvár vendégei lesznek a baranyaiak. Nehéz lenne jóslatokba bocsátkozni az Alba ellen, ugyanis meglehetősen kiszámíthatatlan a soros ellenfél.

– Ebben a bajnokságban egyszer már megvertük az Albát – mondta a honlapnak az előző két bajnokin remek teljesítményt nyújtó Goldring Gergő. – Akkor egy kiváló második félidővel sikerült fordítanunk hazai pályán. A célunk most természetesen az, hogy már a meccs elejétől kezdve magas fordulatszámon pörögjünk, és dominálni tudjunk. Nem is kérdés, hogy győzelemmel akarunk hazatérni péntek este.

Az egészséges önbizalomra szükség is lesz, ami a jelek szerint Gergőben is egyre inkább ott motoszkál. Ez nem csak a nyilatkozatából derül ki, hanem a Nyíregyháza és a Kecskemét ellen mutatott játékából is. Ami egyébként egyáltalán nem ok nélküli.

– Az edzőváltás óta jóval több játékpercet kapok. Az edzéseken mindent beleadok, és úgy látom, ezt meg is hálálja Andrija Csirics, sok lehetőséget ad nekem. Ez már önmagában is használ az ember önbizalmának, talán ez látható rajtam a pályán. Egyelőre főként védekezésben vannak szigorú feladataim, amit igyekszem is a lehető legjobban ellátni. Amiben feltétlenül szeretnék előre lépni, az a támadások segítése. Szeretnék még több ponttal hozzájárulni a csapat jó szerepléséhez.

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés