Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gasper Potocnikék jelenleg csak saját magukkal foglalkoznak

A Szolnok vezetőedzője szerint előnyükre válhat, hogy nem változott sokat a keret.:

:

Már javában készül az előttünk álló szezonra a 2020/2021-es bajnoki idény ezüstérmese, a Szolnoki Olajbányász is. A gárda vezetőedzője, Gasper Potocnik adott helyzetjelentést a BB1.hu-nak.

Hogy halad a felkészülés, mit vár ettől a periódustól? 

– Többé-kevésbé úgy haladnak a dolgok, ahogy azokat elterveztük. Elégedettnek kell lennünk, a játékosok jó formában tértek vissza, megmutatták, hogy mennyire profik. Hiszek benne, hogy ha ugyanígy folytatjuk, akkor minden a helyes irányba halad majd. Gelvis Solano sajnos még nincs itt velünk, ez az egyetlen dolog, ami hiányzik a teljes képből.

Ön szerint előnyt jelent majd, hogy nem történt túl sok változás a keretben?

– Az volt a célunk, hogy megtartsuk a rutint a pályán. Úgy hiszem, hogy a kezdeti szakaszban ez előnyt jelenthet majd számunkra, hiszen mi már ismerjük egymást, tudjuk, hogy mit várhatunk a másiktól. Az elsődleges cél az volt, hogy mind a négy meghatározó légiósunkat megtartsuk az előző idényről, sajnos Angelo Warner egy új együttest talált magának. A másik oldalról viszont ott van, hogy mindig jó változtatni valamin, mert különben könnyen monotonná válhatnak a dolgok.

Mit gondol a rivális csapatok igazolásairól? 

– Őszintén szólva jelenleg nem foglalkozom a többiekkel, ez most egyáltalán nem fontos. Ha papíron nézzük a dolgokat, akkor a keretek erősödtek, találkozhatunk nagyon jó csapatokkal is, de egyelőre ez mind csak papíron létezik. Egy kicsit várnunk kell azzal, hogy meglássuk, mely csapatok találták meg a megfelelő kémiát, kinek kell majd kisebb változásokat eszközölnie, ami később boríthatja az egész képet. Türelmesnek kell lennünk, hogy lássuk, ki hogyan teljesít majd. Nekünk arra kell koncentrálnunk, hogy a lehető legjobban felkészüljünk az előttünk álló feladatokra, a saját erősségeinkre szeretnénk majd építeni a pályán. Jelenleg csak ez van a fejemben és ez vonja el minden figyelmemet.

Fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
GallisDallaskekfr@nkosWSrebornmaxx Recent comment authors
WSreborn
Olvasó

Szerintem gyengébbek leszünk mint tavaly, egy gólzsák és védekezni is tudó swingman kellene nagyon mert így a 4be jutás is necces lesz.
Szeretem nagyon ezt a csapatot, de reálisan nézve ez ezzel a kerettel 5-6.hely

Milo
Olvasó

Kíváncsi lennék, hogy miért gondolod azt, hogy 5-6helyre leszünk csak jók. Én a 4.helyre várom a csapatot, de reménykedek egy dobogós helyezésben. Körmend Paks Szeged Sopron stb magyar magja sem jobb, mint a mienk, légiósai meg főleg nem. Abban igazad van, hogy hiányzik egy 3-4 átmenet, olyan Ford/Rivers féle, ha csak az elmúlt éveket nézzük, de majd érkezik szezon közben, most ennyire van pénz.

kekfr@nkos
Olvasó

A szezon közbeni csakis decemberben jöhet! Azokra még nem fáztunk rá. A később jövők….

maxx
Olvasó

Pénz lenne Szolnokon még akár több magyar játékosra is, csak nincs olyan aki erősítést jelentene és ide lehetne hozni. A jók vagy külföldön, vagy Szombathelyen, Debrecenben, Fehérváron vannak, ott pedig még többet lehet keresni most. Így a Pakssal lesz csata a négybe kerülésért és gyengébb csapatok ellen is lesz jó pár bukta, valaki mindig behúz egy-két extra légióst. Az Olaj 2-3 használható magyarja közül sajnos egyik sem tud meccseket eldönteni.

Dallas
Olvasó

Ellentmondás amit írtál : Van pénz ,de máshol van leginkább,ergo mint az infláció : van egy talicska pengöm,de egy tojást se ér 🙂 na akkor még sincs pénz.

Milo
Olvasó

Nem mondott semmi rosszat. Van pénzünk egy Bíró Olivérre, vagy egy Krivacsevicsre, esetleg egy Rujákra, de igazából egyikkel sem lennénk előrébb, ezért választottuk az erősebb, drágább légiósok, fiatal magyarok kombót.

pecs007
Olvasó

Jó lesz az idei Szolnok is!

Redbid
Olvasó

A sárgamajmok megint nem bírnak magukkal, csakakörmend kamunick vezérletévelmost éppen a “Jó” a rossz és a csúf előadását láthatjuk egyszemélyben. 🙂 🙂 🙂

csakakörmend
Olvasó

Tütütü tütütü tü Körmend hejj hejj!!!

PolgármesterÚr
Olvasó

Köszönjük! hejj hejj hejj 🙂

PolgármesterÚr
Olvasó

Köszönjük! hejj hejj hejj! 🙂

FjodaMTE
Olvasó

Mindenki Körmendi testvérem!
Hajrá Körmend oléééééééééé…..

Gallis
Olvasó

Sp. és társai, bb1-es álnickek (“csakakörmend, polgármesteíúr, fjodamte stb.”) jól érzitek magatok biztosan a kóros Körmend-fóbiával, ezzel az elvakult “szakíró-portál-fanatizmussal”. Kinek szurkoltok, az világos,és az is, hogy a Körmend ellen. Szégyen, mint, az is, hogy egy Szolnokhoz kapcsolható cikknél, megint semmi köze a gúnyolódásotoknak a kosárlabdához.

Olajka20
Olvasó

Remelem Zsirost tobbet jatszatja majd Gasper!

Milo
Olvasó

Nem lesz nagyon más választása. Juhost elengedtük, nem igazoltunk helyére se magyart, se légióst. Cakarun Taiwo center párosnak valószínűleg faultgondoknál meccsenként 5-10percre Suboticnak is bekell segítenie center poszton, így Zsírosnak szerintem lesz egy 15-20perce meccsenként fixen.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés