Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gasper Potocnik: Most nézzünk előre

Okorn sajnálja, hogy negyven percig tart egy mérkőzés. Edzői nyilatkozatok.:

:

Kaposvári KK – OSE Lions 84-69 (18-19, 27-11, 12-21, 27-18)

Nikola Lazics, Kaposvár: Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Nagyon rosszul kezdtünk, utána a második negyedben jól játszottunk , jó ritmusban voltunk és jól védekeztünk. Futottunk és sok könnyű pontot dobtunk. A harmadik negyedben megint rosszul kezdtünk, ekkor a saját játékát tudta játszani az Oroszlány. Készültünk erre a héten, de nem jól reagáltunk. Aztán megint megtaláltuk, hogyan tudunk nyerni. A kulcspillanatokban megint jól védekeztünk és megérdemelten nyertünk.

Sebastjan Krasovec, OSE Lions: Gratulálok a Kaposvárnak a győzelemhez! Két könnyű ziccerrel fordítottak az elején és lendületet kaptak, védekezésben, valamint támadásban is jobbak voltak. A második félidő mi kezdtünk jobban, aztán a faultproblémák zavartak minket. Voltak játékosaim, akik jobban és voltak akik gyengébben kosárlabdáztak, de összességében csapatként nem játszottunk jól. Ezt jól jelzi, hogy csak tíz asszisztunk volt összesen. A legvégén pedig már nem koncentráltunk eléggé és olyan kosarakat engedtünk a Kaposvárnak, amelyekre pedig készültünk.

Pécsi VSK-VEOLIA – Zalakerámia ZTE KK 83-76 (22-14, 14-26, 26-23, 21-13)

Dragan Alekszics, Pécs: Nagy nyomás alatt voltunk a mérkőzés elejétől kezdve, mert nagyon fontos volt a győzelem számunkra. Támadásban az egész mérkőzés alatt nem találtuk a ritmusunkat, sokat hibáztunk, de a védekezésünk működött minden fontos pillanatban, ez adott magabiztosságot számunkra. A jó védekezésünknek köszönhetően lett a végére sima a győzelem, amihez gratulálok a játékosaimnak. Remélem, hogy támadásban sokkal jobbak leszünk a következő találkozókon.

Heinrich Róbert, ZTE: A srácok végig küzdöttek, és próbálták megcsinálni amit megbeszéltünk, amire készültünk. Ezt három negyeden keresztül igen jó százalékkal sikerült megoldani. Az utolsó negyedben teljesen elvesztettük a ritmusunkat, már nem úgy mentek a labdák tovább kézből kézbe. Ezután a támadójátékunk individuális támadójátékká vált, amiben most nem voltunk erősek.

Szolnoki Olajbányász – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 79-77 (15-19, 18-20, 18-21, 28-17)

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Gratulálok a fiúknak! Nem csak a ma esti teljesítményükhöz, hanem ahhoz a kiváló hozzáálláshoz, amit edzésről-edzésre, mérkőzésről-mérkőzésre mutatnak. Példa értékű! Ez a nagyszerű csapat büszkévé tesz bennünket! A magyar bajnokság egyik legjobb gárdáját fogadtuk ma este, akik szintén sérülésekkel bajlódtak, de mindezt túlélték. Biztosak lehetünk benne, joggal tartják őket bajnokesélyesnek. Ahogy a mérkőzés előtt is mondtam, ez a meccs fontos nekünk, de nem ez a mindent eldöntő találkozó. Meg tudtuk állítani a Falcot 77 ponton, úgy, hogy átlagban 90 fölött dobnak. Ez is mutatja, hogy nagyszerű munkát végeztünk. Egyet kell értenem szombathelyi kollégámmal, hogy a mérkőzés jó részében jobban játszottak nálunk! A mi egyik nagy erősségünk, ahogy azt már többször is megmutattuk a szezonban, hogy sohasem adjuk fel! Köszönettel tartozunk a klub vezetésének, támogatóinknak és nem utolsó sorban a szurkolóinknak, akik ma is megmutatták, hogy nem vagyunk egyedül! Ahogy mondani szoktam, most nézzünk előre, mert még rengeteg tennivaló áll előttünk!

Gasper Okorn, Falco KC: Először is gratulálok a Szolnoknak! Azzal elégedettek lehetünk, hogy 34-35 percig jól kontrolláltuk a mérkőzést. Védekezésben is irányítani tudtunk. Aztán a kritikus ponton jött Badzim extra teljesítménye, amikor is nagyon nehéz távoli dobásokat értékesített. Balszerencsénkre a mérkőzés 40 percig tart, nem csak 35-ig. Alapvetően két nagyon egyenlő erő csapott össze, és biztos, hogy a jövőben is hasonlóan jó mérkőzéseket hoz a két csapat párharca.

Fotó: Olajbányász/ Bugány János

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
RougeKilgore_troutRedbidVadaszMarillion Recent comment authors
Kilgore_trout
Olvasó

Ne haragudjatok Falcosok, de ez az Okorn, a jelenlegi Falcohoz képest egy gyenge edző. Nem rossz edző, mert van egy jó elképzelése a játékról ill. nem zülleszti le a játékosokat, de kb. ennyi. Hiányzik belőle az extra(jó cserék, jó védekezésváltások, egydimenziósabb játékosok erősségének a kihasználása és stb. valamelyik az egyik közül), amivel igazán jó tudna lenni ez a Falco, mert azért ez a keret ami nektek van, valami bitang erős továbbra is. Anderson egy pontfosó volt, hét játékosa, 60 %-al dobált és stb, erre 0 pontos meccset hoz ? Keller konkrétan bármelyik csapatot top 8-ba vinné, a jobb csapatokat meg… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

+1

A győri kupadöntő óta ezt tudjuk.

De említsük meg Okorn idei mellényúlásait is:
Milo, Searsy (hol vannak?),
a védekezni képtelen Anderson, Keller,
Lake mint első számú center…

Csak egy Gasper van és az nem Okorn.

Vadasz
Olvasó

márc. 17.
Sárgapárna
“A Szolnok beárazta saját magát, hogy ennyire gyenge semmilyen csapat otthonában simán kikapott!
Szombaton érkezünk: térdelő pozíciót felvenni, álarcot fel!”

Redbid
Olvasó

És mikor ezt elsütötte, mindig be is jött, hogy csatolhatta önmagára 🙂
Bár elismerem mindig egy “hatalmas diadal” okozta örömmámorban úszva tette ezt, amikor ugye amúgy is nehéz tisztán látni.
Tehát hogyan is várhanánk el olyantól, akinek ez anélkül sem nagyon sikerül 🙂

Marillion
Olvasó

Okorn mester:Kritikus pontokon Badzim extra teljesítménye….na és akkor az agyonsztárolt Anderson extra teljesítménye mikorra várható? Mondjuk épp most lett volna legalább időszerű ha már korábban sem volt! Haszajött a csapattal vagy a Liszt Ferenc repűlötér?!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés