Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Gasper Potocnik: mindenki a legjobbat nyújtotta a szezon során, de ez a sport

Edzői nyilatkozatok vasárnapról.:

:

Szolnoki Olajbányász – Egis Körmend 85-87 (18-20, 29-18, 14-33, 24-16)

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Nagyon csalódottak vagyunk, az egész csapat, mindenki nagyon keményen dolgozott a klub sikeréért, beleadtunk mindent, de néha a sport nagyon kegyetlen tud lenni és ma ezt érezzük mi is. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, okosan, kontrolláltuk a játékot, támadás és védekezés szempontjából is, de a harmadik negyed nem kezdődött jól, túl lazák voltunk, és túl sok könnyű kosarat adtunk nekik, amiből önbizalmat merítettek és onnantól fogva még nehezebb lett ellenük játszani, hiszen egy alapból egy nagyon jó csapatról van szó. Elvesztettük teljesen a ritmust, és ugyan visszajöttünk az utolsó 5 percben, de ezeknél a kiélezett meccseknél van, hogy nyersz, és van, hogy veszítesz és ma sajnos a szerencse nem a mi oldalunkon állt. Mindenki a legjobbat nyújtotta a szezon során, de ez a sport.

Kocsis Tamás, Egis Körmend: Az elsők között a csapatomat méltatnám, valami elképesztő, ami szív, ami energia, ami koncentrációt ebbe a mai meccsbe beletettek. Az ominózus 51 pontos vereség után az alapszakaszban senki nem gondolta, hogy ez a fagyi még majd visszanyal és tényleg nagyon büszke vagyok minden játékosomra mert minden ciki helyzetben valaki hozzá tudott tenni. Mindig előlépett valaki, aki kosarat tudott dobni, vagy egy jó védekezéssel vagy egy lepattantóval és úgy gondolom, hogy abszolút megérdemelt a továbbjutásunk. Itt meg kell említeni, hogy a Szolnoknak is valószínűleg a 4 között lett volna a helye. Ha nekünk az a december január nem úgy alakul ahogy és ez a csapat előbb összeáll akkor ez a két csapat valószínű nem kerül össze, ebben szinte biztos vagyok, de ez így alakult. Nagyon nagyon örülök a továbbjutásnak, és szeretném megköszönni mindenkinek, aki ezért a csapatért dolgozik, egy tízezres városról beszélünk, tényleg erőn felül teljesítenek a klubirodán, a menedzsment, a játékosok, mindenki rengeteg energiát és munkát tesz abba bele, hogy ez a kis város csapata folyamatosan évről évre ott tudd lenni a legjobbak között. Hiába mondják, egész évben nem szólt másról a sajtó, hogy „Ez a Körmend ilyen gyenge, ez a Körmend olyan gyenge, Ezzel a Körmenddel mi lesz, hova kerülnek” A válaszom az, hogy a 4-be. Ez azt gondolom, hogy egy csattanós válasz mindenkinek és tényleg bízom benne, hogy azért különböző fórumokon, podcasteken egy-egy dicsérő szó elhangzik a játékosaim felé mert abszolút megérdemlik és azzal zárnám, hogy a mindenesünknek Gál Lászlónak, technikai vezetőnknek ma van a születésnapja és ezzel a győzelemmel szeretne az egész csapat boldog születésnapot kívánni.
 

HÜBNER Nyíregyháza BS – Budapesti Honvéd SE 84-81 (26-16, 20-19, 25-19, 13-27)

Darko Radulovic, Nyíregyháza: Gratulálok a játékosaimnak, harminc percen keresztül az eddigi egyik legjobb játékunkat nyújtottuk. Az első pillanattól kezdve mi voltunk előnyben, sokkal simábban is nyerhettünk volna. Az utolsó negyedben már huszoneggyel is vezettünk, de elveszítettük a koncentrációnkat az utolsó negyedben, míg az ellenfelünk elkezdett betalálni, így a vége izgalmassá vált. Összességében jó energiával játszottunk. Nehéz meccset nyerni ilyen helyzetben, amikor sokszor veszítesz zsinórban. Visszaszereztük a reményt, büszke vagyok a srácokra!

Baksa Szabolcs, Honvéd: Gratulálok a Nyíregyházának, az első három negyed alapján teljesen megérdemelte a győzelmet. Magunkat okolhatjuk, mivel a negyedik negyedben megmutattuk, hogy tudunk mi sokkal jobban is kosárlabdázni. Az első félidőben nagy problémánk volt a lepattanókkal, amit a másodikra rendbe tettük és kevesebbszer adtuk el a labdát, viszont a „kosárlabda istenei” pont ezekkel büntettek meg minket a végén: engedtünk egy támadólepattanót és eladtuk a labdát. Szerencsére kozmetikáztunk a különbségen, hazai pályán van esélyünk ezt túlszárnyalni, illetve van hátra még hat mérkőzés, hogy kiharcoljuk a bennmaradást.

Fotó: Bugány János/Szolnoki Olajbányász

92 hozzászólás

92
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
24 Comment threads
68 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
39 Comment authors
nezo828Garrett27Mogyi19Piros TakaróBorn2Ball Recent comment authors
Garrett27
Olvasó

Szokásos Pótkocsi nyilatkozat. Mindent megtettünk….stb. Nyilván nem csak az edző sara ha kikap a csapat, főleg ilyen kiélezett tétmeccsen. De! Amikor egyszerű nézőként azt látom, hogy Durham folyamatosan streetballozik, ráadásul igen alacsony hatásfokkal, amikor már nem először üldögél Lukács és Gavin a padon néha negyedeken keresztül, amikor centerposzton képtelenek vagyunk leszedni a támadó lepattanót, ráadásul ennyi büntetőt hagyunk ki, na az már összetettebb kérdés. Szerintem is hiba volt vele hosszabbítani, mert nem leszünk előrébb. Már a tavalyi Kecsó elleni kiesés is kínos volt, de ez a mostani méginkább elgondolkodtató. Ez a csapat képtelen a kiegyensúlyozott teljesítményre. Így pedig nem lehet… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

5-8-ig minden csapat játszik.

Mogyi19
Olvasó

Hallgassátok meg az új podcastet, Durázi Krisztofer és Keller Iván is segített a Körmend és a ZTE továbbjutását megbeszélni.
https://tripladupla.podbean.com/e/181-resz-ez-a-sport-ft-durazi-krisztofer-keller-ivan/

Milivoj
Olvasó

Szolnoki részről is szívesen meghallgattam volna valakit….

Mogyi19
Olvasó

Hidd el én is, de nem jönnek a podcastbe immár két éve

Milivoj
Olvasó

Jaja, tudom, nem neked róttam fel, az ő szégyenük

SzhelY
Olvasó

jó beszélgetés volt ,a szabályváltoztatós riport meg külőnösen nagyon elgondolkodtató az amiket mond

Rózsabimbó
Olvasó

“Egyetlen ember sem léphet kétszer ugyanabba a folyóba, mert az már nem ugyanaz a folyó, és ő már nem ugyanaz az ember”
‘Hérakleitosz’
Potonak sikerült!

WSreborn
Olvasó

Annyiban adok igazat Potonak és Bokinak, hogy mi becsülettel végigdolgoztuk a szezont, míg az Alba-Mte páros az alapszakasz felében csak faszkódott, így persze hogy több energia maradt, ott is vannak a 4ben.
Az egész szezonban nyújtott teljesítmény szempontjából a foci ligarendszere igazságosabb.
De ez kosárlabda, a playoff pedig ilyen egy meccsen elmehet egy egész év munkája, remélem most már ad nekünk vissza is valamit a sors, mert lassan 5 éve átok ül rajtunk.

Motoros
Olvasó

🤡🤣🤡😁🤡🤣
Sírjáááál🤡🤡🤡🤡mordor🤣😁😂🤣.
5 meccsetek volt, nem 1🤡🤡🤡🤡

Roundmend
Olvasó

Az alapszakasz 2. helyezettje az egész éves eredményes munkáért amit jutalmul kap a 7. helyezettel szemben a playoffban, azt úgy hívják, hogy pályaelőny, és ha egy második helyezttnek az energiája kifullad annyiban, hogy a playoffban nem tudja háromszor legyőzni hazai pályán a hetediket, akkor az a csapat nem érdemel elődöntőt

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Nem kell vergődni, mindig csak a vége számít. Fociban is az nyer aki a végén több gólt szerez még akkor is ha éppen a meccsen a másik csapat jobb volt

Born2Ball
Olvasó

Nem szeretnék kötekedni, de azzal tisztában vagy, hogy a formaidőzítés mennyit számít? Mondjuk a tegnapi meccs alapján biztosan.
Nem az alapszakaszban kell királynak lenni, hanem úgy készülni, amikor jön a playoff a csapat 110%-os legyen.
A kosárlabdában meg mindenhol ilyen rendszerben bonyolítják a bajnokságot. Ezen fennakadni hatalmas hülyeség.

Endre
Olvasó

Egyre viccesebb vagy! 🙂

WSreborn
Olvasó

Én nem azt írtam, hogy meg kell vàltoztatni, hanem hogy kibaszottul balszerencsénk volt és van folyamatosan.
Ettől még igaz az hogy Potocnik formaidőzítésben egy nagy nulla.
És szerintem a légiós ötösünk jó indulattal a középmezőnyben volt.
Egyébként nektek felesleges bármit írni olyan mint ha lóval kàrtyáznék.

Born2Ball
Olvasó

Szerintem ez nem balszerencse, sokkal inkább edzői/vezetőségi hiányosság. Minden évben majdnem ugyan az a forgatókönyv egy szezonra Szolnokon.
Ráadásul pont ez az a versenyrendszer ami lehetővé teszi, hogy ne hajtsad szét a csapatodat, tehát könnyebb. Egyáltalán nem fontos az első meccstől az utolsóig tökéletesen játszani.
Amúgy a keret papíron rendben van, talán nem olyan erős karakterek alkotják, mint régebben.

SzhelY
Olvasó

nem jól látod abban a fél évben de inkább többen kinlódás és frusztrált szar játék ment munka és eredmény nélkül

Rózsabimbó
Olvasó

….”egy meccsen elmehet egy egész év munkája”….
Akár egy dobás miatt is !!!
Chambers triplája !!

KPSVRKK
Olvasó

Potocniknak a formaidőzítés nem megy.
Az is tanulni kell.

SzhelY
Olvasó

túl fiatal sok időt kellene eltőltenie másodedzőként és tanulnia

zterulez
Olvasó

Tatu nem tudja elengedni ezt a sajtó/fórum/podcast dolgot. Szerintem a szolnokiak meg túlreagálják a kiesést. Akárhogy is történt, Potocnik a mezőny legjobb védekezését rakta össze az alapszakaszban. Támadásban nem volt kiemelkedő ez a szolnoki csapat, de a védekezés nagyon ment nekik. Ahhoz nem vagyok elég kvalifikált kosárlabda szakértő, hogy kielemezzem mint ment el ez a sorozat a Körmend ellen, de szerintem a fordulópont a 4.meccs volt. Azon nagyon szárnyaszegettnek láttam a Szolnokot. Az 5. meccsen meg egy végén elengedett 3 pontos döntött, és amikor Gavin elindult az utolsó támadásnál a gyűrű felé, már előtte éreztem ,hogy hősködni akar, és nem… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Gyerekek! A Potocnik-helyzet is olyan, mint az Albánál, amikor nemrég elzavarták az osztrákot – amit ezúton is nagyon sajnálok 🙂 – hogy egyszer vége lesz.
Nekem csak az a magas, hogy hogyan láthatja ezeket a dolgokat általában – a fizetésért tevékenykedő “szakembereknél” – jobban sok szurkoló. Márpedig ez akkor ott bebizonyosodott és ebben az esetben sem lepne meg egy hasonló változás.

nezo828
Olvasó

Zollner német állampolgár, az mondjuk igaz, hogy legnagyobb sikereit Ausztriában érte el, nyert bajnokságot és kupát is, az év edzője volt (talán a Güssing csapatával). Ezzel az “ajánlólevéllel” érkezett Magyarországra. Azzal maximálisan egyetértek, hogy “sajnos” az Albának és korábban a Körmendnek is nagyon jót tett a távozása!

Freebulletz
Olvasó

Tatu nyilatkozata kurva szánalmas. Esetleg ha megnyerik a bajnokságot talán…de ilyet nyilatkozni, hogy a fagyi visszanyalt XDDDDD mi ez? Általános iskola? LOL. Ez a tipikus magas lóról lehet nagyot esni esete..meglátjuk. Ilyenkor kéne arcot alapállapotba rakni, és hogy egy dagadt disznót idézzek: most kell szerénynek lenni, mert van mire.

SzhelY
Olvasó

már nem fog nagyot esnimert bizonyitott

Rámen11-12
Olvasó

Poór Péter továbbra is Potocsnyikban látja a szolnoki kosárlabdázás jövőjét!
Két évig még szerződése van nálatok.
Kitartást!

Kirilenko
Olvasó

Gasper Körmenden is munkamániás volt, csak sajnos a játékosok itták meg a levét.
Míg más csapatok pihentek, regenerálódtak a meccsek után, ő kőkemény edzéseket tartott, orrvérzésig, hányásig…
Agyon terhelte a játékosokat, sokszor csinált mini ” alapozást “, panaszkodtak is rá.
El tudom képzelni, hogy Szolnokon is ezt csinálta. Az erőnlét természetesen fontos, de a fáradt játékosoknál ez a támadásokban jön ki, nem tudnak koncentrálni úgy, ahogy kellene.
Saját véleményem ez. Meccselni viszonylag jól tud, de vannak ott is hibák.

Bobby666
Olvasó

Pongó is miatta lett ilyen zombi, noha egy nagyon jó gyerek…

JR.Benitez
Olvasó

Tudom kapok érte, de ha már Tatu mindenkinek megköszönte, illett volna a szurkolókat külön kiemelnie. Tettek érte azért ők is nem keveset, írom ezt Falcosként. Szolnok meg ismét eljátszotta amit tavaly. Playoff indul, lufi kipukkad. Egyszerű mindent az edzőre fogni, annál azért gondolom bonyolultabb a helyzet. Szolnokiaktól kérdezem, Pallai Tomival minden rendben lesz? Szurkolok neki, mert a kevés magyar tehetségek egyike, akiben van alázat és normális gondolkodás. Körmendre gratulálok még1szer!

Piros Takaró
Olvasó

Tatu személyesen köszönte meg a meccs után a szurkolóknak, hogy elutaztak.

makelovenotwar69
Olvasó

Tárgyilagosan:
Az Olaj alapszakasz végi 2. helye kicsit elfeledtette, hogy
– voltak szezon közben is kínos vereségek,
– a riválisok botladozása, edző buktája, rossz szériája miatt végzett a Szolnok ilyen előkelő helyen.
Bravúros győzelem nemigen volt, és Pallait kivéve komolyabb sérüléshullám sem sújtotta a csapatot. Aki most a 4-be jutott, azzal volt is problémája a Szolnoknak az alapszakaszban, kivéve talán pont a Körmendet.
Szóval szerintem – bármennyire is fáj, kedves szolnokiak – nem az a meglepő, hogy nem jutott 4-be a csapatotok, hanem hogy a mutatott teljesítménnyel a klub vezetősége elégedett volt – legalábbis kifelé nem lehetett olvasni ezzel ellentétes megnyilvánulást.

fanaticfantastic
Olvasó

Igazad is van és nem is. Pallai kiesett,pedig meghatározó szerepet szántunk neki is. Gavin rengeteg ideig volt sérült. A pótlása félsiker sem volt. Lukács hosszú ideig szintén nem volt. A pótlása nem ment. A Körmendet oda-vissza vertük, (egyszer pld. 50 pont különbséggel.) Az Alba és a Falco ellen 1-1 volt. Zete ellen is. Hullámzó volt a teljesítményünk. Ez a baj. Nem volt meggyőző,tartósan.

WSreborn
Olvasó

Igen ez szóról szóra igaz

nazol
Olvasó

Én nem értem miért kell egymásnak esni?! Ez van, továbbment az MTE. De gyerekek… azért nem nyerték meg a bajnokságot. Igen, minket kibasztak. Na és? Tavaly meg a Kecsó. Tessék megverni az Albát, utána meg a Falcot/ZTEt. Aztán lehet jönni mellet döngetni. De addig ennek mi értelme van?! Mondjuk akkor se sok, de legalább van mire. Vagy egy Körmendnek már az földöntúli boldogság ha tovább megy a 4be?! Én nem hinném. Aztán meg lehet sírni, amikor Perl Zoli levágja a hálót… vagy mindenki mosolyogni fog, hogy oké, de az Olajt kibasztuk?! Szóval nyugalom. Gratulálunk, jobbak voltatok fejben, erőben, mentalitásban! Nekünk… Olvass tovább »

fanaticfantastic
Olvasó

Szépen összefoglaltad!

Sajka
Olvasó

“Vagy egy Körmendnek már az földöntúli boldogság ha tovább megy a 4be?”

Szerintem most igen. Eléggé nyögvenyelős évük volt. Edzőt váltottak, egy addig az NB I-ben nullkilométeres fiatal edző kapta a csapatot a heves ciprusi után. Aztán három légiós cseréje, a kupában kimaradás a nyolcból, nagy vereségek (épp a Szolnok elleni 50 pontos) És bizony hajszál híján volt, hogy most nem a play out-ban tolják teszem azt a Nyír1 ellen.
A négy közé jutás ezért szerintem egy álom most ilyen nehéz idény végén.

Bobby666
Olvasó

nazol: igaz! Így kell ezt!

Jon
Olvasó

Igaz, hogy a bajnoki címért megy a dolog elsődlegesen, de szerintem nem mindegy, hogy ezüstérem, vagy első körös kiesés.

SavariaRules
Olvasó

Ennyit a balkáni cigányokról, moslék keleti horda.
HAJRÁ VAS!!!

Knézy Ernő
Olvasó

Nagyon feszült vagy…

fanaticfantastic
Olvasó

Éppen most nyilatkoztattad ki a szinted! Szedj Xanaxot!

Marillion
Olvasó

Ezért kár volt ide be regisztrálni…

Pojaca
Olvasó

Mindenki, csak te nem Gasper! Te vagy a leggyengébb láncszem! Out

Knézy Ernő
Olvasó

Remélem a következő hazai meccsekre ingyenes lesz a belépés…

olajos001
Olvasó

Az a baj, hogy meccs előtt eldönti, kit mikor cserél le vagy be. Kinek mennyit kell játszani. És mindez független attól, hogy ki milyen szar napot fog ki. Lásd tegnap Rudner, Pongó “túljátszatása”, illetve Gavin, Lukács “aluljátszatása”. Ez óriási hiba volt tegnap! (is)

WSreborn
Olvasó

Zongorázni lehetett a cseréit, október óta semmit nem változtatott a cserélési szisztémán.
És ami még nagyobb baj volt, hogy nem volt különbség az alapszakaszbeli és a rájátszásbeli rotáció közt. Ez utóbbi óriási hiba

Rózsabimbó
Olvasó

Kocsis, mekkora GEIL szöveget nyomtál le!
‘Gratulálok’!
Mindenesetre gratulálok a kis pöcs irányítótoknak, hogy megmentett az uccsó hárompontosával bennünket, az Albától várhatóan elszenvedő, három kínos vereségtől!
Hajrá Olaj!

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Szerintem ez kínosabb🤣

piros-fekete
Olvasó

A fusztráció elhatalmasodott rajtad. Köszönjük a biztató szavakat, de a kis “pöcs” irányítónk mit tett, hogy ennyire le nézed azon kívül, hogy kidobott titeket nyaralni?
Szerintem nektek már ez a 3-2 is kínos volt. Nekünk a 3-0 se lett volna szégyen az alapszakasz második helyezettől.😉

Endre
Olvasó

“Mindenki másnál jobban megérdemeltük volna, hogy az elődöntőben játszunk.”

/Csetnyik/

WSreborn
Olvasó

Gondolom Suboticra célzol, ne zavarjon, hogy montenegrói…..

Endre
Olvasó

Nem zavar. 😀

WSreborn
Olvasó

Eléggé hézagos lehet a történelem tudásod…

fanaticfantastic
Olvasó

Mint az általános műveltsége is…

Endre
Olvasó

Mindenesetre egy paraszt!

fanaticfantastic
Olvasó

Akkor neked jól ki kellene vele jönnöd…

Endre
Olvasó

Főleg ha engem is telibe csulázott volna ugye?

fanaticfantastic
Olvasó

Válaszolni akart a vénembereteknek,aki teleköpködte a pályát..

Endre
Olvasó

Persze, utána meg neki akart menni mindenkinek, na meg meccs után is. Ez valahogy elkerülte az elvakult Szolnokiak figyelmét.

YoWassupFam
Olvasó

Hát nem éppen szerencse faktor volt ez a meccs. Kínos erre hivatkozni. Rendet kéne tartani a fejekben és nem csak nevekként és statisztikaként tekinteni rájuk. Ez lehet vmi manager játékban mükszik de ez a real life. Vegyük Okornt,Ivkot. Egyik se tud technikailag bármi egetrengetőt de egy dolgot tudnak: csapatot csinálni és megérteni a játékosokat ill megértetni velük saját magukat. Tudnak rendet tartani, hogy amikor folyamat pofáznak a játékosok a pályán és full elképzelés mentes és letargikus játék megy akkor rendet tud tenni az emberek fejében mert nekik nem csak nevek és statisztikák a srácok hanem EMBEREK. Ez a nem mindegy.… Olvass tovább »

moldi56
Olvasó

Biztos ez? Mármint a 2 év szerződés?

Milivoj
Olvasó

Biztos, ráadásul fix pénzért, nincs célprémium sem, mint eddig volt…, “ez a sport”…, ennyivel el van intézve, nyaral egy jó nagyot, aztán majd elkezdi keresgélni a jövő évi légiósokat…, aztán lehet, hogy legközelebb már a playoutban leszünk vele
Csak arra lennék kíváncsi, hogy miért kellett már idei szereplés értékelése előtt kapkodni az aláírással!?

Jon
Olvasó

Ettől azért szerintem ne tarts! Az biztos, hogy vele nem lesztek bajnokok (hacsak nem lenne egy 5x-ös szorzó igazolásra, ahol a játékosok simán kijavítják a hibáit), de arra standard képes, hogy egy elég jó keretet bevigyen a rájátszásba jó alapszakasszal, csak aztán ott meg a kerethez képest nem méltó módon fejezi be a szezont a csapattal.

Milivoj
Olvasó

Ezt a keretet Szasza is simán bevitte volna a rájátszásba…, egyébként már az alapszakaszban sem tudtunk “bravúrt” csinálni, a kötelezőket hoztuk, de azért egy oroszlányi cumi, vagy vereség itthon a Kecsótól, azért becsúszott, a playoffban aztán ugyanúgy, mint tavaly, hoztuk a bravúrt, csak éppen negatív értelemben…, és ez a legfőbb probléma Potocnikkal, hogy amikor “élet-halál” meccs van, azt MINDIG elbukjuk…, azért valljuk be, hogy a kupában már a Zete ellen is rezgett a léc, aztán betli a Sopron ellen és az egyetlen kupagyőzelem is a harmatos Szeged ellen jött össze, nem Falco, Alba, Körmend volt az ellenfél

Bobby666
Olvasó

YoWassupFam! Tökéletesen egyetértek azzal amit írsz! Hibátlan.

gondnok
Olvasó

Pótkocsinak véleményem szerint lőttek.Sajnálom,mert az alapszakaszban mindig jó csapatot rak össze,de a rájátszásra valahogy elfogynak.

Namár
Olvasó

Kocsis Tamás rendkívül unszimpatikus és nagyképű dumát tolt. Visszanyalt a fagyi? Ez aztán a “korrekt” kijelentés..
Csattanós válasz utólag. Nagyon nem tartom intelligensnek, a történések után nagyképűsködik a sokkal korábban megtörtént észrevételekre. Miért nem 4 hónappal ezelőtt mondta, hogy 4-ben lesznek? Akkor mindenki emelné a kalapját. De így….
Ez a körmendi légkör valahogy bevonzza az odavalókat.. vagy csak ráragad mindenkire.

moldi56
Olvasó

Na majd most meg lehet mutatni.Amikor komoly védekezést kapnak,mert nálunk ez sajnos nem működött.Mindenki ismeri Feput és mégsem védekeztek rajta normálisan.Amikor a Körmend hozta fel a labdát,tudatosan valamelyik sarok irányába helyezkedett bántóan egyedül.Ezt csak ő ronthatta volna el,de most nem tette meg ezt a szivességet.A 3 amerikai is azt csinált amit akart.

Motoros
Olvasó

Oké tata, vérnyomás mennyi?
🤣😁😂😁

CSAK AZ MTE
Olvasó

Nagyon fáj?

YoWassupFam
Olvasó

Nem osztom a kommentet de igen amúgy fáj. Fáj, hogy megint ott vagyunk ahol a part szakad közben teljesen máshol kéne tartanunk ebben a pillanatban. Ne haragudjatok de papíron ennek 3-1nek kellett volna lennie. Papíron ami a realitásokat tükrözi És Amit már megint nem sikerült hozni…

Endre
Olvasó

Ez a sport nem mindig a papìrforma érvenyesül. Realitás? Ez a Szolnok nem érdemelte meg a 4 közé jutást. Oké az MTE sem kiemelkedő, de ti ezekkel a középszerű légiòsokkal plusz a magyar mag (Pongò, Révész, Lukács) őszintén mit akartok?

Motoros
Olvasó

Namár Te szamár🐐🐐🐐🐐
🤡🤣🤡😂🤡😁

moldi56
Olvasó

Takarodj már a p.csába te szarházi!Most élvezel te ganéj?

Motoros
Olvasó

🎚️💊

Bobby666
Olvasó

Robogós! A normális embereknek nem jó ha utálják.. Pláne ha a sajátjai is.. Neked miért jó ez? Remélem neked se jó így. Ne csináld már, biztos nem vagy ilyen szar arc a valóságban. Hajrá az összes piros-feketének!

fanaticfantastic
Olvasó

Arc nélkül jön ki az igazi énje,mindenkinek. Amikor következmények nélkül mondhat,írhat bármit. Tehát nem hinném,hogy ő egy jó ember. Normális embernek nem jó ha utálják. Így igaz! Abban az esetben amikor arccal kell kiállni. Viszont itt nincs következménye. Egy elképzelt képet utál mindenki. A valós életben lehet,hogy egy mézes-mázos bólogató János a mi kis delikvensünk. Itt szabadul ki a megfelelési kényszerből. Itt mer nagy lenni. (magát is átveri)… Amit itt leírtam,passzol Párnára ,Mendezre,stb…stb… Mindegy ,hogy melyik csapat szurkolója. Másodlagos.

Marillion
Olvasó

A lényeg hajszálpontosan ősszefoglalva…Ennyí!

Motoros
Olvasó

Örülök h fáj😁🤡🤣🤡

Bobby666
Olvasó

Normális embereknek nem fáj ha te szereted megutáltatni magad csak furcsa….Beszélgess sokat a normális körmendiekkel, hogy ők akarnak-e téged így? Bár én még bízok benned, hogy neked se jó ez így csak valamiért azt hiszed, hogy ez a menő… Peace!

SzhelY
Olvasó

egyáltalán nem itt mindenki már playoutot kiáltott és négy lett belőle szerintem grat jár és nem fikázás,ő rántotta ősze a bandát grat

nick19
Olvasó

Saját magaddal is folyamatos ellentmondásban vagy. Pontosan azért nem mondta 4 hónappal ezelőtt, hogy a 4-ben lesz a csapat, mert az lett volna a nagyképű duma.

Előbb a teljesítmény, és csak utána minden más! Így a helyes!

Namár
Olvasó

Nick te nagyon nem vágod ezt a logikát. Pont az lenne a lényege hogy ha hamarabb mondja hogy 4 között lesznek..akkor lesznek olyanok akik ugatnak de azoknak most jogosan söpörne a sźőnyeg alá, de így utólag mondani, hogy ő mit gondolt x hónapja az már eléggé szánalmas…

Suns
Olvasó

Szerintem is méltatlan egy bajnoki elődöntős csapat edzőjétől ez a fagyis duma. Akkor lenne jogos, ha a szolnokiak arcoskodtak volna az 50+ győzelmük után, de én ilyenre nem emlékszem.
Ettől függetlenül gratulálok a Körmendnek a továbbjutáshoz, valahogy így kell küzdeni.

WSreborn
Olvasó

Főleg úgy hogy egy rossz szóval sem bántotta őket senki Szolnokról az 51 pontos után

97MTE00
Olvasó

Jaj Potocnik, jaj,jaj.

Ez nem szerencse, MI KÜZDÖTTÜNK, AKARTUNK, ti meg dumáltatok.

moldi56
Olvasó

Amikor nálatok volt edző,valamiért gyorsan el lett küldve.Most már tudjuk miért.

Motoros
Olvasó

TATU for President❤️🖤.
Amikor Pistaaaa rád adta a kabátot👔még kicsit bő volt, de belenőttél❤️🖤

Tényleg, hol vannak a Pistát ekéző🤡ok?!
MTE!

Marillion
Olvasó

A legnagyobb bohóc az itt te vagy a mindenkit lenézö aljas stilusoddal! A Szolnokiak baràtaitok öket példàul miért basztatod?

Jon
Olvasó

“A legnagyobb…”
Nagyon gáz az egész, úgy ahogy van. Tragikomédia ez az erőltetett, túltolt örömködés egy 4-be jutás után, ahogy a – szerintük – barátaikkal szembeni meccs közbeni összetűzés és utána az aljas kommentek is.
Bár nem szeretném hogy az Alba döntőbe jusson, de ezt valószínűleg sima 3-0-lal fogja megtenni, akkor majd pisloghatnak és presidentezhetnek…

moldi56
Olvasó

Potocnik a tények makacs dolgok.Ez a 3.évünk amikor az egy szem kupasiker (ami nem sokat ért)és az összes többi betli.A bajnoki döntőn amikor a Falco nyert ez még megmagyarázható volt,de hogy a 7.helyről kétszer is kiejtsenek bennünket ez már önmagában is szégyen.Az egészben az a borzasztó hogy mindhárom esetben nüanszok döntöttek és mindig az ellenfelek voltak jobbak.Szerintem el kellene ezeken gondolkodni és levonni a következtetéseket.Mi szolnokiak nem vagyunk ilyenekhez hozzászokva.CSAK AZ OLAJ!

Namár
Olvasó

Már ne haragudj, de szerintem rendben van, hogy nincs minden kőbe vésve, nem mindig a papírforma dönt és nem mindig a Szolnok a király.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés