Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gasper Potocnik: még messze a sorozat vége, ez csak az első meccs volt

Edzői nyilatkozatok szerdáról.:

:

Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely – Naturtex-SZTE-Szedeák 105-86 (25-29, 31-16, 31-25, 18-16)

Milos Konakov, Falco: Gratulálok a játékosaimnak, mert nagyon jól játszottak. Véleményem szerint a negyeddöntők első mérkőzése mindig nehezebb. Nyomás van a csapaton, még szokni kell a playoff hangulatát, de nagyon jól alkalmazkodtunk ehhez a légkörhöz. Nagy ritmusban játszottunk, mégis sikerült alacsonyan tartani az eladott labdák számát és a végére kinyílt az olló is. Gratulálok a fiúknak, de vannak csiszolni valóink. A következő mérkőzés 0-0-ról indul.

Simándi Árpád, Szeged: A képlet igazából egyszerű. Szombathelyen szereztünk 86 pontot, ami nagyon jónak mondható, de 105 kapott ponttal nem lehet mérkőzést nyerni. Ezen kell változtatnunk, mert különben nem lesz esélyünk a párharcban.

Szolnoki Olajbányász – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 75-86 (22-29, 15-20, 18-18, 20-19)

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Ez már a rájátszás és mi nem voltunk azon a szinten sem fizikalitásban, sem összpontosításban, hogy legyőzzük a Kecskemétet. Jobbak voltak, minden tekintetben. Még messze a sorozat vége, ez csak az első meccs volt. Sajnos vannak gondjaink a sérülésekkel és ma sem voltunk szerencsések. Remélem, Máté hamar rendbe jön. Nekünk fel kell készülni a következő meccsre tudásunk legjava szerint. Fizikailag és fejben is, mert enélkül nem megy a rájátszás.

Forray Gábor, Kecskemét: Boldog vagyok és büszke a játékosaimra. Amit megbeszéltünk, azt végrehajtották. Óriási fegyelemmel és koncentrációval, sok energiával játszottunk. A mérkőzés kulcsa a védekezés volt, különösen az első félidőben, hiszen harminchét ponton tartottuk a Szolnokot hazai pályán. Emellett extrán dobtunk. Ott kialakult egy olyan különbség, amit végig meg tudtunk tartani. Amikor feljött a Szolnok, akkor a kritikus pillanatokban mindig volt valaki nálunk, aki előlépett és tiszta helyzeteket tudott teremteni. A különbség teljesen lényegtelen, de azt gondolom, ma este a mutatott különbséggel is megérdemelten nyertünk. Nagy dolog, lehet, de ennyi, ez csak egy-null, semmi több. Biztos vagyok benne, hogy szombaton az Olaj – mert van olyan jó csapat, hogy nem lehet leírni – egy nagyon kemény meccset hoz Kecskemétre. Mindkét csapat megérdemli, hogy teltház előtt játszunk! Remélem, sok szolnoki szurkoló is átjön majd, és hogy nyerni tudunk otthon.

Egis Körmend – MVM-OSE Lions 74-90 (17-16, 14-29, 23-21, 20-24)

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól, ők biztosan nem ezt a teljesítményt érdemelték. A playoff első meccsen játszottunk a szezonban talán a legrosszabbul, ez elfogadhatatlan. Hiába próbáltunk váltani a védekezésben, egyszerűen néhány alapemberünk belealudt a meccsbe. Szombaton mindenképpen nyernünk kell!

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lions: Nagyon komoly hangulat volt, Körmenden mindig nehéz játszani, de ezért jöttünk, hiszen tudtuk, hogy idegenben mindenképp kell egy győzelem ahhoz, hogy továbbjussunk. Ha otthon is győzni tudunk, akkor mondhatjuk azt, hogy a mai győzelem sokat ért, ehhez a továbbiakban is jól kell játszanunk. Gratulálok a csapatomnak, amely bebizonyította, hogy itt a helye a playoffban.

Sopron KC – Alba Fehérvár 90-91 (18-25, 21-15, 15-23, 24-15, 12-13) – hosszabbítás után

Kosztasz Flevarakisz, Sopron: Jó mérkőzés volt, amelyet bárki megnyerhetett volna. Ha lett volna még egy nagy dobásunk, egy extra büntetőnk, vagy eggyel kevesebbet hibázunk védekezésben, más lett volna a végeredmény. Két célunk volt erre a találkozóra, az egyik az volt, hogy jobban figyeljünk a labdára, és mégis sok pontot ajándékoztunk nekik eladott labdákból és gyorsindításokból. A második a lepattanózás, amelyben szintén alulmaradtunk, így pedig természetesen sokkal kevesebb esélyünk volt a győzelemre. Mostantól a következő összecsapásra készülünk. Már legutóbb is mondtam, hogy nem tudom, mennyire fontos a hazai pálya előnye, hiszen az Alba másodszor nyert itt, és mi is nyertünk az ő pályájukon. Ezért mondom azt, hogy a hazai pálya számít, de nem minden. Idegenben sokkal jobban kell teljesítenünk abban a két szegmensben, amelyeket korábban említettem, és a kis dolgokban is javulnunk kell, mint például büntetőzésben.

Matthias Zollner, Alba Fehérvár: Gratulálok a srácoknak! Büszke vagyok arra, ahogyan ma küzdöttünk. Kemény mérkőzés volt, és az döntött, hogy ki akarja jobban a győzelmet. Gratulálok a Sopronnak is, mert kitették a szívüket a pályára. Myers hárompontosa egy őrült dobás volt, úgy esett be, hogy jól védekeztünk közben. A ráadásban sem adtuk fel, visszajöttünk a meccsbe, és behúztuk a győzelmet. A rájátszás nem sprint, hanem maraton, az első nyolc kilométert lefutottuk, de hátravan még harmincnégy, és a következő mérkőzés nehezebb lesz.

16 hozzászólás

16
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
RózsabimbóFalcomarcilalusCsakÉnwiley Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Potocnik: “Még messze a sorozat vége….”
Csak nehogy néhány nap múlva véget érjen számunkra a ‘sorozat’. Nagyon közel van május 24.

stewie
Olvasó

A Körmend tábor megszakítja a barátságát az OSE-vel!
https://fb.watch/d6iWDlDULt/

Lebronz dzsemsz
Olvasó

?? istenem, micsoda egy dilettans banda! Felnott emberek munkajuknak hiszik a szurkolast? halo nem az lenne a dolog, hogy kimentek oszt jol erzitek magatokat, amikor meg szar a csapat, akkor meg rosszul??

wiley
Olvasó

Ezek már pistai “magasságok”. ?‍♂️
Szánalmas…

CsakÉn
Olvasó

Ha esetleg szurkoltatok volna és nem egymást ütitek talán nyertetek volna.

CsakÉn
Olvasó

És ha nyertetek vola akkor semmi gond nem lenne??? ????

lalus
Olvasó

Kiscsoportos óvodások. Az egész ország utálni fog titeket.

Falcomarci
Olvasó

Az mtesz tábor,vagy inkább nevezzük őket , disznó pàsztoroknak,megsèrtődtek,mert egyel kevesebb tábort tudnak szopkodni!
Hülye kis csicska banda ?????

Gábor
Olvasó

Ha sem fizikálisan, sem fejben nem volt ott az Olaj csapata, akkor mit csinált az edző? Nem az ő felelőssége ez…?

fekete_lista
Olvasó

Csomó sérüléssel játszották végig a meccseket az elmúlt időszakban. Valószínűleg edzeni se tudtak normálisan, ja igen oldja meg az edző 🙂
A Körmendet megverték a fél ifi csapattal. De persze, az edző a fa… Körmend gyenge, blablabla
Nélküle az elmúlt két évben mi lett volna?!
Ekkora szakértőt te jó isten… most oszt jól megmondtad és kaptál is like-okat. Brávó!

Gábor
Olvasó

Ne bravózzál okoska! Nyald a seggét akkor, a te dolgod! De ne okoskodj faszságon! Ha az edző azt nyilatkozza a csapatáról hogy sem fizikálisan sem fejben nem voltunk ott a mérkőzésen (rájátszás otthon!!!!) akkor nehogy már ne lehessen felháborodni!!! Kinek a felelőssége ha nem az övé???? Ezért fizetik! Aki pályára lép az nem sérült! Máshol is vannak betegek, sérültek!

Huanita
Olvasó

Ha egy picit értenél hozzá tudnád, hogy a mentális, fizikális felkészítés az edzői stáb feladata, te szakértők gyöngye.. ??

Lajos
Olvasó

Ezt most jól megmondtad te nagy szakértő… Szerinted kinek kéne felkészíteni a rájátszásra a csapatot nem az edzőnek??? Segítek egy kicsit DE! Ez az ő felelőssége nem a takarítóké…

fekete_lista
Olvasó

Az igazi szurkoló biztatja a csapatot, beleértve az edzői stábot is.

SopronKCfan
Olvasó

Szimpatikus nyilatkozat Zollnertől is!

Vulcano
Olvasó

Szép volt Milos!?⚫?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés