Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Gasper Potocnik marad Sopronban

Pojbics Szabolcs ügyvezető jelentette be.:

:

Pojbics Szabolcs, a Sopron KC ügyvezetője bejelentette a csapat honlapján, hogy a szakmai stáb – így Gasper Potocnik is – marad a következő szezonban is a csapatnál. Emellett az is kiderült, hogy Meszlényi Róbert, Csendes Péter, Keller Bendegúz és Kovács Áron is Sopronban folytatja, ahogy a csapatkapitány Molnár Márton is.

– Térjünk át a közeljövőre. Amit már tudunk: Molnár Marci marad…

– “És a szakmai stáb is, valamint a két saját nevelésű fiatalunk is, Csendes Péter és Meszlényi Robi. Bár a következő évadtól nem lesz fiatalszabály, alapvetően továbbra is a fiatalítás útján próbálunk haladni, különös tekintettel a saját nevelésű játékosainkra. Felkerül a felnőtt kerethez az elmúlt évadban egy NB I-es meccsen játszó, és azon kifejezetten jó benyomást keltő Flasár Zalán, valamint Keller Bendegúz és Kovács Áron. Lesz még több saját nevelésű fiatal, akik időnként részt vesznek majd az első csapat edzésén. Sitku Marcinak köszönjük, amit az elmúlt években a csapatért tett, ő távozik – neki sok siker kívánunk pályafutása folytatásához. Lényegében a helyére érkezik négyes posztra az utóbbi években Kecskeméten jelentős élvonalbeli tapasztalatot szerző Kucsera Dániel. Amint további változások lesznek, természetesen azonnal tájékoztatjuk a szurkolókat.” – nyilatkozta Pojbics.

 

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Born2BallNixi13Rózsabimbó Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Sitku Marci hazamegy Nyíregyházára?

Nixi13
Olvasó

Sitku Marci nem haza megy hanem ha minden igaz ZTE!!! Arra leszek kíváncsi Sopron mikor jelenti be hogy Takàcsot leigazoltàk az MTE-ből…

Born2Ball
Olvasó

Na mondjuk, ha szereztek egy Takácsot Sitku helyett, akkor brutál nagyot szakított a Sopron.
Takácsot, ha Körmenden képesek lettek volna fizikálisan kimaxolni, akkor most az nb/1 egyik legjobb mezőnyjátékosa lehetne.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés