Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gasper Potocnik hosszabbított a Szolnokkal

“Irányításával az Olajbányász eredményesen szerepel a bajnokságban.”:

:

Jövőre is Gasper Potocnik irányítja a Szolnoki Olajbányász csapatát. A klub menedzsmentje és a szlovén szakember – aki  az Olajbányász csapatát alapszakasz győzelemig vezette – a közös munka folyattatása mellett döntött – írja az olajofficial.hu.

– Másfél évvel ezelőtt, az első találkozásunk alkalmával Gasper személyében a kosárlabda mellett elhivatott, szakmailag kiemelkedő tudású edzőt ismertem meg – mondta az oldalnak Csősz Tamás klubvezető. – Azóta az elvégzett munkájával napról napra bizonyítja a csapat, a játékosok, a klub, a szurkolóink és a város melletti elkötelezettségét. Irányításával az Olajbányász eredményesen szerepel a bajnokságban. Ezért az elmúlt napokban kezdeményeztük a szerződése meghosszabbítását. Gasper harmadik szezonját kezdheti el klubunknál jövőre, személyében garanciát látunk az idei eredményes munka folytatásához – mondta Csősz Tamás klubvezető.

Fotó: Szolnoki Olajbányász Facebook

18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
atibácsiMivanmivanszolnokbasketHeindrichNanate Recent comment authors
atibácsi
Olvasó

Ha az anyagi lehetőségek nem találkoznak a szakmaisággal, akkor meg ette a fene az egészet! Most úgy érzem, a szakmaiság teljesen rendben van Szolnokon. A kémia is lényeges, azt is jónak érzem most minden szegmensben. A hierarchikus felépítésnek is hagyománya van nálunk, az is rendben. Amíg a magyar srácok jól egészítenek ki, nem vállalják túl magukat, mindenkinek tisztázott a szerepe, addig nyugodtak lehetünk. Igen, ezen a téren kétségtelenül sebezhetőek vagyunk egy Falco- hoz képest, lehetnek még problémáink! A szezon eleji várakozásokhoz képest mindenképp elégedettek lehetünk!

Mivanmivan
Olvasó

Ez egy jó hír, mert így nyugodt körülmények között készülhet a csapat, és ha már most van edző, akkor talán a játékosokkal is el lehet kezdeni egyezkedni (Subotic, Badzim).
Warnert semmi pénzért nem tartanám meg, ő a fék a csapatban… Juhost se, mert ő csak a pénzt viszi… Nem kórház vagyunk, hanem kosárcsapat.
Magyart kellene még igazolni. Ami tudom, piszok nehéz.

Nanate
Olvasó

Egyet èrtek!

Heindrich
Olvasó

Teljesen pozitív hogy az alapszakasz vége előtt meg tudtak egyezni. Nyugodt légkört teremt a csapat háza táján. Ha továbbra is délszláv kosarasok jönnek légiósnak, nagy baj nem lehet. Hajrá Olaj!!!

Nanate
Olvasó

Légiós vagy így, vagy úgy, de lesz! A Magyar maggal kellenne szerintem valamit kezdeni, mert az nem elég ide! A ” fiatalok”, már nem fiatalok, ès nem látom, hogy javulnának! Bár lehet, hogy nincs igazam, mivel alapszakasz elsők lettünk! 🙂

Zsarkov
Olvasó

Nincs olyan magyar, aki erősítést jelentene és reálisan idehozható…, vagy te kire gondolsz?
Perl, Váradi nem jönne;
Benke, Keller ne is jöjjön;
Eilingsfeld otthon van Pakson;
Tóth Á. most hosszabbított;
Mócsán szerződése van;
más meg nincs…, esetleg a kis Pongó

szolnokbasket
Olvasó

Molnár Marci, Golomán, Rosco

Zsarkov
Olvasó

Mondjuk Molnárt elcserélném Juhosra, a másik kettő ár-érték arányban drága lenne, mivel a palánk alatt minőségben megvagyunk, én is azt mondom, hozzunk még két “Badzimot” és rendben leszünk

Zsarkov
Olvasó

A siker záloga jövőre is Szolnokon. Caki biztos, Subotic valószínűleg marad, Badzimra kicsi az esély, fiatal, ambíciózus, nagy karrier van előtte…, két új légiós kell és jövőre is megleszünk

nazol
Olvasó

Örülök. Reméljük szintén: Cakarun, Subotic is “követi”. Badzim nálam még billeg.

Rolex
Olvasó

Caki 2évet írt alá.
Badzi meg remélem csak nálad billeg…

Leklibajsza
Olvasó

És mi a helyzet Gibi, Warni, Subi, Rudi,Juhi, Zsiri, Taiwi, Kovi illetve Palli-val?

Nanate
Olvasó

Ők hozzátok mennek! 🙂

milanka487
Olvasó

Mindenkinek meglehet a véleménye, de ezzel a Badzim résszel nem igazán értek egyet!
Nálam Badzim lenne a legfontosabb hogy maradjon!

nazol
Olvasó

Sejtettem, hogy ezzel nem leszek nagyon népszerű, de egyelőre ez a véleményem. Még a Falco meccs ellenére is, ahol gyakorlatilag ő hozta vissza a csapatot. De hagyom magam meggyőzni! 😀

Nanate
Olvasó

Áhhh! Palánk alá nehezebb embert találni! Olyat aki jó is! De persze ő is maradjon! Én inkább a magyar magunk miatt aggódok!

Milo
Olvasó

Suboticcal szerintem tudunk hosszabbítani, Badzimra maximum akkor lesz esélyünk, ha bajnokságot nyerünk és BL lesz jövőre. Más esetben valószínűleg visszamegy ABA ligázni és valljuk be, sajnos igaza van? Warnerrel viszont egyértelmű, hogy nem szabad hosszabbítani. Szép statokat csinál, de vannak nála jobbak a piacon. Egy okosabb irányító kellene jövőre. Trotterben és Perryben nem feltétlen a jatéktudás volt több, hanem a kosár IQ, illetve pontosan tudták mikor kell lassítani, vagy gyorsítani a játékot. Legtöbbször jó döntést hoztak végjátékban, na ez az amiben nagyon gyenge Warner.

Pbask
Olvasó

Badzimot nem csak abban kell mérni,hogy nagyszerű tripla gyáros ha elkapja a fonalat.
Szerintem a bajnokságból kiemelkedően védekezik, olyan 3&d wing játékos, aki a legjobb az egész ligában szvsz.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés