Connect with us

Bajnokság

Gasper Potocnik: Ez nem elfogadható tőlünk!

Szekulovics szerint nem volt egyszerű mentálisan felkészülni a Kaposvár elleni meccsre. Edzői nyilatkozatok.:

:

A tegnapi játéknapon volt nagy meglepetés, kiélezett, egylabdás meccs és egy sima papírforma győzelem is. Így értékelték a vezetőedzők a látottakat:

Atomerőmű SE – Egis Körmend 77-74 (17-11, 16-22,23-16, 21-25)

Braniszlav Dzunics, Paks: Az elején nagyon pontosan játszottunk, a jó védekezés jó támadással párosult, aztán ritmust vesztettünk, a kinti dobásaink nem mentek be, ez pedig okozott egy frusztrációt. A végjátékot nagy akarattal és jó védekezéssel meg tudtuk nyerni, gratulálok a Körmendnek, aki ugyanúgy megérdemelte volna a győzelmet. Pontosan dobtak a kritikus pillanatokban a második félidőben.

Ziga Mravljak, Körmend: Kemény mérkőzés volt, ahogyan arra számítottunk, a Paks nagyon veszélyes hazai pályán. Kezünkben volt a mérkőzés, talán az utolsó támadást kellett volna jobban megoldani, ez az én felelősségem, jobban kellett volna reagálni, kis pihenő jön most, a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk.


Szolnoki Olajbányász – Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét 73-76(17-20, 16-12, 17-23, 23-21)

Gasper Potocnik, Szolnok: Gratulálok a Kecskemétnek, megérdemelten nyertek! Egyszerűen jobban felkészültek erre a mérkőzésre, mint mi. Ha mi magunk nem állunk készen, akkor is ez történik, ha az ellenfelünk egy meghatározó játékosa nélkül lép pályára. Volt erről szó a mérkőzés előtt, hogy a Kecskemét ebben a helyzetben nagyon veszélyes lehet. Elég tapasztaltak a játékosai, hogy tudják, miként kell kezelni egy ilyen szituációt. Ez nem elfogadható tőlünk! Saját magunkat vertük meg, nagyon hasonlóan, mint Zalaegerszegen.

Váradi Kornél, Kecskemét: Gratulálok a csapatomnak a győzelemhez, köszönöm, amit ma a pályán véghez vittek! Teljesen egyetértek Krisztiánnal, hogy hatalmas szívvel és akarattal harcolt az egész csapat ebben a nehéz helyzetben, amikor ennyi mérkőzést játszunk. Kedden már jön is a következő. Mindig nagy dolog a Tiszaligetben nyerni, hiszen tudjuk, hogy a Szolnok milyen erős csapat. Ettől nagyon értékes ez a győzelem. Védekezésben nagyot léptünk előre az előzőekhez képest, így bele tudtuk kényszeríteni az Olajt olyan helyzetekbe, ahol csak rosszabb százalékkal tudták befejezni a támadásaikat. Dolgozunk tovább, sok meccs vár még ránk és mi minél többet győzelemmel akarunk befejezni. A Szolnoknak sok sikert kívánunk a hazai porondon és a nemzetközi színtéren is!


Naturtex-SZTE-Szedeák – Kaposvári KK 96-75 (29-22, 26-17, 16-13, 25-23)

Szrecsko Szekulovics, Szeged: Gratulálok a csapatomnak, és a Kaposvárnak is! Nem volt egyszerű mentálisan felkészülni erre a meccsre, hiszen két vereség után érkeztünk ide. Örülök a győzelemnek, és voltak ugyan hibáink, de igyekszünk ezeket kijavítani a jövőben. Nem csak fizikális, hanem mentális fáradtságot is érzek a csapatomon, ezért jól jön, hogy a jövőben csak heti egy meccset játszunk. Keményen felkészülünk a Pécs elleni, következő mérkőzésre. Zach Brown sérülten játszott ma, nem tudott tegnap edzeni, hétfőn meglátjuk, mit mondanak az orvosok.

Nikola Lazics, Kaposvár: Gratulálok a Szegednek, megérdemelten nyertek! Jelenleg a legnagyobb problémánk, hogy nem csapatként játszunk, nincs egyéni felelősségvállalás és minőség a csapatban. Túl sok könnyű kosarat engedtünk az ellenfelünknek és Hendlein, valamint Miliszavjlevics is sérülten vállalta a játékot. Időre van szükségünk még, hogy igazi csapattá alakuljunk.

Fotó: olajofficial.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
HeindrichKKK72WSrebornRedbid Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Hiányzik a közönség! Ha ott vagyunk nincs sumákolás 🙂 Hajrá OLAJ!!!

KKK72
Olvasó

Minden van csak idő nincs ! Hátra levő mérkőzéseink: Idegenben OSE,ASE,ZTE, otthon FALCO ASE,PVSK,ALBA,OSE,OLAJ,DEAC és egyre jobban nyílik az olló az előttünk levők és köztünk. Nagyon nehéz időszak elé néz a csapatunk,ha Hendlein sérülése komolyabb akkor még nagyobb a gond.Ebből az alagútból csak a szerencse visz ki bennünket. Persze a remény halmeg utóljára. Hajrá KKK !

WSreborn
Olvasó

Kapd össze a bandát Poto, mert ez kevés lesz a 4hez

Redbid
Olvasó

Azért amikor arról lehet beszélni, hogy “saját magunkat verük meg”, ráadásul már nem az első alkalommal, akkor azért ott lehet több kérdés is felmerül az edző és a csapat viszonyával kapcsolatban nem?
Nem tudom, nem láttam a meccseket, de a kommentekben olvasom, ill. az eredmények is hirtelen formahanyatlást tükröznek, csak ezért kérdezem.

Bár az látszik, hogy ez egy “érdekes” bajnokság és mindehol küzdenek a körülményekkel!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés