Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Gasper Potocnik: Egy mérkőzés negyven percig tart és mi ezt elfelejtettük a rendes játékidőben

Antonisz Konsztantinidesz szerint ez a meccs jó reklám volt a kosárlabdának.:

:

Óriási izgalmakat hozott a Szolnoki Olajbányász és az Egis Körmend mérkőzése a bronzéremért a Magyar Kupában. Így értékeltek a vezetőedzők a lefújás után:

Szolnoki Olajbányász – Egis Körmend h.u.: 104-103 (23-23, 22-18, 21-21, 22-26, 16-15)

Gasper Potocnik, Szolnok: Nagyon nehéz okosnak lenni egy ilyen meccs után. Az biztos, hogy ez egy jó összecsapás volt a szurkolók számára. A támadójáték jó volt, de hátul – ami máskor az erősségünk szokott lenni – nagyon puhák voltunk. Egy mérkőzés negyven percig tart és mi ezt elfelejtettük a rendes játékidőben. A Körmendnek és a hibáinknak köszönhetően visszahoztuk őket a meccsbe. A végén pedig a csodának köszönhetően nyertünk. Szeretnék gratulálni a csapatomnak és mindenkinek, aki a klubon belül értünk dolgozik minden nap. Nehéz menetrendünk volt ezen a tornán, de mindenki megtett minden. A végén a harmadik helyet értük el, ezt el kell fogadnunk. Most már a rájátszásra készülünk.

Antonisz Konsztantinidesz, Körmend: Először is szeretnék gratulálni a Szolnoknak a győzelemért és szeretnék sok szerencsét kívánni a rájátszásra nekik. Az MKOSZ-nek is jár a gratuláció a szervezését, sikeres volt a rendezés. Őszintén szólva először azt szerettem volna tanácsolni a szövetségnek, hogy a bronzcsatát a későbbiekben ne rendezzék meg, mivel ilyenkor a két elődöntőt vesztett csapat csalódott, nem szükséges játszani egy vesztes elődöntő után. De ez a meccs után nem tudom ezt megtenni, hiszen ez a találkozó nagyszerű reklámja volt a kosárlabdának. Ez egy jó lecke volt nekünk, hiszen ez a meccs megmutatta, hogy amíg nem fújnak le egy mérkőzést, addig nincs vége. Úgy gondolom, hogy a Szolnok már a zsebében érezte a győzelmet a rendes játékidő végén, ahonnan mi hosszabbításra mentettünk, majd a ráadásban mi gondoltuk idő előtt azt, hogy vége. Nagyon jó meccs volt, de inkább a támadójátékot dicsérném, mint a védekezést. A munkám során először találkoztam olyannal, hogy egy csapat 61%-kal dobott távolról. Szinte hihetetlen, de ezért külön gratulálok a Szolnoknak. Még azt szeretném üzenni, hogy amit ma láthattak a nézők, azt az arcunkat fogjuk mutatni a Falco ellen is a rájátszásban. A Debrecen elleni vereség után pár ember elkezdett ironikusan beszélni a Körmendről, de biztosíthatok mindenkit, hogy a ma látottakat fogjuk hozni a Falco ellen is.

Kiemelt fotó: MKOSZ/Girgász Péter

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés