Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gasper Potocnik: Büszkeséggel tölt el ez a csapat!

Gasper Okorn szerint a félidő után nem reagáltak jól a Szolnok védekezésére.:

:

Mint ahogy beszámoltunk róla, a Szolnok hazai pályán hosszabbításban, 81-77-re győzte le a Falcót, ezzel újra előnybe került a 2020/21-es évad fináléjában. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők:

Gasper Potocnik, Szolnok: Először is köszönjük a szurkolóinknak, akik ezekben a nehéz pillanatokban is biztattak, támogattak minket. Büszkeséggel tölt el ez a csapat! Nem csak a mai győzelem okán, hanem az egész idényben mutatott példaértékű hozzáállásuk miatt is. Hogy a legnehezebb, legkeményebb helyzetekben sem adjuk fel! Lehet sokan nem fogadtak volna ránk ezen a mérkőzésen, de mi ma is kitettük a szívünket! Harcoltunk! Ezek a srácok minden nap megmutatják, mit is jelent nekik az Olaj mez, mit is jelent számunkra a klubunk színeiben kosárlabdázni, micsoda nagyszerű a jellemük! Hálásak vagyunk nekik és végtelenül büszkék vagyunk rájuk! Most kezdjünk el felkészülni a következő összecsapásra!

Gasper Okorn, Szombathely: Azt gondolom, az első negyed volt az a játék, ahogy nyerhettük volna a találkozót. Miután a félidőt követően kifutottunk az öltözőből, nem jól reagáltunk a Szolnok irdatlan kemény és agresszív védekezésére. Rosszul válaszoltunk erre a védelemre. Támadásban rossz döntéseket hoztunk, rosszul választottunk megoldásokat. Üres dobóhelyzeteket is hagytunk ki. Labdákat adtunk el. Ezek voltak a fő okai, hogy nem tudtuk felvenni a győzelemhez szükséges agresszivitást a második játékrészben.

Fotó: Szolnoki Olajbányász/Bugány János

76 hozzászólás

76
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
9 Comment threads
67 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
29 Comment authors
zlatan74bEwingBossesymoldi56Rózsabimbó Recent comment authors
Vilis79
Olvasó

Szerintem ha nyer a Falco hétfőn, utána behúzzák. Ennyire nem lehet szarul játszani mégegyszer, 1 Perl hozta csak magát. 2-en felnőnek mellé az elég lehet. Anderson nagyon biztatóan mozgott. Valamit mondanék a szolnoki szurkolásról: döbbenet hogy emberek fényképek szerkesztésére mennyi energiát fordítanak. A majomemberre gondolok aki folyamatosan a kamerába mutogatta, gratulálok hozzá, intelligens húzás volt. Hajrá Falco!

Leklibajsza
Olvasó

Szerintem egy ötödik meccsen kb 10% esélyünk lenne nyerni.

Vilis79
Olvasó

Akkor add fel!

Marillion
Olvasó

Nem erről van szó….de ha végignézed hogy idén a Szolnok ellen mire mentünk akkor reálissan kell nézni a jelenben a dolgokat! Most lehetőleg azt kellene valahogy elkerülni hogy ne itt Szombathelyen nyerje meg a bajnokságot! A továbbiak meg majd alakuklnak úgy ahogy….

Rolex
Olvasó

Szopd le a filkót meg a nyomorult kis váradit vilis!
Ti egész évben ezt hajtjátok,hogy majd legközelebb,majd a következő meccsen,mégegyszer ilyen szarul nem lehet játszani stb…
Aztán valahogy mégis egy méteres farok kerül a szátokba…
Gisztustalan férgek vagytok,és ezt egész évben bizonyítjátok,hol az idióta edzőtők megnyilvánulásival,hol a kis patkány színészi teljesítményével…
Egyszerűen nem érdemlitek meg,hogy bajnokok legyetek,ahhoz több alázat kellene.
❤️?

Pbask
Olvasó

Ahogy te sem érdemled meg ezt a csapatot. Kicsit magadra is vehetnéd a leírtakat.
Gondolom ugye nem kell arra sem emlékeztetni téged, hogy egy szurkolótársaddal is(Moldi) hogy viselkedtél remélem a szezon folyamán.
Primitív kis őstulok.
Tisztelet a kivételnek.

Mendez
Olvasó

Ez a rolex a tipikus példája annak, hogy az agyhalál után is van élet.

Vilis79
Olvasó

Ehhez is csak gratulálni tudok, az a baj hogy egyre több az ilyen megnyilvánulás a részetekről, pontosan ugyanolyan undorító volt az edzőtök mérkőzés előtti nyilatkozata, de úgy érzem hiába beszélek neked. Nem te voltál az a hombárfejű idióta aki a Váradis képet lengette a kamera előtt mint vmi fogyatékos?

Rolex
Olvasó

Nem az nem én voltam.
Én a drapit tartottam.

moldi56
Olvasó

…aha…

Marillion
Olvasó

A Kőrmendi szúrkolókkal ilyen téren ugyanaz van mint veletek (tisztelet a kivételnek)….aki nem gyűjtött annyi arany..ezüst vagy bronzérmet akkor az le van nézve odavágva mellé a tradició meg mit tudom én még hogy mi?! Már azzal hátrányban vagyunk hogy a Falco csak 1980 tól van….Mig az Olajbányász 1959 ill. az Mte meg 1962….! Akkor most el lehet bgondolkodni ilyen szempontból is! De ettől függetlenül a sportszerű szúrkoló elismeri az ellenfél gyűjteményeit….én gratulálok hozzá mindkét klubnak! Ennyi…

Xero
Olvasó

Még szerencse, hogy te ebben példát mutatsz.. 🙂

Rouge
Olvasó

“… A majomemberre gondolok…”

Majomemberek az Arénában szoktak ugrálni
a lelátón.

Ezt egész Európa látta és tudja…

Marillion
Olvasó

Szolnokon nem ugrálnak szúrkolás kőzben ?

zlatan74b
Olvasó

“A majomemberre gondolok”. Te is? Őt mutogatták a fotón. Egy tejfölösszájú, színészkedő kis p@cs, akinek a Ligetben tele volt a gatyája. A szombathelyi színészkedése intelligens húzás volt. Hajrá Olaj!

Praenoricum
Olvasó

Pár megjegyzést tennék Okorn nyilatkozata kapcsán. Az egyik, hogy szerintem nem a második félidőben ment ez el, hanem a második negyedben látszódott, hogy gond van. Akkor szinte csak Perl Zoli tudott pontot szerezni, a többiek már akkor azt a tanácstalanságot mutatták, mint amit a második félidőben láthattunk. Ez hozta meg a gyümölcsét, amikor Zozó nélkül tanácstalan kóválygó játékosok percek alatt eldobták az előnyt. Már a második negyedben felkeményedett a Szolnok védekezése. Talán félidőben kellett volna erre már reagálni. Ott lehetett volna abban a negyed órában átbeszélni, hogy mit kellene ez a védekezés ellen játszani. A második dolog, amit nem értek,… Olvass tovább »

nyolcmegnyolc
Olvasó

Szerintem Okorn elsődlegesen a második és negyedik negyedben akarja kikérni az időt, hogy pihentesse a csapatot.

Milo
Olvasó

5perc alatt elfogytak a vendégjegyek hétfőre (100db). 100-150 ember hoppon maradt.

red-black01
Olvasó

Jön a következő feladat mindenkinek, de különösen a két edzőnek és 2 játékosnak. A Falco nem használta ki a “maradjunk ge@ik, de óvatosabban és okosan” lehetőséget. Hoztak egy nekem is teljesen logikusnak tűnő döntést, azaz “mindenki vigyázzon a szájára és arra hogy miképp viselkedik”, de ezzel teljesen elfojtották magukat. Nem támadásként mondom hanem tényként, de pl. nem csinálták meg a szokásos rafinériákat, pl. a jól alkalmazott “a palánk alatti kicsit lökök vagy ráfogok az ellenfélre takarásból” játékukat, a mezőnyben kevesebbet ütköztek keményen, mert az volt az elgondolás most vigyázni kell. (tényleg nem kell felháborodni, a szolnoki kézzeltakarás, könyökkel lóbálás is… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Nem tudja vki, hogy hazaért már Szolnokról a kicsi taxis? meg az örömapasanyiiii??
Vagy még mindig a 0áson menetelnek Zakóóóóban?parádézva?

Piffinger
Olvasó

Valószínű h a tv-n azért nem ment át a hangulat, mert szeretik lekeverni a rigmusokat.
Kint élőben rettentő jó hangulat volt. Sőt a meccs után is a ligetben.
A csapatra és edzőire mi szurkerek is nagyon büszkék vagyunk!!! Az extra kosarak a pályán, mindig mi vagyunk…

HAJRÁ OLAJ!!!

Tomi
Olvasó

Azt mégsem nyilatkozhatta okorn, hogy gyenge edző vagyok…?

Egy dolog viszont nekem hiányzott Szolnoki részről is. Emlegetik itt jatékosok, edző a szurkolást, de TV-n kersztül nekem nem igazán jött át olyan nagy szurkolás. Ha igazi “pokol” lett volna, akkor azt TV-n kersztül is (jobban) lehetett volna hallani/látni.
Tudom, hogy kevesebben lehetetek, de ennél azért egy döntő kicsit többet érdemelne. A pályán jobban odatették magukat szerintem, mint a lelátón.

Xero
Olvasó

Úristen.. Valamiben egyet értünk.. Bennem ez már megfogalmazódott, amikor olvastam ezeket a nyilatkozatokat.. Minden kötekedés nélkül.. Nekem kicsit se tűnt úgy tv-n keresztül, mintha olyan hatalmas hangulat lett volna.

fanaticfantastic
Olvasó

A Tv-n a kevert hang jön. Ha pld. egy koncertfelvételt egy-az egyben adnának,akkor élvezhetetlen lenne. Más kérdés?

PL
Olvasó

de hallható volt a szurkolásuk.

…és így a hosszú szurkolómentes időszak után de jó volt ilyet hallani! ?

Csalóka ez, mert ha egy Körmend-Falcot visszanéztem, tv-ben soha nem jött át az a hangerő amit mi, vagy épp a Falco tabor hozott össze. Élőben meg nagyon jó volt.

Tomi
Olvasó

Nyilván más élőben. Láttam néhány meccset élőben, majd felvételről is. A nagy csend után persze hogy nagy a kontraszt, de ha “pokol” van egy csarnokban az nem ilyen. Akkor jencit is alig hallani. Ez attól messze volt. Volt egy kis Váradi meg, Benke ünneplés…meg a kosarak után kiabálás. Nem lehetett élőben olyan rossz, de az teljesen más amikor ezer ember ordít végig egy meccset.

Rózsabimbó
Olvasó

Több, mint ezer ember ordított teljes hangerővel a mérkőzés alatt, után!
Ha kint lettél volna, még hangosabban tudtuk volna előadni!
Pokol volt a csarnokban és nem kicsi ‘ünneplést’ kapott Váradi meg Benke!
Kár, hogy úgy nyilatkozol a meccs hangulatáról, hogy ott sem voltál. Bocs, de nem vagy így hiteles!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Igazad van, nem volt jó hangulat, nem is szurkoltak, magnóról ment a hang. Szurkolók sem voltak, amit láttál hologramm volt. Benit sem az zavarta, nem azért dobott csíkot, hanem a keddi agyrászkódástól, ami Cakarun okozott.

Tomi
Olvasó

Mindenkinek mást jelent a szurkolás, meg a jó hangulat.

Rózsabimbó
Olvasó

Így van!
Legközelebb ülj be az Alba “B” középbe az való neked!!
Bocs Albások!!

fanaticfantastic
Olvasó

Kár ,kiakadni. A tv-n valóban nem jön át semmi. Ez tény! A közvetítés megszűri. A kommentátor van bekeverve. A többi csak háttérzaj. Ez természetes.

Tomi
Olvasó

Nyilván megszűri a TV, de tökéletesen hallani, hogy mikor van csend, vagy mikor van olyan hang, hogy a sípot sem hallani egyszer sem.

nazol
Olvasó

96 óta járok Olaj meccsre. (Pokol címszó alatt pl a 99es döntőt tudom említeni, az Alba ellen.) Pokol most nem volt, de nagyon jó volt a hangulat és a hangerővel sem volt gond. Kb. 2/3 házat engednek be, az fizikálisan nem tud poklot csinálni sztem.
De talán kérdezzetek meg egy Falco szurkolót, aki ott volt. Sztem őszintén megmondja.

Marillion
Olvasó

Srácok és mindenk….pokolról egy Partizán Belgrád v. Crvena Zvezda, Panathinaikos v. Olympiakos, és Fener a Galata vagy még a Besiktas…stb csapatok csarnokaiban beszélhetünk….mert ott az elejétöl a végéig,aki jegyet vesz és bent van az egységesen B közép szinten tolja. brutálisak! Persze mondhatják hogy tőlünk délre alap a vérmérséklet ami magáal hozza ott azt amit bemutatnak! De például nálunk is két-háromezres csarnokokban simán meglehetne ez! De ezekhez a szúrkolási kultúrákhoz mi idézőjebe téve sajnos csak Magyarok vagyunk! Igy marad Körmend-Egerszeg-Szolnok- Szombathely stb. helyeken az 1 szektor fanatikus akik időnként felállítják és belelkesítik a tőbbieket!

Rózsabimbó
Olvasó

Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli!

Marillion
Olvasó

Na látod ezzel a mondatoddal van az amikor végül is beismerjük hogy lehetne itt is brutálisabban csak ahhoz nálunk nincs meg az adrenalin….erre születni kell egy népnek!

Tomi
Olvasó

Biztos jó volt a hangulat, de ez a bajnoki döntő.
Én komolyabb szurkolásra számítottam, főleg egy ilyen szoros meccsen, de már túl van ragozva. Nekem végülis tök mindegy..

Rózsabimbó
Olvasó

Ha neked tök mindegy, minek bírálgatod mások lelkesedését!
Tényleg túl van ragozva, nem érdemelsz több reakciót!!

Tomi
Olvasó

Jaj kicsi bimbó, nem kell a hiszti! Ez most kicsit kevés volt, de az 5. meccsre már jobb lesz.

Rózsabimbó
Olvasó

Pedig már régen megtanultam, hogy rosszindulatú hülyékkel soha ne álljak szóba!

Rózsabimbó
Olvasó

Jó!
Tudjuk!
https://www.youtube.com/watch?v=x4cihv8sBGE
Ilyen pokol talán nem lesz már soha!
Hajrá Olaj!

Zsarkov
Olvasó

Ez meg a kultúra fővárosa…, remélem, hétfőn újra hallhatjuk ?
https://m.youtube.com/watch?v=zIdAzDaaMKU

Ewing
Olvasó

Ja, ezek voltak a fasza idők. Mikor még az UO 30 a B középpel szemben volt. Zászlóerdők mindenütt, oda-vissza felelgetős szurkolás, pénzrárgépszalag a csarnok minden sarkából,stb…már ők is inkább UO40. Ezek az idők elmúltak, és valszeg soha többé nem is jönnek igazán vissza. Túl felgyorsult és túl modern világ már a mai. Aki most 15-20-30 éves, azoknak vannak más dolgaik…

Olajheart2
Olvasó

Újra néztem a meccset! Bármi lesz a vége, ez a döntő emlékezetes marad számomra! ÉS ez a CSAPAT is, végtelenül büszke vagyok rájuk!! Ez a csapat megtestesíti nekem azt, amit én nagyon szeretek a kosárlabdában: alázat, egység, erő, csapatmunka, küzdelem, megalkuvást nem tűrő hozzáállás!!! Köszönöm Fiúk! Próbáljuk meg!! Legyen bajnok újra a Szolnoki Olajbányász!

Marillion
Olvasó

Bármi lesz a vége? Szolnoki bajnokavatás lesz a vége….ezt én mondom mint Szombathelyi…Kettőből kettőt ez ellen a Szolnok elleni a csapat fizikális állapotát elnézve kizártnak tartom! De ha ezt innen mégis bukná az Olaj akkor nyugodtan feloszlathatnák a szakosztályt a tiszaligetben!

Zsarkov
Olvasó

Nincs ennek még vége…, két napja te se hitted volna, hogy kikaptok tegnap…, bármi lehet, mindkét csapat rászolgálna a bajnoki címre és ebben a párharcban az ezüst is szépen csillog majd…, ti ezt már tudjátok ?

Rózsabimbó
Olvasó

Egyezzünk ki döntetlenben!
Vicc volt!

fanaticfantastic
Olvasó

Igazad van. Mindkét csapat ott van. Bárki is nyer a végén. Az ezüst is komoly fegyvertény az idén. Azért ha megengeditek: Hajrá olaj! 🙂

Marillion
Olvasó

Én fogok tudni őrülni az újabb ezüst éremnek is….idén is nagy nevű tradiciókkal rendelkező klubbokat sikerült megelőzni….

Olajheart2
Olvasó

Zsarkov minden szavával egyetértek! Kiegyenlített döntő megjósolhatatlan a vége!

Travis Brickle
Olvasó

Tölthet is el, mester! Élményszámban megy nézni a szombathelyi vergődést, annyira tutira vették a kiállítás után a 3-1-et. De ahogy mondod, ez a nagybetűs CSAPAT! Zozót egyszer még leigazoljuk, hogy a szentélyben játszhasson olyan szurkolótábor előtt amit megérdemel.

2lee14
Olvasó

Próbálkozni lehet, de szerintem nincs az az isten amiért Zozó Szolnokra igazolna, de ha szurkolótársaim ezt máshogy látják javítsanak ki!

Balázs
Olvasó

Ne haragudj, de – emlékezetem szerint – a szolnoki kollégák kezdtek el az említett 3-1-ről és “csalással végleg eldöntött” döntőről beszélni.

fanaticfantastic
Olvasó

Jól mondja Balázs. Nincs lefutva. Szerénység! Erre bíztatom a szurkolótársaim. Természetesen nagyon örülök,hogy itthon hoztuk a,valljuk be,néhányunk szerint már kilátástalannak gondolt meccset. Boldog vagyok,hogy nem lett igazam. DE! Ne igyunk előre a medve bőrére.

810509
Olvasó

Jól mondod, szerénység. Nincs még vége. Mindkét hazai meccsetek egylabdás volt, ami kis szerencsével miénk is lehetett volna. Most Nektek áll a zászló Cakarunnal, de ez nem egyszerű matek. Zoli extra, Anderson most okés, Benke tud többet is, Beni nem mostanàban volt nullás, Bruin is lehet sokkal jobb. Van még nàlunk is tartalék, kérdés mi jön ki belőle. Lake igen jó lenne 10-12 percre is, Kellernek is jobban menne. A csapat kémiája viszont most Szolnokon jobb, és a lélektani előny is ott van. Semleges nézőknek is élvezhető a döntő, jó reklámja a kosàrlabdának. Okorn helyében meglepőt húznék, pl. Doktor Peti… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Vagy mondjuk próbálkozhatnátok azzal, hogy kineveltek ilyen játékost…

fanaticfantastic
Olvasó

Mint nálatok ,pld. Keller ,Benke,stb… Jogos.

Xero
Olvasó

Leigazoltuk őket a két saját nevelésű játékosunk mellé.. és? Ákost külföldről, Benkét meg egy Szolnoktól, ahol 1 szezont játszott.. Nekünk van alap, amihez igazolni tudunk. Ti meg azon háborogtok, hogy Szili eljött tőletek.. Ami pont ezért történhetett meg, mert nem ti neveltétek..
Most meg Zozó jól játszik és már nyitnátok a tárcát, mert magatoknak egy épkézláb játékost nem sikerült kinevelni.. Mondjuk erősen kétlem, hogy ilyenek után valaha oda akarna igazolni..

moldi56
Olvasó

Zozót itt Szolnokon senki nem bántotta,ő az a játékos akit minden körülmények között tisztelni kell.Egyedül csak őt a Falcóból.Benke azért szúrja a begyünket,mert ő nem 1 évet játszott itt,hanem csak 9 hónapot és ahogy elment…de ezt már korábban megírtuk.Nem tudjuk mi volt az oka,a fizetését tudtommal mindig időben megkapta.Talán azt gondolta,hogy most már leáldozott az Olaj csillaga és ennyi…Tévedett,nem kicsit,nagyot.Mindegy én már nem foglalkozom vele.Zozóra visszatérve,megnyugodhattok,mi nem akarjuk leigazolni.Van egy-két saját nevelésű játékosunk azokat próbáljuk fejleszteni tovább.Gondolok Zsíros Petire,Rudner Gabira,Pallai Tamásra és Samuel Taiwora.Elismerem ők még nem akkora sztárok,mint Perl Zoli,de azértitt is vannak tehetséges játékosok.

Xero
Olvasó

Mondjuk ezt nagyon jól is teszitek!

fanaticfantastic
Olvasó

Amúgy ,szerintem nem jönne ide. Benne van tartás. Nem azt mondom,hogy nem látnánk itt szívesen. Viszont irreális a gondolat.

Rouge
Olvasó

Ilyen játékost nem lehet kinevelni,
ilyen játékosnak születni kell…

De egyébként próbálkozunk, mi vagyunk az egyetlen olyan csapat (meg talán az Alba),
aki házon belül megoldotta és eleget tett az u23 szabálynak, míg a híres szombathelyi utánpótlás erre nem volt képes.

Nektek igazolni kellett – a padra…

PL
Olvasó

Körmend is ?

fanaticfantastic
Olvasó

igen

Mendez
Olvasó

Hát igen.
Ha épkézláb magyar játékost akartok látni ahhoz igazolni kell, saját erőből sosem sikerült.
Zozót meg elfelejthetitek örökre, ha eszébe jutott valaha is, hogy szolnokra igazol most elment a kedve ettől a hányingertől egy életre.

fanaticfantastic
Olvasó

Nem igaz. Folyamatosan voltak szolnoki kötődésű játékosaink.. Tóth Zoltán. Mérész. Czicás, Takács, stb..stb…

fanaticfantastic
Olvasó

Még azt szeretném tőled megkérdezni,hogy kik voltak más saját nevelésű játékosaitok. Olyanok,aki,pld, nem Körmendről lettek nálatok szombathelyi legendák? Komolyan kérdem,nem b…ból. Tényleg nem tudom.

fanaticfantastic
Olvasó

Várom a felsorolást. Mendez! Mostmár,órák óta.

Rolex
Olvasó

Lázadj sárga tetű!
❤️?

Pbask
Olvasó

a dolgokat nem kell keverni. Én nem láttam sehol tőlünk olyan kommentet aki 3-1-et vizionált volna…

Xero
Olvasó

Igen.. igazából ezt csak szolnokiak írták..

nyolcmegnyolc
Olvasó

Könnyen megtalálhatod, mert többen vizionálták. Index fórum. Pld Antonio B…. Ő pünkösd hétfőt tartotta a tuti időpontnak, mert L-w-w-w. Később mások is egyetértek vele

Marillion
Olvasó

Azt szokták mondani ugye hogy soha ne mond hogy soha….akit ahova megfizetnek az oda alá is ír, na de Zozó csak nem gondolkodik ezen az irány vonalon!!!

fanaticfantastic
Olvasó

Nem gondolom én sem.

Bossesy
Olvasó

Simont vagy Kellert nem tudtam volna elképzelni Szolnokon (amiket itt kaptak előtte a nézőtérről), aztán minketten jöttek, szóval minden elképzelhető. De Perlnél tényleg nagyon-nagyon meglepődnék. Nyilván bármelyik magyar csapat örömmel látná, de feltételezem, hogy Szombathelyenen is vigyáznak az értékükre (szerintem már jobb, hasznosabb játékos, mint Voja) és kap olyan ajánlatot, amivel már nem lehet versenyezni.
Olaj szurkolóként bízom benne, hogy hétfőn egy fecske nem csinál tavaszt Szombathelyen 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Amúgy,tényleg. Nem szerettük az Albásokat,anno. Utána ketten is idejöttek. Meg is lepődtem. Sokáig nehéz is volt nekem,hova tenni a dolgot… Tudathasadásos állapot. Mint pld,Tóth N,legutóbb. Na ezért nem kell elhamarkodottan szövegelni senkinek sem. Nekem sem! 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés