Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gasper Potocnik: Azt csináltuk, amit megbeszéltünk

Edzői nyilatkozatok.:

:

PVSK-VEOLIA – Szolnoki Olajbányász 68-86 (12-21, 16-23, 18-24, 22-18)

Dragan Alekszics, Pécs: Az első félidőben sokkal fizikálisabb volt a Szolnok mint mi, ezzel szereztek nagy előnyt. A nagyszünet után már közelebb voltunk ebben hozzájuk. Ha egy kis szerencsénk lett volna, akkor szorosabb lehetet volna a mérkőzés a végjátékban. Voltak pillanatok, amikor megtaláltuk a ritmusunkat, de aztán mindig közbejött valami balszerencsés pillanat, például Funderburk sérülése. Reméljük, nem túl súlyos és a vasárnapra felépül. Ez most az egyik legfontosabb a számunkra. Gratulálok a Szolnoknak, nagyon erős csapatuk van, a bajnokságban az egyik legerősebb játékoskerettel rendelkeznek. Megérdemelten nyertek, jól játszottak.

Gasper Potocnik, Szolnoki Oajbányász: Jó mérkőzést játszottunk, gratulálok a csapatomnak. Támadásban és védekezésben is azt csináltuk, amit előre megbeszéltünk. Különösen az első két játékrész tetszett. A félidő után, több második esélyes lehetőséget adtunk a Pécsnek, ezzel kezdtek visszajönni a meccsbe, de szerencsére meg tudtuk őket állítani, és nyertünk.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
PbaskNanatemoldi56SárgaPárnaRouge Recent comment authors
Rouge
Olvasó

Kettészakadt a mezőny, vannak a jó és vannak a rossz csapatok…
ilyen éles különbség az utóbbi években nem volt a bajnokságon belül a csapatok játékereje között.

A Berényt lenyomjuk,
aztán jön négy olyan meccs, ahol látszani fog,
hogy hol is tartunk valójában:

Alba otthon, DEAC idegenben, Paks otthon,
és a Falco idegenben.

Ha ebből a négy meccsből hármat nyerünk, akkor ott lehetünk a legvégén.

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA !

SárgaPárna
Olvasó

Hol?

moldi56
Olvasó

Minimum a bajnoki döntőben.Ez persze akkor jöhet össze,ha elkerülik a csapatot a sérülések.A két évvel ezelőtti szezon az valami rémálom volt.

Nanate
Olvasó

Nyugodjál meg párnácska! Ez az utolsó évetek, amikor még döntőben lehettek! De az sem biztos, hogy nyertek ellenünk, sőt…..! Remélem mikor, majd otthon kaptok ki, akkor is lesz ekkora szád! Jövőre pedig visszakerültök a helyzetekre a közép mezőnybe! Ti soha nem fogtok felkerülni a Szolnok, Körmend, Zalaegerszeg, Albacomp top négy mellé! Hogy miért? Mert kicsinyes csapat vagytok, az ilyen kicsinyes hozzászólóval mint te! Mi viszont megtanultuk tisztelni egymást, de titeket senki nem fog! Ja és ne válaszolj, mert válaszra sem foglak méltatni!

Pbask
Olvasó

Azért ne egy ember miatt minősíts egy csapatot,akinek ehhez a csapatnak semmi köze. (Megy a Falco Bl meccse,de Körmenddel foglalkozott akkor is itt fórumon,ennyire lehet komolyan venni)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés