Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gasper Potocnik: a modern kosárlabdában nagyon gyorsan változhatnak az eredmények

Edzői nyilatkozatok keddről.



:

:

Szolnoki Olajbányász – Arconic-Alba Fehérvár 94-90 (20-10, 23-14, 15-31, 23-26, 13-9)

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Először is gratulálok a csapatnak a végső győzelemhez. Kemény játék volt, az Alba egy nagyon jó csapat, nagyon jól jöttek vissza, de sikerült visszavenni a kezdeményezést. Ma két teljesen különböző képét láttuk a csapatunknak, egy nagyszerű első félidő, amikor úgy játszottunk ahogy akarunk játszani. A második félidő elején láttuk, ha egy ilyen csapatnak, mint az Alba lehetőséget adunk, hogy kezdjék élvezni a játékot akkor problémáink lesznek. Ez történt most is, először hibákat vétettünk a védekezésben, majd a támadásban is, a nagyon sok eladott labda és könnyű kosár miatt, amit szereztek nehéz helyzetbe kerültünk. A játékosaink azonban megmutatták a karakterüket és sikerült visszatérniük, ami nem könnyű egy ilyen helyzetben, gratulálok nekik, de legközelebb okosabbnak, keményebbeknek kell lennünk, ha egy ilyen erős csapat ellen sikeresek akarunk lenni. Ezen a szinten 20 pont előny könnyen eltűnhet, a modern kosárlabdában nagyon gyorsan változhatnak az eredmények, ha nem figyelsz veszítesz. A közönség támogatása természetesen ma is nagyon sokat jelentett számunkra.

Matthias Zollner, Alba: Tudtuk, hogy kiegyensúlyozott ütközet lesz, fizikális, kemény játék, hiszen élcsapatok találkoztak. Mindig a győzelemre hajtunk, természetesen ezúttal is nyerni akartunk, amire volt is esélyünk, nem sokon múlt. Gratulálok a Szolnoknak, ha az egész mérkőzésen nyújtott teljesítményt veszem alapul, a vendéglátók megérdemelték a sikert. A hazaiak 25 támadó lepattanót szedtek, ami számunkra negatív rekord, ez döntötte el a csatát. Ezzel együtt is volt esélyünk nyerni, sajnos most nem sikerült.

Címlapfotó: Szolnoki Olajbányász/ Bugány János

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
CannibalMogyi19HajráMagyarKosárlabda Recent comment authors
Cannibal
Olvasó

Azért amit Vojvoda dobált, minden volt csak nem könnyű kosár.

Mogyi19
Olvasó

Nem értem, ha másolva vannak a nyilatkozatok az MKOSZ honlapról, miért nem egészben másolja át a szerző… Gaspernél egy érdekes mondat kimaradt a közönség dicsérete elől:
“Számomra jobb, ha nem vezetünk korán a játék során mert ezt nagyon nehéz kontrollálni.”
Hát ha ezt komolyan mondta, az elég érdekes, remélem csak ironizált
Zollner is többet mondott, mint ami itt le van írva, akit érdekel nézze meg a hunbasketen.

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Megint megmentett a csapat Gasper… 4.negyedre nem hagyni időkérést azért elég komoly edzői hiba…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés