Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Gasper Okorn: Vállalom a felelősséget, majd meglátjuk, mi történik

Több edző is paprikás hangulatban nyilatkozott a szombati bajnokik után.:

:

DEAC – Jászberényi KSE 106-70 (23-18, 22-21, 32-16, 29-16)

Kovács Adrián, DEAC: Sokáig tartott, amíg felvettük a mérkőzés ritmusát, az első félidőben többet hibáztunk, második esélyeket engedélyeztünk ellenfelünknek. A nagyszünetben rendeztük a sorainkat, a fordulás után pedig már sokkal agresszívabban kosárlabdáztunk. Összességében elégedett vagyunk, jó munkát végeztünk.

Patai Benjámin, JKSE: A mérkőzés előtt azt kértem a fiúktól, hogy harcoljanak becsülettel, ezt az első félidőben láttam is a pályán. Ahogyan arra számítani lehetett, a második félidőben átrohant rajtunk a DEAC, amiből már nem tudtunk talpra állni. Természetesen nekünk nem a Debrecent kell megvernünk, hiszen véleményem szerint egy minimum elődöntőre hivatott együttes látszik összeállni a cívisvárosban. Ami minket illet, le kell vonnunk a megfelelő következtetéseket, a pozitívumokra pedig építenünk kell.

OSE Lions – Atomerőmű SE 87-84 (23-20, 18-22, 26-33, 20-9)

Sebastjan Krasovec, OSE: Először is, gratulálok a csapatnak. Visszahoztuk a tíz pontos hátrányunkat, nem adtuk fel, ahogy CJ is mondta. Mindenki nagyon küzdött, hogy visszajöjjünk a meccsbe. A végén tulajdonképpen azt használtuk, amink volt, a sebességet és jó kinti dobókat és aztán betörtünk és a végén szereztünk néhány fontos pontot és végül előnnyel zártuk a mérkőzést. Nem volt könnyű ellenfél, szóval ez egy hatalmas győzelem számunkra. Most van másfél hetünk edzeni, készülni és megyünk Szolnokra.

Dzunics Braniszlav, ASE: Én is szeretnék először gratulálni a hazai csapatnak, azt gondolom, hogy megérdemelten nyerték meg a meccset. A végén úgy gondolom, úgy nézett ki, hogy több energiával, akarattal játszottak és ebben az esetben kiválóan. Úgy nézett ki, mintha kontrollálnánk a játékot három negyeden keresztül, meg a negyedik negyedben is, aztán nagyon sok hibát követtünk el először a védekezésben, utána a támadásban, és érthetetlen eladott labdákból az ellenfél pontokat szerzett. Végülis egy labdás meccs volt, az OSE megcsinálta, amit mi nem tudtunk, gratulálunk nekik. Meg kell nézni egy kicsit, hogyan tudunk jobban játszani.

Kaposvári KK – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 76-74 (23-19, 13-26, 22-13, 18-16)

Nikola Lazics, Kaposvár: Gratulálok a fiúknak nagy bravúrt vittek véghez. Tudtuk, hogy a Falco Nyizsníj Novgorodban játszott és hosszú utazáson van túl, de jól kosárlabdáztunk az egész mérkőzésen. A védekezésünk volt a győzelmünk kulcsa. Bátran játszottunk támadásban és abszolút megérdemelten nyertünk. Főleg a harmadik és negyedik negyedben sem volt pánik, amikor vezetett a Falco. Az önbizalmunknak nagyon jól jött ez a győzelem, Annyi problémánk volt a mérkőzés előtt, hogy őszintén mondom, nem gondoltam, hogy ilyen szinten tudunk játszani. A problémáink maradtak, de megyünk tovább és meglátjuk mi tudunk csinálni. Még egyszer gratulálok a fiúknak a bravúros győzelemhez, igazi csapatként játszottak.

Gasper Okorn, Falco: Gratulálok a Kaposvárnak, megérdemelten nyert. Amit a mi csapatunkról tudok mondani, az az, hogy a legnehezebb helyzetben vagyunk, amióta én itt vagyok. Szeretnék elnézést kérni a szurkolóktól, a várostól és a szponzoroktól is. Ennek nem lett volna szabad megtörténnie. Vállalom a felelősséget ezért. Le kell ülnünk és majd meglátjuk, mi történik. Még egyszer elnézést kérünk mindenkitől.

PVSK-VEOLIA – Naturtex-SZTE-Szedeák 81-76 (21-15, 26-24, 18-19, 16-18)

Dragan Alekszics, Pécs: Minden hazai mérkőzés nagyon fontos számunkra, ezért nagyon fontos győzelmet szereztünk. Jól kezdtük a meccset, kontrolláltuk a játékot 40 percen keresztül, és ennek meg is lett az eredménye. A harmadik negyedben megvolt az esélyünk arra, hogy nagy különbséget alakítsunk ki, de ez végül nem sikerült, mert a második félidőben sokkal jobban védekeztek a vendégek. A végére szoros állás alakult ki, de mi jobban koncentráltunk, és nagyobb nyomást tudtunk ellenfelünkre helyezni. Gratulálok a játékosaimnak, az elsőtől az utolsó percig keményen védekeztek. Remélem, hogy ez a jövőben is így lesz.

Szrecsko Szekulovics, Szeged: Gratulálok a Pécsnek, ma jobbak voltak. Mi rosszul kezdtük a mérkőzést, nem volt ritmusunk, nem volt energiánk, nagyon gyengén támadtunk. A második félidőben feljavult a játékunk, mind védekezésben, mind támadásban, és visszajöttünk a meccsbe. Sajnos ekkor megtorpantunk, döntő momentumokban nem tudtunk kosarat szerezni, és ezt kihasználva győzött a hazai csapat. Vereségünk ellenére egy jó meccset játszottunk, sajnálom, hogy nem sikerül nyernünk, de megyünk tovább, készülünk a következő mérkőzésünkre.

Alba Fehérvár – Sopron KC 95-71 (25-18, 30-9, 24-21, 16-23)

Forray Gábor, Alba: Gratulálok a játékosaimnak, mert mindent, amit elterveztünk megvalósítottak. Így kell kosárlabdázni hazai pályán, és sajnáltuk, hogy a nézők nem lehettek jelen, nem láthatták a helyszínen. Amikor fókuszáltan ilyen sok energiával védekezünk, akkor ez megadja az alaphangot a támadásnak is. Nem várt könnyű mérkőzés volt, sokkal nehezebbre számítottam. Örülök annak, hogy simán tudtunk nyerni, a második negyedben úgy védekeztünk, hogy elképesztő volt, utána pedig megtaláltuk a társakat. Volt közel húsz asszisztunk, közel öt játékot csinált dupla duplát. Elégedett vagyok!

Konstantinos Flevarakis, Sopron: Nagyon sok kulcsjátékos nem úgy játszott, ahogy a szezon elején, és nem is olyan intenzitással, illetve energiával tudtak játszani, mint azt elvártuk. A csapat nem feltétlenül tett meg mindent annak érdekében, hogy a mérkőzés közben jött hibákat kijavítsa, és ezt én abszolút elfogadhatatlannak tartom. Védekezésben és támadásban is sok variációt kipróbáltunk, de egész egyszerűen nem találtuk meg az Alba játékának az ellenszerét.

Címlapfotó: ugytudjuk.hu/Vágvölgyi Bálint

18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
11 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
JoncrazybasketnazolYellowblackMarillion Recent comment authors
Yellowblack
Olvasó

Váratlan vereség, de nem nyerhetünk minden meccsen főleg egy orosz túra után, rövid cserepaddal. Remélem nem a távozására utal, vele lettünk bajnokok és vele védjük meg a címünket is.

Marillion
Olvasó

Akárkitől kérhet elnézést, továbbmegyek,bocsánatot, vagy akármit Okorn mester…ezzel nem vagyunk beljebb,a megoldás útján….! Kérdezem hogy ezzel viszont ö igen?…Részemről továbbra is kiválló edző…de hogy ez a szint fenntartható legyen ahhoz nem smakkol az az irány amelyre ráállt a csapattal…de mi lehet a szinfalak mögött….?!

Rouge
Olvasó

Okorn a legnagyobb edző, remèlem marad (milyen szépen lehozta a győri kupadöntőt is).

Mendez
Olvasó

Majd a bajnokságban kisöpörte az Olajt.

nazol
Olvasó

Azt az Olajt, akik akkorra már elveszítették Kovács Petit, Milosevicset, Rowseyt, Airlingtont és Benke Szilárdot? Nagy teljesítmény volt, gratulálok!

Rouge
Olvasó

+ Andrics a gerince miatt már menni sem tudott…

crazybasket
Olvasó

Meg a Delas is lesérült a szomszédoknál! Igen tudjuk!??

Jon
Olvasó

Vicces vagy Rouge. A kupadöntő “Okorn sara”, az olaj kisöprése (meg az összes többi siker is gondolom) az meg az olaj hibája, meg sérüléseké, vagy bármi, csak Okorn tehetsége nem lehet, ugye?

Rouge
Olvasó

1. Okorn a kupadöntőn Vojára Govenst állította rá, ami óriási baklövésnek bizonyult.

2. Az U18 Olaj kisöprésèt az elődöntőben azt Okornnak adom, legyen büszke rá…

fire-bird-077
Olvasó

Gyuri Bácsiék ideje szép lassan lejár. Új, a modern sportmenedzsmentben jártas, kosárlabdához értő, fiatal GM kell a Falco élére! Profizmus, friss lendület, modernitás?
Okorn meg vigye végig a szezont, pár hónap alatt kiderül, hogy nyártól kell-e új szakmai stáb!
Okorn alkalmazott, határozott idejű szerződéssel, nem az ő személye a lényegi kérdés.
A Falco nagy Klub, erős csapat, komoly háttérrel, a legnagyobb közönséggel, elkötelezett politikai-városi háttérrel…
Hajrá!

Redbid
Olvasó

Nem az általad említett mellett lobbizva, de azt a jó öreg tapasztalatot azért ne hagyd ki a sorból!
Csak mert “lehet” sokszor többet ér, mint az összes amit leírtál, de minimum jól kiegészíti azokat 🙂

Heindrich
Olvasó

Okorn a legjobb. Maradj még ?

SzhelY
Olvasó

Mivan akkor ha az edző veszti el a motivációlyát?

Redbid
Olvasó

Akár elképzelhető ilyen is.

Egy kis Off, csak erős idegzetűeknek mint sárgapárna és kiscsapata:
Találó a kép, de gondolom nem tegnap készülhetett, mert nincs rajt az álltala oly ‘nagy szeretettel emlegetett álarc”
Pedig az eredmény, a megörökített mozdulat magáért kiállt 🙂 🙂

On: Bocsika a gyengébb idegzetűektől 🙂 🙂

red-black01
Olvasó

Ha motivácgólyát akartál írni, az a kisebbik rossz ?

SzhelY
Olvasó

Kicsire nem adunk?

Artur Doki
Olvasó

“Meg kell nézni egy kicsit, hogyan tudunk jobban játszani.”

Nézegetjük már egy ideje.
Nem csak nézegetni kéne…

Kísértet
Vendég
Kísértet

Amíg teszetosza T.J. és az asszony irányította J. P. ott van, addig lisszön Báne nem lesz felelősségre vonva. Mindenki kiveszi a saját szeletét és meg is vannak elégedve. Mondjuk ennek az idénynek semmi jelentősége, de a vezetők maximalizmusa alap kellene legyen. Pakson sokaknál hiány ez. Nem a múltban és a múltból kellene élni!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés