Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Gasper Okorn: Nem értem, hogy mi történt a harmadik negyedben

Perl Zoltán értékelt a kapitány mellett.:

:

Magyarország – Olaszország 62-83 (15-17, 22-19, 9-28, 16-19)

Gasper Okorn: Gratulálok Olaszországnak a győzelemhez. Az első félidő jó volt, a megbeszéltek szerint játszottunk, jó energiával, nem volt tökéletes, de összeségében elégedett voltam. Nem értem mi történt a harmadik negyedben, rögtön adtunk nekik 6-8 könnyű pontot, ami megváltoztatta a játék képét és ritmusát, ettől idegesebbé váltunk és rengeteg hibát elkövettünk. Ebben a 4-5 percben elvesztettük a mérkőzést, összeestünk, sem támadásban, sem védekezésben nem találtuk az ellenszert. Sajnálom a szurkolókat, akik teltház előtt végig bíztattak minket. Rosszul kezdtük a selejtezősorozatot, 4 mérkőzésünk van hátra, meg kell találnunk a módját, hogy jobbak legyünk, hogy elérhessük a célunkat.

Perl Zoltán: Természetesen nem vagyunk elégedettek és boldogok most. Az első félidőben nem játszottunk rosszul, visszajöttünk nagyobb különbségről sőt, a nagyszünetre előnnyel mehettünk. A második félidőben teljesen szétestünk. Üres helyzeteket és könnyű kosarakat engedélyeztünk az olaszoknak, támadásban pedig teljesen megálltunk, lassúak voltunk és megállt a labda.

Fotó: Girgász Péter/MKOSZ

67 hozzászólás

67
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
26 Comment threads
41 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
Gáborpályaszélsőegismte1WillieVulcano Recent comment authors
Gábor
Olvasó

Ha én nem értem az oké..! De hogy te sem érted, akkor mi a faszt keresel ott? Hangát meg ne egyesnek használd te…..! Bár tudom h Benike használhatatlan…! Sztem keresd meg Székelyt és sírjatok együtt!

pályaszélső
Olvasó

BÁDER, hogyan tudtál ekkora barmot/ÖKÖRnT/ szerződtetni???Azonnal le kell mondanod, vagy ezt a vörös BOHÓCOT elzavarni!Egy értelmes ember van a stábban vagyis a Sabáli Balázs,akit a két hülye biztosan nem hallgat meg?IVKOVICS sokkal jobb volt.A Szombathelyieket erőltette,Benike és Zolika is nagyon béna volt,önzősködtek és a fiatalokat /Somogyi,Lukács/ alig szerepeltette,no meg a Mócsánt sem???Hangára miért irányítóként számított? HANGA nyilatkozta,hogy:” nem tudják a játékosok,hogy hol a helyük és mit kell csinálniuk???Bármely magyar edző különben szerepelt volna volna! Hajrá Magyarok! BÁDER nyisd ki a szemed/tudom, hogy nehezen megy/ és intézkedj,RÚGD ki ezt a BARMOT!

Mendez
Olvasó

Még szerencse, hogy ebben a válogatottban a szombathelyieken kívül mindenki zseniális kosaras és edző.
Csak az elkövetkezendő hetekben se felejtsétek el ezt…

WSreborn
Olvasó

Így van, ha a 8.-os osztálytársak elkenik a szánkat, gyorsan verjünk meg 1-2 ötödikest……

Mendez
Olvasó

Neked nagyon komoly szövegértelmezési gondjaid vannak seggszáj. Idézem: “Bármely magyar edző különben szerepelt volna!” “Benike és Zolika nagyon béna volt, önzősködtek, a fiatalokat /Somogyi, Lukács/ alig szerepeltette, no meg a Mócsánt sem.” Most akkor itt lesz a lehetőség az edzők és a fiatal magyarok előtt, hogy megmutassák ennek a kókler Konakovnak meg a béna Zolikának, miről is szól ez a kosárlabda. Amúgy milyen érdekes, a magyar kosárlabda is kb. ötödikes szinten van a 8. osztályos olaszhoz képest, mégis habzó szájjal szidjátok azt az embert akinek volt egy hete együtt ezzel az ötödikes társasággal. Hja, hogy az már nem buli ha… Olvass tovább »

WSreborn
Olvasó

Felőlem aztán megverhettek minket 40-el is, amint látjuk a magyar kosárlabda nem lesz jobb tőle.
Egyébként kivételesen nem vagyunk ellenkező oldalon így kár magad felmérgelni.
Éppen azt írtam, hogy több csapat kellene a Falco mellé nemzetközibe.
Nekem miért lenne az jó ha csökken a magyar kosárlabda presztízse????

albc
Olvasó

Izland miatt kapja az ívet a gáspár.

Mendez
Olvasó

Közben ezt a favágó Izlandot a törökök hazai pályán! egy dudaszós duplával tudták csak megverni.
Persze mit nekünk realitás, ha ezt a szemétláda Falcos-t meg az embereit lehet most mocskolni, ki kell használni, mint a BL vereségek után.

albc
Olvasó

Megverték? Igen. Nincs több kérdés.
Engem nem érdekel Szombathely. A vak is látja, hogy kiemelkednek idén is a mezőnyből. Én a gáspárról írtam.

Motoros
Olvasó

Kancsal!
Rúgd picsán a Pumuklit és csússz térden Ciprusig….
ANTONIS CONSTANTIDINEST Szövetségi kapitánynak!
UI.: néha Körmenden is megfordul.
Ott is keresheted!

Laposvár
Olvasó

Persze, hogy nem érted. Ha ertenéd, akkor átadnád a helyedet egy hozzáértőnek.

Rekettyés
Olvasó

NEM ÉRTI…az eszem megáll! Ilyet nyilatkozik egy elvileg vérprofi, tapasztalt edző egy vesztes meccs után. Nem érti, baszki. Én elmagyarázom neked, ha akarod, te teszetosza, szerencsétlen paprikajancsi, tessék: például fogalmad sincs, hogy mikor, kit és milyen ütemben kell lecserélni/becserélni. De ez a legkisebb probléma. Továbbá fogalmad nincs arról, hogy hogyan kell a csapatot feltüzelni, “harcba” küldeni. Az egész csapat az Ivkovics-féle,balkáni mentalitáshoz van hozzászokva, ami szerintem jól működött. Hozzátenném csendben, hogy nem kedvelem bohóc Ivkovicsot, de a hozzáállásával egyet értettem. Ha lenne egy csöppnyi pedagógiai érzéked, akkor ezzel tisztában kellene, hogy legyél. A csapat a “THIS IS SPARTA!”- stílushoz igazodott… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

“NEM ÉRTI”…A Báder Marci nevezte ki szövetségi kapitánynak, aki meg fogalmatlan az elnöki pozícióra …Nem kellett volna neki ezt elvállalni Ivko után…ez itt nem délszláv kosárlabda ahol ő komfortosan érezheti magát mert ott olyan a játékosok mentalitása és képzettsége hogy amit elvár elmagyaráz azt a pályán “könnyedén” viszontláthatja!

Rouge
Olvasó

“… Nem értem mi történt a harmadik negyedben…”

Segítsetek légyszi,
ezt a szertáros vagy a gyúró nyilatkozta?

Vilis79
Olvasó

Egyetlen egy szó jutott eszembe a tegnapi mérkőzésről: tanácstalanság. Az edzői stáb teljes zavara. Az arcokon ezt láttam.

Rámen11-12
Olvasó

A férfi utánpótlásunk TÖMEGSPORT jellege, és a kevés számú minőségi magyar játékos miatt, totális JÁTÉKOSURALOM alakult ki Magyarországon.
MKOSZ ÉBRESZTŐ!

WSreborn
Olvasó

Csak egy apró adalék azoknak, akik azt hangoztatják, hogy az Ivkovics éra mindössze azért volt eredményes, mert az ellenfelek legjobbjai nem voltak ott: 2016 nyara végén a “G” jelű selejtezőcsoportot megnyertük, úgy hogy minden ellenfelünk a legjobbjaival állt fel, pl. a britek és macedónok pl. NBA és euroliga játékosokkal. Majd a 2017-es EB-n a csoportban kis híján megleptük az NBA és Euroliga sztàrok sorát felvonultató horvátokat, megvertük a hàzigazda romànokat, és az NBA-s Satoransky-val és euroligàs játékosokkal felálló cseheket. A 2022-es EB-re is kijutottunk. Mindez úgy volt lehetséges, hogy volt egy kőkemény hierarchia a csapaton belül, úgy mint egy klubcsapatban,… Olvass tovább »

ójajj
Olvasó

Teljesen egyetértek veled! Az elmúlt 14-15 év felemelkedésének, azaz az EB-ére való kijutások, EC negyeddöntők, Adria Liga, a klubcsapataink jó nemzetközi szereplése, gyökerei Szolnokon keresendők. Szolnokon adott egy kosárlabdaszerető közeg, de 0 utánpótlás… Itt akkor van csapat, ha van lóve vagy még akkor se… A Közgép felemelkedésének köszönhetően Nyerges doktor hazahozza Bádert, s leigazolja a legjobb magyar játékosok zömét, azért, hogy a bajnokság megnyerése mellett nemzetközi kupában induljon a csapat. Ebben az időben 0, azaz 0 magyar csapat indult el a nemzetközi kupában. Hogyan akarunk nemzetközileg versenyképes kosárlabdát, ha el sem indulunk… Én szkeptikus voltam ebben a vállalkozásban, mivel úgy… Olvass tovább »

egismte1
Olvasó

Ezt nagyon adom!
+ Amíg nincs elszámoltatás, addig nem is lesz jobb a helyzet!!!

Rekettyés
Olvasó

Tűpontos⬆️

rickipicasso
Olvasó

Sziasztok, nekem Somogyi játéka tetszett. Tepert védekezésben, amikor ő volt fenn, stabilabbak voltunk hátul. De nem sokat játszott. Váradi helyett Pongót játszattam volna, egy próbát biztos lehetett volna tenni a 2 meccsen. Nem tudom mi volt az oka a mellözésnek,de, ahogy hallom a Falcoban sem minden kerek közte és az MVP között. Véleményem szerint nem csak légiós, de magyar szabály is kellene a válogatottaknak, hogy hányan jatszhatnak egy csapatban. Szerintem erről írogat lentebb mindenki. Ez a bajnokság színvonalát is növelné.

Willie
Olvasó

Arrol nem beszelve, hoy a +- mutatja, a csapatban egyedüliként pozitív. Azt a 8 percet, amit a pályán volt 9 ponttal nyertek meg… szóval szerintem is kaphatott volna egy kicsit több időt

Kopi70
Olvasó

Azért az mindent elmond hogy utolsó előttiek vagyunk a kosárlabda világranglistán! Bár az utolsó éppen a múlt héten verte tönkre a csapatot! Ennek fényében nincs mit hozzá fűzni a tegnapi meccshez!

Sajka
Olvasó

Ezen a két EB meccsen előjött minden, ami miatt itt tart a magyar kosárlabda. Egycsapatos bajnokság oda vezetett, hogy a válogatott gerincét adó Falcóban pallérozódó válogatott játékosok félgőzzel játszadozva nyerik a hazai meccseiket, nincsenek különösebb erőbedobásra késztetve és ez kiütközött most szépen. Azzal nem megyünk semmire, hogy a Falco a BL-ben egy-két bravúrgyőzelemet arat (légiósokkal) Nézzük például az egyik kulcsember Perl esetét. Itthon simán megdobja 20+ pontját meccsenként (felét mondjuk bűntetőből) Ezen a két meccsen jól látható volt, hogy nemzetközi meccseken már nem így működik és nem tud vezéregyéniség lenni. Váradi, tetszik, nem tetszik, nem irányító. Keller, aki itthon kényelmesen… Olvass tovább »

B0nyi
Olvasó

Hagyjuk már ezt a Perl büntetőből dob kosarat témát. Nem világsztár, de a magyar bajnokságban bizony a legjobb 1-1ező, akit sokszor faultolnak. Van, h könnyebben kap fújást, de van olyan is, h kéne, de nem kap. Nköziben nem tud vezér lenni? A BL-pontátlaga nekem kicsit mást mond. A válogatottban nem tud annyira, de Ivko alatt a hierarchia elég szigorú volt, és nem ő volt a favorit. Okorn is megmondta most: nem lehet mindent egyszerre ku´kázni az Ivko örökségből, mert az m´égnagyobb bajt okozna. Nincs utánpólás. Ez a legynagyobb baj. Ha felsorolod a bő keretet, nincs utánuk szinte senki. Ne jöjjünk… Olvass tovább »

albc
Olvasó

Jó szakember? Akkor miért nem a posztján játszatta a játékosait? Pongó nem kapott tegnap egy percet se de a váradit, aki hulla gyenge volt, erőltette. Kihagyta Maronkát, az autistát meg erőltette.

B0nyi
Olvasó

Miért kell autistázni?? Nevén nevezd a játékost! Aki pedig tényleg autista, az senki? Nézz magadba!
Maronka súlytalan, Pongó a BL-ben is extra volt (ja nem). Olcsó érv, h a kihagyott/kevesebbet játszókkal jössz egy vereség után…

Nem azt mondom, h Okorn a megtestesült tökéletesség. De kettő nap(!) felkészülése volt az izlandi meccs előtt.

Amúgy pedig: 2018ban is játszottunk az olaszokkal. A félidőig nem dobtunk huszat. Ivko mester volt a kapitány akkor már több éve. Nálunk mkndösszw Hanga hiányzott akkor az Euroliga miatt. Náluk ennél kicsit többen.

albc
Olvasó

Azért autistázok, mert az. Maronka jobb játékos mint az autista, de esélyt sem kapott. A tegnapi vereség papírforma. Ha 100-al kapunk ki se érdekel. A kötelező nem lett behúzva, az a baj.

B0nyi
Olvasó

Nem tudom, autista-e. De ha valakit a betegsége miatt találsz meg… Mindent elmond rólad. Mindent. Hányok az ilyen hozzáállástól.

Vulcano
Olvasó

Bonyi ne foglalkozz a pedofillal.

albc
Olvasó

Ne magadból indulj ki. Elárulod, hogy a gyereked miért fél tőled?

B0nyi
Olvasó

Egy pedofilozás sem vigasztal. Arra sincs szükség itt. Nem ismerem az illetőt, de betegségéért megtalálni valakit…

albc
Olvasó

Nem találom meg, csak kimondom a valóságot.

albc
Olvasó

Tehát az őszinteségtől hánysz.

B0nyi
Olvasó

Nem. De látom, h fogalmad sincs, mi a baj a kommenteddel. Hagyjuk is.

albc
Olvasó

Elfogytak az érvek miután a pofádba toltam a tényt. Semmi meglepetés.

heraklith
Olvasó

Lehet hogy itt most a pénz nem segít? A válogatott fele és az edzői stáb ehhez nincs hozzászokva. Évek óta a teljesen egyenlőtlen magyar bajnokságban ünnepeltetik magukat.
Ha ez a magyar bajnokság lenne, akkor Zozókáról pl. kipontozódott volna a teljes Izlandi, meg olasz keret.
Érthető ha ezért okoz némi zavart.
Meg az is érthető, hogy ezt most az öreg sem tudja megoldnai “erőből”, ide már szakma kellene.
El kell kezdeni dolgozni.

2lee14
Olvasó

Sok mindent elmond rólad, hogy ilyenkor is csak “Zozókázni” tudsz.

Mendez
Olvasó

Nyilván a zete előre viszi a magyar kosárlabda szekerét amikor a huszadik légióst kukázza ide a semmiért, az általad szupertehetségnek tartott Csuti meg kap 2 percet meccsenként.
De igen, itt is a Zozó a hibás, mert a magadfajta agyhalottak próbálják bemagyarázni a közvéleménynek, hogy csak azért jó játékos mert a játékvezetők védik, miközben az a csúnya statisztika megmutatja, hogy például a zete légiósa többször áll a büntetővonalon, mint Zozó.

Kissadam91
Olvasó

Ez a baj itt, hogy megint egy olyan szövetségi kapitány lett akinek valamilyen szinte köze van valamelyik játékosokhoz..
Első negyed elején kiderült, hogy nem megy váradinak, de ő ugyanúgy fenn maradt még 8 percig.. Ott volt helyette egy Pongó vagy Somogyi..
Látszatja sem volt bármilyen rendszernek a játéknak
Akárki akármit mond, ezt azt olasz válogatottat el kellett volna most kapni, mert hát vagy 5 percig sorolta Knézy, hogy ki hiányzik tőlük sérülés miatt vagy szimplán nem jött el

Johnyx
Olvasó

Az egy dolog, láttad volna, hogy járatták a labdát!

Rámen11-12
Olvasó

Báder Márton és MKOSZ Elnökség!
Valami értékelést szeretnék hallani Székely Norbert és az Okorn-Konakov páros “munkájáról”?
Aztán a férfi utánpótlás helyzetéről, Akadémiákról/különös tekintettel, Vasas-Rátgéber-Honvéd-Debrecen/, plusz a TAO pénzek felhasználásáról!
Báder ÉBRESZTŐ!!!!

Bballfan90
Olvasó

Nem érti, nem érti. Ennyit tud. Én viszont sokkal jobban félek attól, hogy ezek után azok, akiket igazán be kellett volna építeni (Maronka, Lukács, Mócsán), vagy akiknek sokkal több szerepet kellett volna kapnia (Somogyi, Pongó) netán lemondják a válogatottat… egy ilyen “nem értem”, de ugyanazt a szart erőltetem szövetségi kapitánytól mire számítsanak…
Ez az olasz meccs épp jó lett volna erre, különösen a 3. negyed után.
Így nem csak ez a hajó megy el, hanem a következő generációjé is.
MKOSZ ÉBRESZTŐ!!!!

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Az, hogy nem tudsz cserélni te gyárkémény:))

WestChampi
Olvasó

Győr cup reloaded
…reméljük a vége hasonló lesz

milanka487
Olvasó

Nem valószínű hogy lesérül az egész Izlandi válogatott és így nyerünk….

Vulcano
Olvasó

A kolléga szerintem arra utalt mikor 7 játékossal, döntő 5. meccsen oktattunk a tiszaligetben.

Rámen11-12
Olvasó

Az Okorn-Konakov-Sabáli trió Izlandon és Szombathelyen is “lefagyott” és “végigmozizta” mindkét meccset!
Gasper Okorn ráadásul nem érti?

Redbid
Olvasó

Oszoljunk kérem, oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló …

Az van, hogy a most már euroligás játékosokkal felálló csapatok képesek arra, hogy sebességet váltsanak amikor kell, most is ezt láttuk és Izlandon is!

És akkor lehetne még arról is beszélni, hogy a sok öltönyös ember nem azért ül a padon, hogy kinézegessen a fejéből, hanem bizony keményen elemzik az első félidőben látottakat, különös tekintettel az ellenfél játékosainak, ill. a csapatjáték gyengeségeire koncentrálva, majd azokra keményen játszatva a csapatot, könyörtelenül ki is használják!

Motoros
Olvasó

Húzz a picsába alkesz!
Pumukli OUT!

Marillion
Olvasó

Az nem zavar ugye hogy a Bàder nevezte ki! Mert a Bàder Mkosz elnöknek való???

WestChampi
Olvasó

comment image

redmiller
Olvasó

Azt, hogy én nem értem, hogy mi történt, az oké! Az már nem, hogy Okorn sem….

Kosaras
Olvasó

Nem érti.. Az jó. Akkor kinek kellene érteni? A szurkolóknak? Mondjuk ők értették,nagyjából.

ójajj
Olvasó

Gasper nem tudja, hogy mi történt…. Meg kell találnunk a módját, hogy jobbak legyünk… Gasper segítünk! Talán le kellene mondani…

Rózsabimbó
Olvasó

Szarvas Gábor szabad!

laci78
Olvasó

Bohócok vagytok mind a ketten(Okorn,Perl)…..
Ha nem a magyar bajnokságban pattogtattok akkor sehogy sem hívnak benneteket…
Vagyis inkább úgy,hogy “TURISTA”….????????????

Németh Róbert
Olvasó

Nagyon buta vagy, inkább maradj csendben.Ez a keret erre képes.

laci78
Olvasó

Nézz körül,hogy kik játszanak a vörös kutya keze alatt…
Vagy mostani filkós vagy volt filkós játékosok akik ha nem kapják meg a magyar bírók fújását nulla szintet hoznak!!!!
Azt majd akkor írj ilyet rólam ha ismersz!!!!

albc
Olvasó

A keret többre képes, az edző alkalmatlan.

Mendez
Olvasó

Az ne zavarjon, hogy ma is Perl volt a legeredményesebb játékosunk.
De azért egy senki turista bohóc, mert a csapatod képtelen arra hogy megfogja.
És ezért Perl a hibás.
Ráadásul még egyet is értenek veled ahogy látom.
Gratulálok.

laci78
Olvasó

Mikor dobott a Te kis zozód pontokat???
Amikor már minden eldőlt(25 pont volt közte)
Majd ha ki-ki meccset teszi ezt a válogatottban akkor azt mondom,hogy ez igen
Addig ne várd tőlem,hogy a 11 pontjára azt mondjam,hogy “HÚHA de jó volt”….

Marillion
Olvasó

Bocs de az meg nem a Falco hibàja hogy nincs kihìvója a bajnoksàgban! Mert szerinted egyedül Perl Zolin ment el a meccs ugye? Rajt kivül még volt böven magyar szinten màrka név a vàlogatott jàtékoskeretében öket miért nem veszed elö?

laci78
Olvasó

Nem csak őt hibáztatom,mindenki rajta kívül egy nagy nulla volt…
És még szépen fogalmaztam!!!!

Johnyx
Olvasó

Még jó, hogy Te (Michael Jordan) feljár fórumozgatni és osztani az észt! Ez az olasz csapat ránézésre két fokozattal magasabb sebességen játszott (negyedik sorból néztem, mielőtt írnád, hogy nem láttam a meccset!) Euroligás játékosok ellen sajnos ez a reális végeredmény mármint differenciában. Dobott pontokban azért vannak elmaradások, de ez nyilván főleg a harmadik negyed “támadójátékának” köszönhető.

Vulcano
Olvasó

Az ne zavarjon, hogy Perl, Váradi, Keller, Golomán stb mind kerettagok voltak Ivkovics alatt is.
Egyébként pontosan kit hívnál be helyettük?
Ja, hogy senkit csak szerettél volna falcozni egyet.
Arról, hogy Perl egy senki pedig akkor tájékoztatsd a Fibát is.
Képzeld azok a balfaszok volt, hogy megválasztották a hét játékosának.
Nem értem, hogy a faszba, mikor te megmondtad, hogy egy senki.
Nem értenek annyira a kosárlabdához, mint te.

SopronKCfan
Olvasó

Azt láttuk. Kéztárogatáson kívül más nem igazán ment.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés