Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Gasper Okorn nem elégedett a második félidőben látottakkal

Dragan Alekszics: Ilyen dobószázalékkal lehetetlen megverni egy olyan jó csapatot, mint a Szombathely.:

:

Könnyed sikerrel jutott a legjobb négy közé a Falco csapata, amely 96-69-re győzte le a Pécset a Magyar Kupa negyeddöntőjében. Így értékeltek a vezetőedzők a lefújás után:

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: Először is gratulálok a Falcónak. Nagyon erősen játszottak, sok kontakttal, miközben a védő és a támadóoldalon is sokat variáltak. Az első negyedben kicsit lefagytunk, túl sok hibát vétettünk, ami után az ellenfelünk elkapta a ritmust. Ezután próbáltunk változtatni, átálltunk zónavédekezésre, de elsősorban a támadóoldalon nem voltunk elég élesek, ilyen dobószázalékkal lehetetlen megverni egy olyan jó csapatot, mint a Szombathely. Sok sikert kívánok nekik a tornán, mindenük adott ahhoz, hogy megnyerjék a kupát. Mi pedig folytatjuk a munkát és a play-outra fókuszálunk. Még egyszer gratulálok a Falcónak, de a saját csapatomnak is, nagy siker számunkra, hogy bejutottunk a Magyar Kupa legjobb nyolc csapata közé.

Gasper Okorn, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely vezetőedzője: Többé-kevésbé egyetértek Dragan Aleksziccsel. Az volt a célunk, hogy jól, agresszívan kezdjük a meccset, ami meg is adta a mérkőzés alaphangját. A második félidő már arról szólt, hogy kézben tartsuk a találkozót. Nem nagyon vagyok elégedett a harmadik-negyedik negyedben látottakkal, mert bár megértem, hogy húszpontos előnynél nehezebb már koncentrálni, de úgy éreztem, hogy fejben már a pénteki elődöntőn jár az agyunk. Ettől függetlenül a győzelem az győzelem, erre már senki sem fog emlékezni. Számunkra most már a Szolnok elleni meccs a fontos. A Pécsnek a legjobbakat kívánom a szezon hátralevő részében és gratulálok nekik, hogy eljutottak idáig. Az idei magyar bajnokságban van hét csapat, amely bármikor megverheti a másikat. Mögöttük egy hely maradt a Magyar Kupában, amelyet végül a PVSK szerzett meg, szóval ez egy nagy siker a számukra a költségvetést és a keretet tekintve.

Fotó: MKOSZ/Girgász Péter

HIRDETÉS

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Gallis2lee14MendezHeindrich Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Más is utálja a falkót, nem vagy egyedül “mester”.

Mendez
Olvasó

Hát még a hozzád hasonló tiszaparti cig@nyokat.

Gallis
Olvasó

Sp2-bb1

2lee14
Olvasó

Még szerencse hogy ez minket egyáltalán nem izgat?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés