Connect with us

Kosárlabda

Gasper Okorn: Ha Kyan Anderson visszatér, erősödni fogunk

Forray megköszönte a szombathelyieknek, hogy megmutatták, milyen ritmusban kell kosarazni.:

:

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Alba Fehérvár 95-84 (29-18, 24-28, 26-18, 16-20)

Gasper Okorn, Falco: Előszőr gratulálok a játékosaimnak. Remekül reagáltak a múlt heti nehéz hetünkre. Megmutattuk, hogy a csapatnak van tartása és karaktere, nem egyénekből állunk. Tudtuk, hogy egy hét alatt nem felejtettünk el kosárlabdázni, rendet kellet raknunk a fejekben és ez egy jó kezdet. Hangsúlyozom, hogy ez csak egy lépés volt. Meg akarjuk mutatni a hátralévő mérkőzéséken, hogy mi is a Mi arcunk! Teljesen elégedett vagyok a 35 perccel, amit láttam. Az utolsó öt percben főleg alsó posztokon fogytunk el, elfáradtak a játékosaim, ezért nem tudtuk tartani azt a szintet, ritmust. Ez érthető, hisz egy kulcs játékosunk sérült, de ha Kyan Anderson visszatér, vele csak erősödni fogunk. Nem akarok egyéni statisztikával foglalkozni, ma megmutattuk, hogy képesek vagyunk csapatként nyerni!

Forray Gábor, Alba Fehérvár:  Csatlakozok Dávidhoz, valóban rossz ritmusban kezdtük a mérkőzést. A Falco megmutatta, hogy miért is volt méltó, hogy a BCL-ben képviselje a magyar bajnokságot. Nagyon nagy különbség volt a két csapat ritmusa között. Gratulálok a Falconak és szeretném megköszönni, hogy megmutatták, milyen ritmusban lehet játszani. Mi ide szeretnénk elérni a szezon végére. Az érdemi elszámolásra már ilyen szintre kell kerülnünk. Nem gondolom, hogy szégyenkeznünk kéne. A csapatom tartását mutatja, hogy 20 pontos hátrányban sem adtuk fel és küzdöttünk a végsőkig. Egy jó csapattól kaptunk ki, amiből tanulhatunk. Pénteken már egy újabb bajnoki vár ránk, nincs idő búslakodni.

HIRDETÉS

8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
MarillionHeindrichJonLBJdonnarumma Recent comment authors
Heindrich
Olvasó

Tanits még Mágus.🤡

Jon
Olvasó

Hát…remélem igaza lesz és Anderson visszatérésével erősödni fogunk, nem pedig gyengülni.
Forray példásan korrekt nyilatkozatáért meg jár a gratuláció.

LBJ
Olvasó

Mivel folyton siettetve van a rehabja, nem tud normálisan felépülni, ennyi, most majd rendbejön100%_osan, és semmi baja nem lesz.

JR.Benitez
Olvasó

Tehát lesz ebben a bajnokságban kb 3-4 meccs amin játszik és erősek leszünk. Ja ok.

crazybasket
Olvasó

Ha nem lesz sérült, ha tud játszani, ha formába lendül…nagyon sok a HA faktor sajnos… Ha ugy lenne Anderson sérült, hogy amúgy kurva extra és várunk rá, mert tényleg vitte a hátán a csapatot és meghatározó volt, de hogy egészségesn is volt kb. 1 jó meccse, az is BL-ben, és kb. semmi kétes szituba nem megy bele, hanem finomkodik meg hajigál, nekem az édes kevés olyan pénzért, amiért elvileg itt van! Ja és ő az egyes poszton kivül máshol nem tud érvényesülni, a kettes posztot nála el kell felejetni, nem tudja játszani! A Beni pedig az iranyito poszton jott újra… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Bátrak vagyunk, nagyon bátrak…

donnarumma
Olvasó

Én úgy tudom, hogy Kyan”sérült” fizetést kap.
Persze ettől még nem játszik,de nem mindegy hogy 12 vagy 4 ezerért nem játszik…Gondolom csak ez miatt várunk rá

Marillion
Olvasó

Továbbra is tartom azt a véleményemet hogy “kutyából nem lesz szalonna”…sérülésmentesen sem gyözött meg arról amilyen mutatókkal beharangozták…érkezését…volt nála nem egy több jobb irányitó is a Falcoban…

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés