Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

Gasper Okorn: Élvezzük a helyzetet, de figyelünk a magyar bajnokságra is

Büszke csapatára, akikkel az első perctől erre készült.:

:

A Falco KC megtáltosodott a Ventspils elleni visszavágóra, főlényes, magabiztos győzelmet aratott Lettországban, és bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, ahol igazi nagyágyúk lesznek a csoportjában.

Elégedett vagyok, a miénk volt a jobb csapat. Kiválóan védekeztünk, változtattunk az első mérkőzéshez képest, sikerült megállítanunk Gulbist és Washpunt. Támadásban nyugodtan játszottunk, percről percre haladtunk előre és vártuk, hogy eljöjjön az esélyünk. Megérdemeltük, hogy a negyedik negyedben nagy futást produkálva eldöntsük a továbbjutás kérdését.

Rendkívül büszke vagyok a fiúkra, az első napon, amikor az idény kezdetén találkoztunk, már arra készültünk, hogy bejussunk a Bajnokok Ligájába és most megtörtént. Ez az eredmény a magyar kosárlabda szempontjából is nagyon fontos. Az élet azonban nem áll meg, figyelünk a magyar bajnokságra is és hamarosan kezdjük a csoportküzdelmeket a nemzetközi porondon. Sok kihívás áll előttünk, de igyekszünk élvezni a helyzetet 

– nyilatkozta Gasper Okorn a klub honlapjának, a győztes mérkőzés után.

Kiemelt fotó: www.ugytudjuk.hu

 

HIRDETÉS

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Marillion Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Gasper cserélj le két légióst…már most látszik,nem fogják bírni a több frontos fellépéseket hozz helyettük délszlávokat azokat úgyis jól ismered…Lásd Fehérváron beváltak…..

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés